Kameraman Çekim Alanımda

Kiz umutsuz bir hafta olacak nerdeyse konuyu acali. Adami bos birakmaz kaparlar bak demedi deme.

Ayrica poncik kalbimi kırıyorsun. Kac defa acil tip teknisyeni noldu dedim niye hic umursamiyorsun

Kiz umutsuz bir hafta olacak nerdeyse konuyu acali. Adami bos birakmaz kaparlar bak demedi deme.

Ayrica poncik kalbimi kırıyorsun. Kac defa acil tip teknisyeni noldu dedim niye hic umursamiyorsun
Hemen harekete gecip eski fotolarini begendim odun degilse anlar gerci bi kere o da benim eski fotolarimi begenmisti o da benden mi bekliyo acep
Tatlim cok yorum var atlamisim kusura kalma
Att ile bu cumartesi görüşüyoruz bakalim ne olacak

Banu Alkan, hesaptan çık lütfen

Psikologlar bir adim öne ciksin

Bu arada cumartesi günü kuzenimin tanistirdigi cocukla gorusecem olumsuz gibiyim ama ayip olmasin diye gorusecem
Ah umutsuz ah.
Daha bir ay önce bu cocuk radarindaydi, simdi baskasi olduğu halde goruseceksin. Belki de bu yuzden islerin rastgitmiyor, o kadar erkek amaclisin ki gelen gecen erkekler figüran gibi oluyor

Ah umutsuz ah.
Daha bir ay önce bu cocuk radarindaydi, simdi baskasi olduğu halde goruseceksin. Belki de bu yuzden islerin rastgitmiyor, o kadar erkek amaclisin ki gelen gecen erkekler figüran gibi oluyor
Yani aklimda kameraman varken gorusecegim icin kendi kismetlerimi kendim mi kapatiyorum hep aklimda birileri oldugu icin oyle mi

Herseyi anladim da banyo suyuna sirke katmak nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…