Kameraman Çekim Alanımda

Şimdi bu konuya da yine bin küsür mesaj gelir sonra rafa kaldırılır ve yeni birinden hoşlanır :KK51:
iki gündür bir önceki konuda ki 2 aylık mesajları beğeniyordu. 😂 artık yenisini açma vakti geldi diye düşündüyse demek 😂 popüler üye olmakta da zor ne yapsın 😌

Polis de mi olmadı umutsuz?

Hani kameraman peşinden koşuyordu da istemiyordun onu, umutsuzdan masallar bölümüne hoş geldiniz. :KK51:
Bi komşu kardeşi vardı. O polisten önce miydi sonra mıydı? Kafam allak bullak oldu sıralamayı takip edemiyorum artık :confused:

KudrAlobar KudrAlobar listende kameraman var mıydı?
Nerede o liste, ekleyelim.
Tövbeler olsun Umutsuz, sendeki gönül değil, koltuk kırlenti mübarek. Herkesin sırtına, "Rahat edersin" diye uzatıyon sanki.
Ay ben de nicki hatırlamaya çalışıyordum kim eklemisti listeyi diye
O listede kameraman vardi cok net hatirliyorum :KK70:

Selam hanimlar
Bilindik bi kanalda kameraman olan biri var
Sosyal medyadan 3 yildir falan takiplesiyoruz
Iletisimimiz fotograf begenme ve story cevaplamaktan oteye gecmiyor, geçemiyor.
Paylastigim bütün fotograflari begeniyor takip ettigi baska kizlarin sayfalarina da bakiyorum pek begenisi yok.
Aslında biraz onyargiliyim bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
Ne bileyim dunyalarimiz farkli gibi geldi
Etrafinda surekli manken gibi muhabir kizlar görüyorum.
Ama bi yandan da o da insan bende ondan ne eksigim var diyorum
Aşırı begeniyorum karizmatik bi tip
Sizce nasil tavlayabilirim?
Gel kız diplomamı sana vereyim muhabir olursun benim bir işime yaramıyor şimdilik 🤣🤣

KudrAlobar KudrAlobar su an banli gorunse de onun listesi, etiketlemem emege saygı :KK37:

"Listemiz güncellendi. Mevzuyu tam bilmediğimiz için 15.5 olarak numara verdim kameramana.
Eki Görüntüle 2665356

Eklentiler

• Screenshot_20200905-201445.jpg
    Screenshot_20200905-201445.jpg
    192,4 KB · Görüntüleme: 195
X