- 26 Eylül 2007
- 15.120
- 17.869
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Sorun şu ki kimse senden hoşlanmıyor , mevzunun bu kısmına odaklansan.Yahu biriyle ciddi bi yola girsem kimseden hoslanmayacam kurtulacam bu sipsevdilikten ama yok kismetkm kapali
Farkli dunyalarin insaniyiz gibi geldi bosa kure cekmeyeyim doye uzak durdumE bu konuda tam aksini yazmışsın
Aydinlattigin icin sagol sekerimEskiden messenger vardi ingilizce laughing out loud olarak gecen kisaltma
Yani bizdeki sesli güldüm/koptum
BilmemSırada ki kim olucak acaba
Bi kac taktik versen daha makbule geçecekOyle diyorsan oyledir tabi :) bu isleri biraz akisina mi biraksan?
Eminiz eminizTalihli olduğuna emin miyiz
Ama nerde yanlis yapiyorum isteDemek ki bir yerde yanlış yapıyorsunuz. Bunu kabullenip yardım alın
Hayirdir kismet mi bulacaksın banaYaş kaç bekar bir kızım yazmıssınızda ondan soruyorum
Teenage?
Ahahahahahahahahahah
Sürekli birilerinden hoşlanıyorsunuz. Yalnız olduğum zamanları hatırlıyorum hiç böyle olmamıştı. Hoşlandığınız kişiler konusunda da seçici olmalısınız. Örneğin iş ortamında biri vardır beraber dışarıda vakit geçirirsiniz, sohbeti çok hoşunuza gider o zaman tamam hoşlanın. Bunlar normal ama komşunun kardeşine kadar hoşlanmak normal değil maalesef. Bir kez olsun bir uzmana danışsanız daha iyi anlayacaksınız aslında. Eğer bu sitede psikolog arkadaşlar varsa bir uzman gözünden yorum yapsa çok daha iyi olurAma nerde yanlis yapiyorum iste
Taktik maktik yok bam bam bam. Devam. Beğendiysen alacaksın bu kadarBi kac taktik versen daha makbule geçecek
Okuyunca aklima Ibrahim Tatlisesin "ben nerdeeee yanlis yaptim? Allaaaahııım! " sarkisi geldiAma nerde yanlis yapiyorum iste
Var var.Bana ozelden coook evvelden sormustu bir kameraman var napayim diye.Umutsuz boyle ya.Onu bu sekilde kabullenmelisiniz
Ama nerde yanlis yapiyorum iste
Hepsi benim olsa kafasındasınSelam hanimlar
Bilindik bi kanalda kameraman olan biri var
Sosyal medyadan 3 yildir falan takiplesiyoruz
Iletisimimiz fotograf begenme ve story cevaplamaktan oteye gecmiyor, geçemiyor.
Paylastigim bütün fotograflari begeniyor takip ettigi baska kizlarin sayfalarina da bakiyorum pek begenisi yok.
Aslında biraz onyargiliyim bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
Ne bileyim dunyalarimiz farkli gibi geldi
Etrafinda surekli manken gibi muhabir kizlar görüyorum.
Ama bi yandan da o da insan bende ondan ne eksigim var diyorum
Aşırı begeniyorum karizmatik bi tip
Sizce nasil tavlayabilirim?
vurdu gooool olduKameraman mikomşunun kardeşine ne oldu
Taktik derkenvurdu gooool oldu
süper taktik
Tabi canim tek derdim o idikonu sahibecim ilgi çekmek için konu açtığı biliyorum