- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.718
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
"Annen ya da baban uzaylı mıydı? Senin gibi bir şey yeryüzünde yok çünkü" yazabilirsinSelam hanimlar
Bilindik bi kanalda kameraman olan biri var
Sosyal medyadan 3 yildir falan takiplesiyoruz
Iletisimimiz fotograf begenme ve story cevaplamaktan oteye gecmiyor, geçemiyor.
Paylastigim bütün fotograflari begeniyor takip ettigi baska kizlarin sayfalarina da bakiyorum pek begenisi yok.
Aslında biraz onyargiliyim bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
Ne bileyim dunyalarimiz farkli gibi geldi
Etrafinda surekli manken gibi muhabir kizlar görüyorum.
Ama bi yandan da o da insan bende ondan ne eksigim var diyorum
Aşırı begeniyorum karizmatik bi tip
Sizce nasil tavlayabilirim?
Hadi ya boylelerine guven olmaz mi diyosunaslında direkt sektördekilere güven olmaz gibi. benim de erkek arkadaşım oldu medyadan ama elleri ayakları oynuyor sanki. evli arkadaşlarım var, daha özgürler. hani bir habere gidip on gün kalıyorsun atıyorum, herkes birbiriyle fingirdemeye başlıyor falan.
Ahahahahahah ben boyle yurumem ama kosarim"Annen ya da baban uzaylı mıydı? Senin gibi bir şey yeryüzünde yok çünkü" yazabilirsin
Esprili işte. Ordan koşar gidersinAhahahahahah ben boyle yurumem ama kosarim
Bu usuyrnprenses kimdir yahu cok duyuyom adiniusuyenprenses sendromu var bence
E bu taktiklerin b plani falan yok mu bu ise yaramazsa falanEsprili işte. Ordan koşar gidersin
Rahatsiz olan yazmasinKonu vadesini doldurduysa yeni hayaller kurmak lazim demek :)
Ne yazayim meselaBenim de bir arkadasim var ,bildigi gordugu butun pilotlari tek tek eklemis instadan. pilot ha pilot diye kafayi yedi aynen boyle
Iletisim istiyorsaniz mesaj atin bekleyin. Bir umut beki cevaplar da bir seyler baslar.
Insallah tatlim tek temennim oo kadar taktik verildi komşunun kardeşi için boşa gitti desene
neyse şimdi kameraman bey için gelsin taktikler .
bu sefer başarılı olursun umarım
Evlenme yaşımın geldigi hatta geciyor olmasina ramak kalmasindan olabilir mi acabaKonuyu okur okumaz gozumde beliren tek emoji bu oldu. Neden hayatinizda biri olmasina bu kadar muhtac hissediyorsunuz, gelin bunu tartisalim. Cunku bu actiginiz konular saglikli degil.
Ayyyy ne fesatsinnn senin gibisi dusman basina ayoliki gündür bir önceki konuda ki 2 aylık mesajları beğeniyordu.artık yenisini açma vakti geldi diye düşündüyse demek popüler üye olmakta da zor ne yapsın
Polis degil is guvenlik uzmaniBi komşu kardeşi vardı. O polisten önce miydi sonra mıydı? Kafam allak bullak oldu sıralamayı takip edemiyorum artık
Onun cekim alanina girmeden cikasim yokBaşlığa koptum hahaha Bence siz Kameramanın çekim alanından çıkın. Adam işini yapsın haha
Ay insallah kizRainy ve senin hayirlisiyla birer sevgilisi olsa da hepimiz mutlu olsak
Masallah hafizana gizzzPolis sanmisti da güvenlik gorevlisi mi is güvenliği uzmani mi ne cikmisti polis de abisiydi sanki
Asil tam tersi hic beceremiyom bu isleri hic ifade edemem kendimi koni hisler oluncaKameraman senden hoslaniyor olsa sen coktan nikahi basmistin yeme bizi
Bu işe yaramazsa sal yakasını. Senden hoşlanmamıştır o zamanE bu taktiklerin b plani falan yok mu bu ise yaramazsa falan
Evlilik için dua topikleri var biliyorsun dimi ?Ay insallah kiz
Koca bulmamiz icin toplu dua seanslari mi duzenlesek napsak
E niye butun fotolarimi begeniyo hatta bi ara özellikle profilime girip eski fotolarimi begenmistiBu işe yaramazsa sal yakasını. Senden hoşlanmamıştır o zaman
Aa nerde bundan benim niye haberim yokEvlilik için dua topikleri var biliyorsun dimi ?