Kameraman Çekim Alanımda

Kiz umutsuz bir hafta olacak nerdeyse konuyu acali. Adami bos birakmaz kaparlar bak demedi deme.

Ayrica poncik kalbimi kırıyorsun. Kac defa acil tip teknisyeni noldu dedim niye hic umursamiyorsun :KK43:

Kiz umutsuz bir hafta olacak nerdeyse konuyu acali. Adami bos birakmaz kaparlar bak demedi deme.

Ayrica poncik kalbimi kırıyorsun. Kac defa acil tip teknisyeni noldu dedim niye hic umursamiyorsun :KK43:
Hemen harekete gecip eski fotolarini begendim odun degilse anlar gerci bi kere o da benim eski fotolarimi begenmisti o da benden mi bekliyo acep
Tatlim cok yorum var atlamisim kusura kalma
Att ile bu cumartesi görüşüyoruz bakalim ne olacak

Selam hanimlar
Bilindik bi kanalda kameraman olan biri var
Sosyal medyadan 3 yildir falan takiplesiyoruz
Iletisimimiz fotograf begenme ve story cevaplamaktan oteye gecmiyor, geçemiyor.
Paylastigim bütün fotograflari begeniyor takip ettigi baska kizlarin sayfalarina da bakiyorum pek begenisi yok.
Aslında biraz onyargiliyim bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
Ne bileyim dunyalarimiz farkli gibi geldi
Etrafinda surekli manken gibi muhabir kizlar görüyorum.
Ama bi yandan da o da insan bende ondan ne eksigim var diyorum
Aşırı begeniyorum karizmatik bi tip
Sizce nasil tavlayabilirim?
Banu Alkan, hesaptan çık lütfen :KK70:

Sürekli birilerinden hoşlanıyorsunuz. Yalnız olduğum zamanları hatırlıyorum hiç böyle olmamıştı. Hoşlandığınız kişiler konusunda da seçici olmalısınız. Örneğin iş ortamında biri vardır beraber dışarıda vakit geçirirsiniz, sohbeti çok hoşunuza gider o zaman tamam hoşlanın. Bunlar normal ama komşunun kardeşine kadar hoşlanmak normal değil maalesef. Bir kez olsun bir uzmana danışsanız daha iyi anlayacaksınız aslında. Eğer bu sitede psikolog arkadaşlar varsa bir uzman gözünden yorum yapsa çok daha iyi olur
Psikologlar bir adim öne ciksin😂

Bu arada cumartesi günü kuzenimin tanistirdigi cocukla gorusecem olumsuz gibiyim ama ayip olmasin diye gorusecem
Ah umutsuz ah.
Daha bir ay önce bu cocuk radarindaydi, simdi baskasi olduğu halde goruseceksin. Belki de bu yuzden islerin rastgitmiyor, o kadar erkek amaclisin ki gelen gecen erkekler figüran gibi oluyor

Ah umutsuz ah.
Daha bir ay önce bu cocuk radarindaydi, simdi baskasi olduğu halde goruseceksin. Belki de bu yuzden islerin rastgitmiyor, o kadar erkek amaclisin ki gelen gecen erkekler figüran gibi oluyor
Yani aklimda kameraman varken gorusecegim icin kendi kismetlerimi kendim mi kapatiyorum hep aklimda birileri oldugu icin oyle mi

Bence önce nickini değiştir sonra üç günlük dünya yengenden helallik al bi de üst kata mutfak yapıp düşün kadınceğizin sırtından, hepsinden sonra banyo suyuna bi su bardağı elma sirkesi koyup yıkan ondan sonracığıma üç vakte kadar bi koca bulmazsan gel beni bul diğer tarifi vercem 😂
Herseyi anladim da banyo suyuna sirke katmak nedir😂

X