- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Cok acımasizcaSorun şu ki kimse senden hoşlanmıyor , mevzunun bu kısmına odaklansan.
Bence sadece ikili ilişkilerde deneyimsizsin ve bir takım hataların var. Onları çözmelisin, eminim sevilmeyecek biri değilsinCok acımasizca
Nerden anladinBence sadece ikili ilişkilerde deneyimsizsin ve bir takım hataların var. Onları çözmelisin, eminim sevilmeyecek biri değilsin
Neyi?Nerden anladin
Sevilmeyecek biri olmadigimi
Kismetim kapali degilse neden hic bi gorustugumle olmuyoDiger konunu baya pür dikkat takip.etmistim unutmak ne mümkün
kismetin kapali değil
Sen kendini sabote ediyorsun
Sen kovalayan olmaktan memnunsun o kisi sana gelse hemen sıkılıyorsun hevesin kaçıyor
Bunun sebebi ne asıl bunu bulmak lazim
Cocukluguna inecegim senin bu gidisle
Ahaha ben de konuya yorum yapip geri baktigimda 3-4 sayfa ilerlemis, bi okuyayim dedim gülmekten karnima ağrı girmişti ev yankılandı kahkahamdan
Verdiğin cevaplara bakarak öyle hissettimSevilmeyecek biri olmadigimi
BaktimDua bölümünde olmalı. Bunu farketmiş olmana şaşırdım
Ayy kizz cidden miDoğru kişiye denk geldin iki Hatim ineyim diyeceğim size ama hangi adama dua edicez komşu kardeşi ekşınli olurdu bunu bilemedim
Yani bilemedim bende3 yıldır takip edip ara ara etkileniyorsa( o nasıl oluyorsa) o 3 yılda hayatına girenleri Aldatmış olmaz mı? Ama bu saygısızlık
Ayy cok tesekkur ederim kuzumVerdiğin cevaplara bakarak öyle hissettim
Kiz farkli dunyalarin insaniyiz gibi geliyo o medyada sosyetede falan ne bileyimKız sen kafayı mi yedin yoksa rol mu yapiyon
Sen gul eglen diye actiydim zaten konuyu daAyy bu konu komikliymis ben de.konu sahibinin tüm konularini takip edeyim artık bari oncekileri bilmiyodum
Bu arada sana ara ara yazıyorsa başkalarına da yaziyodur şansını deniyordur bence. Ben etrafında sürekli güzel kızların olduğu aldatmak için ortamının DHA kolay oldugu bı meslek yapan sevgili istemezdim
Sipsevdilik var evet kabul ediyorumEvlenme yasi diye bir kavrama inanmamakla birlikte ee ben bunu zaten yazmistim sana:
Yada story atmasini bekleyip ona mi cevap yazsamMerhaba yazin,selam verin,fotolar guzelmis,surayi gordun mu ben gitmedim daha tavsiye eder misin deyinyalan mi yok
He valla ya benimde hayattaki tek gayem koca bulmakAyyyy kuzum ya seni hayırlısı ile baş göz ettekse , şu Türk erkekleri rahat bir nefes alsa...
Agzindan bal damliyi can ChelzyVar var.Bana ozelden coook evvelden sormustu bir kameraman var napayim diye.Umutsuz boyle ya.Onu bu sekilde kabullenmelisiniz
Rabbim isteyene iş isteyene éş isteyene evlat nasip etsin dua edilir tabiki çok içten ettim aminnnAyy kizz cidden mi
Hakkaten dua mi edeceksiniz
Tatlim bulundugum her ortamda ilgi odagiyim zatenİlgi çekmeye çalıştığını düşünmeye başladım artık.
Dalga geçercesine hep aynı minvalde, farklı meslekte konular...
He valla ya benimde hayattaki tek gayem koca bulmak