Kameraman Çekim Alanımda

Ama nerde yanlis yapiyorum iste
Sürekli birilerinden hoşlanıyorsunuz. Yalnız olduğum zamanları hatırlıyorum hiç böyle olmamıştı. Hoşlandığınız kişiler konusunda da seçici olmalısınız. Örneğin iş ortamında biri vardır beraber dışarıda vakit geçirirsiniz, sohbeti çok hoşunuza gider o zaman tamam hoşlanın. Bunlar normal ama komşunun kardeşine kadar hoşlanmak normal değil maalesef. Bir kez olsun bir uzmana danışsanız daha iyi anlayacaksınız aslında. Eğer bu sitede psikolog arkadaşlar varsa bir uzman gözünden yorum yapsa çok daha iyi olur

Var var.Bana ozelden coook evvelden sormustu bir kameraman var napayim diye.Umutsuz boyle ya.Onu bu sekilde kabullenmelisiniz

ben en son bir cafede tesadüfen bakıştıkları için sosyal medyada o cafenin sayfası üzerinden bulduğu ve ulaşmaya çalıştığı çocukta kaldım :)

Hepsi benim olsa kafasındasınNe şıpsevdi çıktın arkadaş

Cidden sorun nerede acaba ben de merak etmeye başladım.
Ben bekarken bir sirkülasyon vardı, benden hoşlananlar olurdu peşimden koşanlar fln, bazen flörleştiklerimiz olurdu adını koysak mı koymasak mı derdik ama hiç böyle umutsuz bir çabayla durmadan başka başka insanlarda şansımı denediğimi hatırlamıyorum. Nerede nasıl bir hata yapıyorsun acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…