- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Ama bi ara takiplesmeyi birakmistik3 yilda muhabbete girilmediyse girilmez bu saatten sonra
Sonradan istek atti takiplestik
Umut fakirin ekmegi iste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama bi ara takiplesmeyi birakmistik3 yilda muhabbete girilmediyse girilmez bu saatten sonra
Buyrun beniiimumutsuz vakaaa.
Belki kameraman kıvanç Tatlıtuğ ikizi gibidir ne biliyoruz gördük müÇıldırçem bu listede bi Kıvanç Tatlıtuğ yok. Bu ne yaw
Yok sarışın degil esmerBelki kameraman kıvanç Tatlıtuğ ikizi gibidir ne biliyoruz gördük mü
Ahahah yaa umutsuz, elimde kimse kalmadı şu an, eskileri gözden geçiriyorum bunu hedefe koydum demiyorsun da
Adamı beğenip karizmatik buluyorsun, "benim ondan ne eksiğim var" diyerek kompleksini aşmaya çalışıyorsun ama bir yandan seni beğendiğini ima ettiğini ve senin yüz vermediğini iddia ediyorsun. Sonra da nasıl tavlayacağını soruyorsun.
Bu anlattıklarına kendin inanıyor musun?
Polis degil is guvenlik uzmaniydiPolis de mi olmadı umutsuz?
Hani kameraman peşinden koşuyordu da istemiyordun onu, umutsuzdan masallar bölümüne hoş geldiniz.
Yok ucankusavuruldum nickine daha bi yukseldimŞıpsevdi mi yapsan nicki?
Umutsuz korona dinler mi?Koronavirüs piyasaları çok sert vurdu
Kafelere çok takılamayınca yan masalardaki beylere erişim kısıtlandı, eskiye dönüş başladı tabii.
Korona zamanı kolonyayı abartanlar oldu tabi. Anlayışla karşılamak lazım.
Kiz salliyosam iki gözüm önüme aksinSalla bidenem salla evir çevir gıvır çevir salla
5 yildir hayatimda biri yok zaten sevgili anlaminda kiz 5 yildir deniyom zaten hayatimda biri olmadan mutlu olmuyo yok olmuyorBütün açtığınız konuların hayal ürünü olduğunu düşünmeye başladım ben. Değilse lütfen yardım alın. Hayatınızda biri olmadanda mutlu olmayı öğrenin.
Chelzycim ozelimizi burda niye aciyosun herkese ask olsun
Kameraman benimle tanismak istedi kabul etmedim
Polis degil is guvenlik uzmaniydi
Fake hesaptan yazip duruyor surekli nasil bi yokluktaysa o yuzden itici geldi
Ne masali yahu pesimden kosuyordu gibisinden hic bisey demedim kanitla o zaman gorelim
Nasıl yani 5 yıl önce biri var mıydı?5 yildir hayatimda biri yok zaten sevgili anlaminda kiz 5 yildir deniyom zaten hayatimda biri olmadan mutlu olmuyo yok olmuyor
Bana bi koca lazim
Bunun aciklamasini yaptim zatenHesabı kapatınca mesajlar bulunmuyor mu sanıyorsun yoksa anlattıklarını mı unutuyorsun?
Tabi sen yoklukta ki insanları hiçç anlayamazsınPolis degil is guvenlik uzmaniydi
Fake hesaptan yazip duruyor surekli nasil bi yokluktaysa o yuzden itici geldi
Ne masali yahu pesimden kosuyordu gibisinden hic bisey demedim kanitla o zaman gorelim
Ahhh ahhh acma yaralarimiNasıl yani 5 yıl önce biri var mıydı?
Baya normal sevgili mi yani??
Ah bu yokluğun gözü kör olsun umutsuz kardeşimBunun aciklamasini yaptim zaten
Dunyalarimiz farkli gibi geldi ciddiye almadim
Ama düşününce belki oluru vardir diye dusunmeye başladım