- 14 Nisan 2018
- 5.023
- 2.919
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Yahu biriyle ciddi bi yola girsem kimseden hoslanmayacam kurtulacam bu sipsevdilikten ama yok kismetkm kapali@KudrAlobar listende kameraman var mıydı?
Nerede o liste, ekleyelim.
Tövbeler olsun Umutsuz, sendeki gönül değil, koltuk kırlenti mübarek. Herkesin sırtına, "Rahat edersin" diye uzatıyon sanki.
Nolacak benim bu sipsevdi hallerimSizde maşallah düğüne gidip zurnacıya, hamama gidip kurnacıya sevdalanıyorsunuz
Adam seninle sevgili olduğunu biliyor muydu peki?
Ne yani kameraman muhabirlere mi bakar sadece normal insana bakmaz miGel kız diplomamı sana vereyim muhabir olursun benim bir işime yaramıyor şimdilik
Dua bölümünde olmalı. Bunu farketmiş olmana şaşırdımAa nerde bundan benim niye haberim yok
Diger konunu baya pür dikkat takip.etmistim unutmak ne mümkünMasallah hafizana gizzz
kismetin kapali değilYahu biriyle ciddi bi yola girsem kimseden hoslanmayacam kurtulacam bu sipsevdilikten ama yok kismetkm kapali
Ahaha ben de konuya yorum yapip geri baktigimda 3-4 sayfa ilerlemis, bi okuyayim dedim gülmekten karnima ağrı girmişti ev yankılandı kahkahamdanKedi uyandı kahkahamdan.
Doğru kişiye denk geldin iki Hatim ineyim diyeceğim size ama hangi adama dua edicez komşu kardeşi ekşınli olurdu bunu bilemedimAy insallah kiz
Koca bulmamiz icin toplu dua seanslari mi duzenlesek napsak
3 yıldır takip edip ara ara etkileniyorsa( o nasıl oluyorsa) o 3 yılda hayatına girenleri Aldatmış olmaz mı? Ama bu saygısızlıkPolis de mi olmadı umutsuz?
Hani kameraman peşinden koşuyordu da istemiyordun onu, umutsuzdan masallar bölümüne hoş geldiniz.
Ahahahahaha. Sabah sabah çok güldüm@KudrAlobar listende kameraman var mıydı?
Nerede o liste, ekleyelim.
Tövbeler olsun Umutsuz, sendeki gönül değil, koltuk kırlenti mübarek. Herkesin sırtına, "Rahat edersin" diye uzatıyon sanki.
Kız sen kafayı mi yedin yoksa rol mu yapiyonNe yani kameraman muhabirlere mi bakar sadece normal insana bakmaz mi
Evlenme yaşımın geldigi hatta geciyor olmasina ramak kalmasindan olabilir mi acaba
Arkadasim ne buyusu?? Ustunde olan tek sey hayatinda biri olmasi icin caresizce cirpinman suretiyle etrafa yaydigin enerjin. Insanlar caresizligin kokusunu alir, boylece kendi degerini dusurursun. Kimseden hoslanmadan bir alti ay gecirebilsen enerjindeki degisime sen bile inanamayacaksin.
Merhaba yazin,selam verin,fotolar guzelmis,surayi gordun mu ben gitmedim daha tavsiye eder misin deyinNe yazayim mesela
Var var.Bana ozelden coook evvelden sormustu bir kameraman var napayim diye.Umutsuz boyle ya.Onu bu sekilde kabullenmelisinizkameraman gerçekten var mı acaba ? bana artık konularındaki kişiler aynı dizi/filmlerin başında yazıldığı gibi "bu filmde/dizide geçen karakter tamamen hayal ürünüdür, gerçekle ilgisi yoktur" gibi geliyor..
bir insan her ay yeni birine kafayı bu denli takamaz zira..
Biliyorum o sayfayi hemen acip izliyorumInstagramda İlişki Koçu Bal diye bir hesap var. Onun son IGTV videosunu izledim. Bence evlenmek isteyen herkes izlesin
Ay ilahi senKedi uyandı kahkahamdan.
Birinden hoslanmam sucsa muebbet yemeye raziyimAy konusu yukarı çıksın popi olsun diye kaç sayfa önceki mesajlara birkaç günde bir yanıt veriyor
Emek veriyor kız emek!!
Ahahah yaa umutsuz, elimde kimse kalmadı şu an, eskileri gözden geçiriyorum bunu hedefe koydum demiyorsun da