Kameraman Çekim Alanımda

Ben olsam şık giyinir ve güzel makyaj yapar story atardım. Alev emojisi gelirse bu iş tamamdır :KK70:
Alev emojisi onun için mi kullanılıyor yaw. Bende sık sık gelince niye bunu yolluyorlar ki ne diyordum. Hayır açık saçık foto da atmıos :kızgın::kızgın::kızgın:

Oh be seni bana Allah gonderdi
Merak ettiklerimi sana sorabilirim
Sonucta medya sektorunu bilmiyorum hic
Kameramamlara guven olmaz mi diyosu
aslında direkt sektördekilere güven olmaz gibi. benim de erkek arkadaşım oldu medyadan ama elleri ayakları oynuyor sanki. evli arkadaşlarım var, daha özgürler. hani bir habere gidip on gün kalıyorsun atıyorum, herkes birbiriyle fingirdemeye başlıyor falan.

Selam hanimlar
Bilindik bi kanalda kameraman olan biri var
Sosyal medyadan 3 yildir falan takiplesiyoruz
Iletisimimiz fotograf begenme ve story cevaplamaktan oteye gecmiyor, geçemiyor.
Paylastigim bütün fotograflari begeniyor takip ettigi baska kizlarin sayfalarina da bakiyorum pek begenisi yok.
Aslında biraz onyargiliyim bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
Ne bileyim dunyalarimiz farkli gibi geldi
Etrafinda surekli manken gibi muhabir kizlar görüyorum.
Ama bi yandan da o da insan bende ondan ne eksigim var diyorum
Aşırı begeniyorum karizmatik bi tip
Sizce nasil tavlayabilirim?
Güvenlikçi miydi neydi, bir önceki ; noldu ona?

Aman beee hemende sululuk yap
Derdimi kimlere aciyorum bende
Sana kinlendim Lyanna
Aşkolsun umutsuz ben sululuk yapar mıyım?
Adamın haberi var mıydı dedim, yani şu ankiler gibi yine senin hoşlanmanla eforunla mı bir şeyler oldu dedim.

Sende bu ayran gönüllülük, çaresizce hayatına birini alma çabası oldukça derdin bitmez anacım.

Sahi soruyorum, acil tıp teknisyeni noldu??

Son düzenleme:
Kızgın atmış fi tarihinden kalma mesajıma. 🤣
Benimkileri komik bulmuş 😄 cevap yazacaktım konuya umutsuz canın mı sıkıldı diye neyse ki açtığı bu konuyla cevabımı almış oldum.

İnsan, aynı konuyu güya kişileri değiştirerek sürekli açar mı, açıyor ve ciddi yorumlar alıyor bu konular, o bizimle dalga geçiyor biz onunla , geçinip gidiyoruz işte 😂

Benimkileri komik bulmuş 😄 cevap yazacaktım konuya umutsuz canın mı sıkıldı diye neyse ki açtığı bu konuyla cevabımı almış oldum.

İnsan, aynı konuyu güya kişileri değiştirerek sürekli açar mı, açıyor ve ciddi yorumlar alıyor bu konular, o bizimle dalga geçiyor biz onunla , geçinip gidiyoruz işte 😂
Keşke polisi bırakmasaydı. İrkek üye üftade bile tüyo vermişti ya, günahı göze alıp. 🤣

5 yildir hayatimda biri yok zaten sevgili anlaminda kiz 5 yildir deniyom zaten hayatimda biri olmadan mutlu olmuyo yok olmuyor
Bana bi koca lazim😂
Zaten sıkıntı biri olup olmaması değil, sürekli arayışta olman. Arayıştan ne kendine, ne başka şeye odaklanamıyorsun gibi geliyor. Hayatta başka güzelliklerde var valla. Benimde evlenmeden önce sürekli bi flörtüm oluyordu. Bi süre yeter deyip mola verdim, istediğim herşeyi yaşadım doya doya. Herşeye bakış açım değişti. Ondan sonra eşimle tanıştıktan sonra aha bu dedim. O mola dönemi olmasaydı belki bu ilişkiminde kıymetini bilmeyecektim. Diğerleri gibi alalade olacaktı herşey. Önce kendini keşfetki ne istediğini bilesin ona göre adımlar atabilesin.

Polis degil is guvenlik uzmaniydi
Fake hesaptan yazip duruyor surekli nasil bi yokluktaysa o yuzden itici geldi
Ne masali yahu pesimden kosuyordu gibisinden hic bisey demedim kanitla o zaman gorelim
Canım, fake hesaptan adama yazan sendin, unuttun mu? Hesabın senin olduğundan haberi bile yoktu ya hani adamın? 😱 Tatlım, bi su çarp yüzüne, soğuk olsun. Bi kendine gel. Hiç iyi görmedim seni.

Yok canim ne kafaya almasi aksine buradakilerin fikirlerini onemsiyor ve uyguluyorum
Iyide komsunun kardesi icin verilen tavsiyeler
Ablasiyla arayi sıkı tut
Kek yap götür
Apartmana girdiginde düşüyor numarasi yap gibi seyler
Sence olur mu

Konularıniz ciddiye alınmadığı için gelmiştir belki de böyle tavsiyeler.

Her insan için bir ya da iki hafta geçiyor ve hepsinden de hoşlanıyorsunuz.

Yaşınız kaç bilmiyorum ancak biraz kafa dinleme zamanı gelmedi mi sizce ?

Bir arkadaş ihtiyacı içinde olmanız normal ancak bu şekilde olmaz ki.

X