Kamu spotu

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Mrhb arkadaslar evli bayanlar aksamlari eslerinizle nasil vakit geciriyorsunuz coluk cocuk eglenecek neler yapiyorsunuz .aksamlari sadece tv ve telefonla zaman gecirmek yerine daha kaliteli bi zaman gecirmek icin neler yapmak lazim ailecek fikirlerinizi bekliyorum

Biz tavla oynarız sık sık. Herseferinde iddia sınucu kaybeden bulaşık toplayacak ev süpürcek yemek yapcak gibi eğlenceli şeylere oynarız

Arada bizde oyunn oynuyoruz ama iddia kismi daha eglenceli olabilir dogru eglence katar ekstra

Evde televizyon yok, kızım 3 yaşında akşamları 1 saat oyun oynuyoruz kızımla eşimle beraber onun yaş grubuna uygun,6 aylık oğlumu severiz bol bol onun oyunu da o, kızım uyuduktan sonra çay kahve faslı oluyor eşimle, kitap okuyoruz, film izliyoruz genelde,birde benim kendi hobilerim var onlarla uğraşırım ve telefonla vakit geçiriyoruz şuan olduğu gibi :dondurma:

Son düzenleme:
Çocuğumuz olduğu için her gün belli bir saat oyun oynuyoruz ailecek .Bu oyunları oğlum buluyor biz figüranlık yapıyoruz :) oyundan sonra oğlum uyuyor bizde kitap ya da dizi filan izliyoruz

Bizde çocuk yok, günlerce evden çıkmasak sıkılmayız. Scrabble çok oynuyoruz biz. Eşim müzikle ilgilenir, benim başka bir hobim var. Bazen bireysel takılırız hobilerimizle, bazen birbirimize yardım ederiz. Her akşam bi beste yapar eşim onun üzerine beyin fırtınası yaparız. Tv hiç açılmaz ya da müzik kanalı açıktır genelde. Bi de ben böyle kk twitter geziniyorum arada.

Mrhb arkadaslar evli bayanlar aksamlari eslerinizle nasil vakit geciriyorsunuz coluk cocuk eglenecek neler yapiyorsunuz .aksamlari sadece tv ve telefonla zaman gecirmek yerine daha kaliteli bi zaman gecirmek icin neler yapmak lazim ailecek fikirlerinizi bekliyorum
Teee coktan tombala almıştık
Arada ben eşim kızım oynarız,baya keyif alıyoruz
Bi arada jengamız vardı ama sıkıldık ondan
Ögretmenimiz kızıma mangala diye bi oyun aldırdı ,bazen onu oynarız kızımla tabi hala ögrenemedim ben:/
Puzzle yaparız,hadi diye bi yarışma var saati gelince ailecek onu oynarız
Tabi bunlar hergün hergün yaptıgımız seyler degil
Bizde elimize tlfn alıp köselerimize cekilirz arada
Yada eşim bilgisayardan dizisini acar ben tv den ,kızımda ya odasında bişeylerle ugrasır ya içerde kardesiyle oynar
Öyle işte...

Çocuğumuz yok ve tv ve tellerle uğrasırız hep ama sürekli yanyana dipdibe onun eli benim üstümde benim bacağim onun üstünde gayet mutlu mesut zaman geçiriyoruz :dondurma: L koltuğumun hakkını yiyemem hep iç içeyiz :70:

çocuklar yokken gece yürüyüşlerimiz meşhurdu. kar kış çıkardık.
bir de puzzle falan yapardık. ama genelde 2-3 akşam bazen birlikte bazen ayrı, bazen evde, bazen dışarıda arkadaşlarımızla olurduk.

şimdi puzzle yerini lego ve k’nex lere bıraktı.
az önce ingiltere nin bilmem ne köprüsünü yaptık ailecek.

arada film geceleri yapıyoruz.

hala haftada 1-2 arkadaşlarımızla geçiririz, genelde bizim evde olur.

arada futbol-basketbol maç izleriz, maç izlerken oğlanlar aynı anda babaları ile oynar.

çocuklar uyuyunca da ya ayrı ayrı kafa dinleme vakti geçiriyoruz, ya oturup muhabbet ediyoruz.

tv hayatımızda haftada 1 gün maç için, zaman zaman da sevdiğimiz takip ettiğimiz bir yazar, konuşmacı vs tv ye çıkıyorsa onları izlemek için var.
gündüz de 1-2 saat çizgi film için açılıyor sıkıştıkça..

telefon elimizde oluyor yalan yok. çocuklarla oynarken dönüşümlü oturuyoruz başlarına, boş kalan telefonda oluyor genelde.

önceden bu konuda daha dikkatliydim ama yeterince çocukları merkez aldığımızı düşünüyorum. kuralları kendimiz çıkarına esnettik :)

Back
X