Kameraman Çekim Alanımda

@KudrAlobar listende kameraman var mıydı?
Nerede o liste, ekleyelim.
Tövbeler olsun Umutsuz, sendeki gönül değil, koltuk kırlenti mübarek. Herkesin sırtına, "Rahat edersin" diye uzatıyon sanki.
Yahu biriyle ciddi bi yola girsem kimseden hoslanmayacam kurtulacam bu sipsevdilikten ama yok kismetkm kapali

Masallah hafizana gizzz
Diger konunu baya pür dikkat takip.etmistim unutmak ne mümkün
Yahu biriyle ciddi bi yola girsem kimseden hoslanmayacam kurtulacam bu sipsevdilikten ama yok kismetkm kapali
kismetin kapali değil
Sen kendini sabote ediyorsun
Sen kovalayan olmaktan memnunsun o kisi sana gelse hemen sıkılıyorsun hevesin kaçıyor
Bunun sebebi ne asıl bunu bulmak lazim
Cocukluguna inecegim senin bu gidisle
Kedi uyandı kahkahamdan.
Ahaha ben de konuya yorum yapip geri baktigimda 3-4 sayfa ilerlemis, bi okuyayim dedim gülmekten karnima ağrı girmişti ev yankılandı kahkahamdan

Ayy bu konu komikliymis ben de.konu sahibinin tüm konularini takip edeyim artık bari oncekileri bilmiyodum

Bu arada sana ara ara yazıyorsa başkalarına da yaziyodur şansını deniyordur bence. Ben etrafında sürekli güzel kızların olduğu aldatmak için ortamının DHA kolay oldugu bı meslek yapan sevgili istemezdim

Evlenme yaşımın geldigi hatta geciyor olmasina ramak kalmasindan olabilir mi acaba

Evlenme yasi diye bir kavrama inanmamakla birlikte ee ben bunu zaten yazmistim sana:

Var var.Bana ozelden coook evvelden sormustu bir kameraman var napayim diye.Umutsuz boyle ya.Onu bu sekilde kabullenmelisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…