- 19 Mayıs 2020
- 46.464
- 207.927
-
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Son sayfalarda ara.Su an o yorumu aramaya basliyorum. En buyuk kk - bos isler maratonu - 5 Eylul 2020 - 678. bolum: kadinlar kulubu mudavimi erkek uye uftade'den komsunun oglu nasil tavlanir yorumunu ariyoruz.
Yaaa hemen yazmasaydın he bir gerçekmiş gibi davranıp eğleniyoruz pandemi bitince vururuz yüzüneAdamı beğenip karizmatik buluyorsun, "benim ondan ne eksiğim var" diyerek kompleksini aşmaya çalışıyorsun ama bir yandan seni beğendiğini ima ettiğini ve senin yüz vermediğini iddia ediyorsun. Sonra da nasıl tavlayacağını soruyorsun.
Bu anlattıklarına kendin inanıyor musun?
Son sayfalarda ara.
Niye kız, netti adam?Hosbuldum şekerim
Komsunun kardesinden sogudum kalitesiz biri oldugu belli ben onunla yapamam iyice gozlemledim zaten
Yahu acikca hoslaniyorum demedi ki bi foto paylasmisti bu foton cok hos cok begendim gibisinden şeyler soyledi bide tanisma fasli iste bi samimi bi soguk anlamiyorum ki
Şşşş hepimiz adam fake hesaba durmadan mesaj atmış gibi yapıyoruzCanım, fake hesaptan adama yazan sendin, unuttun mu? Hesabın senin olduğundan haberi bile yoktu ya hani adamın?Tatlım, bi su çarp yüzüne, soğuk olsun. Bi kendine gel. Hiç iyi görmedim seni.
47. sayfada yuzde yuz ise yarayacak yontem demis asiri heyecanlandim su an cok mersi!!
Ne demiş ki hemşireYa bırah ya, dandik yaz dizisi tadında tavsiye vermiş işte.
Ben de merak ettim bi bakam dedim de, klasik Türk yaz dizisi izlemiş kadar oldum. Zevksiz herif.
47. sayfada yuzde yuz ise yarayacak yontem demis asiri heyecanlandim su an cok mersi!!
Neyse söylüyorum. Kötü niyetlilerin günahları kendi boyunlarına.
Erkekler kendilerine ihtiyaç duyan kadınlara karşı kesinlikle duyarsız kalamaz.
Mesela göreceği bir ortamda küçük bir sakarlık, taşıyamadığınız ağır bir eşya, anahtarı kaybedip kapıda kalma, arabayı park edememe vs... gibi bir duruma kendinizi düşürürseniz, kesinlikle yardım etmek için kendisi iletişime geçecektir. Gerisi kısmet artık. Hayırlısı...
Nickine baksanasizin nasıl bir gönlünüz var merak ediyorum her ay başka birinden hoşlanıyor vuruluyorsunuz daldan dala
Ya bırah ya, dandik yaz dizisi tadında tavsiye vermiş işte.
Ben de merak ettim bi bakam dedim de, klasik Türk yaz dizisi izlemiş kadar oldum. Zevksiz herif.
Aaaaa aaaa neden öyle diyon kız? Ne kadar kendi ile boğuştu, en sonunda günahı göze alarak verdi o nadide fikri mahmut pardon üftadecim.Buldum bu arada Uftade'nin taktigini:
Yaza yaza bunu yazmis yaaaa seksist adam. Sey de deseymis tam olacakmis: "Calismak ve kocaniz yerine patronunuza hizmet etmek istemediginizi, bulasik yikamaktan cok hoslandiginizi, bos zamanlarda geysalikla ilgili belgeseller izlediginizi soyleyin. Erkekler beceriksiz ve ezik karakterli kadinlara bayilir. Ben de esimle SAF OLDUGU ICIN evlendim mesela. Siz de salak gibi davranirsaniz bu is olabilir."
Ne demiş ki hemşire
Erkekler kendilerine ihtiyaç duyan kadınlara karşı kesinlikle duyarsız kalamaz.
Mesela göreceği bir ortamda küçük bir sakarlık, taşıyamadığınız ağır bir eşya, anahtarı kaybedip kapıda kalma, arabayı park edememe vs... gibi bir duruma kendinizi düşürürseniz, kesinlikle yardım etmek için kendisi iletişime geçecektir. Gerisi kısmet artık. Hayırlısı...
Yaza yaza bunu yazmis yaaaa seksist adam. Sey de deseymis tam olacakmis: "Calismak ve kocaniz yerine patronunuza hizmet etmek istemediginizi, bulasik yikamaktan cok hoslandiginizi, bos zamanlarda geysalikla ilgili belgeseller izlediginizi soyleyin. Erkekler beceriksiz ve ezik karakterli kadinlara bayilir. Ben de esimle SAF OLDUGU ICIN evlendim mesela. Siz de salak gibi davranirsaniz bu is olabilir."
Aaaaa aaaa neden öyle diyon kız? Ne kadar kendi ile boğuştu, en sonunda günahı göze alarak verdi o nadide fikri mahmut pardon üftadecim.