- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Lol ne demek ayolTek tepkim: LOL
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lol ne demek ayolTek tepkim: LOL
Ay konusu yukarı çıksın popi olsun diye kaç sayfa önceki mesajlara birkaç günde bir yanıt veriyoriki gündür bir önceki konuda ki 2 aylık mesajları beğeniyordu. artık yenisini açma vakti geldi diye düşündüyse demek popüler üye olmakta da zor ne yapsın
Ahahah yaa umutsuz, elimde kimse kalmadı şu an, eskileri gözden geçiriyorum bunu hedefe koydum demiyorsun dabi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
(...)
Aşırı begeniyorum karizmatik bi tip
Kiz tesuf ederim gorende ucan kusa vuruluyom sanirHer ay gene iyiymiş yani bence haftalık falandır buraya sormaya fırsat kalmıyor.
E bu konuda tam aksini yazmışsınSorun tam olarak şu
Beni begeneni ben begenmem
Benim begendigim beni begenmez
bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
(...)
Eskiden messenger vardi ingilizce laughing out loud olarak gecen kisaltmaLol ne demek ayol
Komsunun kardesinden sogudum hareketlerindenKameraman mi komşunun kardeşine ne oldu
Sesli güldüm de diyebilirizLol ne demek ayol
HiiiiiçGenc bekar kizim birini begenmemden daha dogal ne olabilir
Sorun tam olarak şu
Beni begeneni ben begenmem
Benim begendigim beni begenmez
eylül ayının talihlisi de kameraman olduSelam hanimlar
Bilindik bi kanalda kameraman olan biri var
Sosyal medyadan 3 yildir falan takiplesiyoruz
Iletisimimiz fotograf begenme ve story cevaplamaktan oteye gecmiyor, geçemiyor.
Paylastigim bütün fotograflari begeniyor takip ettigi baska kizlarin sayfalarina da bakiyorum pek begenisi yok.
Aslında biraz onyargiliyim bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
Ne bileyim dunyalarimiz farkli gibi geldi
Etrafinda surekli manken gibi muhabir kizlar görüyorum.
Ama bi yandan da o da insan bende ondan ne eksigim var diyorum
Sizce nasil tavlayabilirim?
Talihli olduğuna emin miyizeylül ayının talihlisi de kameraman oldu
"Talihlisi" mi?eylül ayının talihlisi de kameraman oldu
Valla bende niye hic biri sevgililik asamasina gitmiyo diye dusunmuyor degilimHakaret olarak algılamayın ama çok kolay bir şekilde sürekli farklı birinden hoşlanmanızdan ve asla sağlıklı ilişki kuramamanızdan dolayı sizde bir problem olduğunu düşünüyorum. Neredeyse hepimizin bir ruhsal sorunu var sizinki de bu bence. Bir uzmana danışsanız bence çok faydası olur
Demek ki bir yerde yanlış yapıyorsunuz. Bunu kabullenip yardım alınValla bende niye hic biri sevgililik asamasina gitmiyo diye dusunmuyor degilim
Ustumde bi büyü mu var nedir
Lyanna Mormont kara baht ve kör talih de olabilir talihin rengini belirtmedim sonuçta akjfbkjaeTalihli olduğuna emin miyiz
Laughing Out LoudLol ne demek ayol
Büyü mü?Valla bende niye hic biri sevgililik asamasina gitmiyo diye dusunmuyor degilim
Ustumde bi büyü mu var nedir
kız niye barınağa terk ediyolar sığınaklara saklansınlarbekar erkek tanıdığı olan barınaklara!!!!
hemen kacinn ansızın bir umutsuzvaka vurulabilir