Kameraman Çekim Alanımda

Selam hanimlar
Bilindik bi kanalda kameraman olan biri var
Sosyal medyadan 3 yildir falan takiplesiyoruz
Iletisimimiz fotograf begenme ve story cevaplamaktan oteye gecmiyor, geçemiyor.
Paylastigim bütün fotograflari begeniyor takip ettigi baska kizlarin sayfalarina da bakiyorum pek begenisi yok.
Aslında biraz onyargiliyim bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
Ne bileyim dunyalarimiz farkli gibi geldi
Etrafinda surekli manken gibi muhabir kizlar görüyorum.
Ama bi yandan da o da insan bende ondan ne eksigim var diyorum
Aşırı begeniyorum karizmatik bi tip
Sizce nasil tavlayabilirim?

Heyt beee iste beklenen konu!!!!!! Zamani gelmisti.... Supersin kiz ates et of bu sefer olacak hissediyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!! :KK33: :KK33: :KK33: :KK33: :KK33: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Umutsuz hosgeldin tatlim, komsu kardeşi noldu? :-)
Hoslandigini soylediyse sans ver bacim hic kaçırma :KK70::süslü::KK37::KK75:
Hosbuldum şekerim
Komsunun kardesinden sogudum kalitesiz biri oldugu belli ben onunla yapamam iyice gozlemledim zaten
Yahu acikca hoslaniyorum demedi ki bi foto paylasmisti bu foton cok hos cok begendim gibisinden şeyler soyledi bide tanisma fasli iste bi samimi bi soguk anlamiyorum ki

🤦‍♀️🤦‍♀️ Konuyu okur okumaz gozumde beliren tek emoji bu oldu. Neden hayatinizda biri olmasina bu kadar muhtac hissediyorsunuz, gelin bunu tartisalim. Cunku bu actiginiz konular saglikli degil.
Sevgiye ilgiye ihtiyaci var
Birisi ile zaman gecirmeye guvenmeye ihtiyaci var konu sahibi cok iyi anliyorum seni
Kameramanin cekim alanina girmeme yardimci olun valla daha birinden hoslanmayacam evli mutlu cocuklu olup noktalayayim artik listeyi
Esimle tanisana kadar bende senin gibiydim platonik gezerdim simdi evli mutlu 2 cocukluyum

Komşunun oglu için verilen tavsiyeleri ısıtıp kameramana yedirin.

Kafaya alıyorsunuz değil mi buradakileri ?
Yok canim ne kafaya almasi aksine buradakilerin fikirlerini onemsiyor ve uyguluyorum
Iyide komsunun kardesi icin verilen tavsiyeler
Ablasiyla arayi sıkı tut
Kek yap götür
Apartmana girdiginde düşüyor numarasi yap gibi seyler
Sence olur mu

X