Kameraman Çekim Alanımda

Yaaa hemen yazmasaydın he bir gerçekmiş gibi davranıp eğleniyoruz pandemi bitince vururuz yüzüne

Niye kız, netti adam?

47. sayfada yuzde yuz ise yarayacak yontem demis asiri heyecanlandim su an cok mersi!!

Buldum bu arada Uftade'nin taktigini:

Yaza yaza bunu yazmis yaaaa seksist adam. Sey de deseymis tam olacakmis: "Calismak ve kocaniz yerine patronunuza hizmet etmek istemediginizi, bulasik yikamaktan cok hoslandiginizi, bos zamanlarda geysalikla ilgili belgeseller izlediginizi soyleyin. Erkekler beceriksiz ve ezik karakterli kadinlara bayilir. Ben de esimle SAF OLDUGU ICIN evlendim mesela. Siz de salak gibi davranirsaniz bu is olabilir."

Ya bırah ya, dandik yaz dizisi tadında tavsiye vermiş işte.
Ben de merak ettim bi bakam dedim de, klasik Türk yaz dizisi izlemiş kadar oldum. Zevksiz herif.

Gordum kanka ya sorma. Beni kadinlari anlamak icin kk'da takilan ve bunun icin UFTADE rumuzu alan evli barkli Mahmut Abi'den medet umacak raddeye getirten hayat sartlarima buradan tesekkur etmeyi borc bilirim.

Aaaaa aaaa neden öyle diyon kız? Ne kadar kendi ile boğuştu, en sonunda günahı göze alarak verdi o nadide fikri mahmut pardon üftadecim.

Ne demiş ki hemşire

Bunu demiş:

Yaz dizisi senaryosu işte.
Oğlan kaslı ve de zengin, kız fakir güzel sakar ve minnoş.
Kız o kadar sakardır ki ora bura çarpar düşer durur.
Sonunda kaslı erkağ çarpar, düşer, panikler "Ay ehi ehi" filan,
sonra yine sakarlıklarla öbüşürmüş gibi olur, bi şey düşer ayak takılır cama yapışır, araba çarpar, elinden çantası uçar vıttırı zotturru.
Aşk başlar, öbüşülür, erkağn anası kızdan hazzetmez, başka bi nişanlı vardır biraz gerilim derken sevgili olur evlenirler mutlu sooon.
Uftade elinde çekirdeğ yaz dizisi izleyen Gaffurmuş.

Yavv hahahaha.

Aaaaa aaaa neden öyle diyon kız? Ne kadar kendi ile boğuştu, en sonunda günahı göze alarak verdi o nadide fikri mahmut pardon üftadecim.

Artik bu bilgi bizde, Secret gibi, yuzuklerin efendisindeki yuzuk gibi, iyilik icin de kullanabiliriz, kotu niyetli bir sekilde nikahsiz iliski yasamak icin kullanip karanlik tarafa da gecebiliriz... Artik erkekleri cozduk hanimlar bunun sorumlulugunu alabilecek misiniz???

Hanımlar umutsuz kadın yani kadın ve gerçek biri, konuları hayal ürünü mü bilemeyiz ama emin olmadan da trollüyor diyemeyiz, hal böyle olunca konuları gerçek kabul edip dalga geçmemelisiniz zira konularla dalga geçip geyik yapmak uyarı alma sebebidir, inanmadığınız konulara yazmama hakkınızı kullanırsanız üzülmezsiniz.
Kazen'i ve kuralları hatırlatmakta yarar görüyorum, BDV kuralları 5. maddedeki "özetle" başlıklı ek maddeleri okumalısınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…