- 28 Temmuz 2018
- 1.897
- 2.401
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
bi uçan kuş kaldı kız konu başlığından tahmin ediyorum artık senin olduğunu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bunun bir tarifi yok.Hani kek olsa yumurta şeker derız de tavlamak fln tarıfı yok 2 kısı bırbırını begenır yada begenmezSelam hanimlar
Bilindik bi kanalda kameraman olan biri var
Sosyal medyadan 3 yildir falan takiplesiyoruz
Iletisimimiz fotograf begenme ve story cevaplamaktan oteye gecmiyor, geçemiyor.
Paylastigim bütün fotograflari begeniyor takip ettigi baska kizlarin sayfalarina da bakiyorum pek begenisi yok.
Aslında biraz onyargiliyim bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
Ne bileyim dunyalarimiz farkli gibi geldi
Etrafinda surekli manken gibi muhabir kizlar görüyorum.
Ama bi yandan da o da insan bende ondan ne eksigim var diyorum
Aşırı begeniyorum karizmatik bi tip
Sizce nasil tavlayabilirim?
Seni haber yapsın bence. Konuşma başlatmak için harika fırsatSelam hanimlar
Bilindik bi kanalda kameraman olan biri var
Sosyal medyadan 3 yildir falan takiplesiyoruz
Iletisimimiz fotograf begenme ve story cevaplamaktan oteye gecmiyor, geçemiyor.
Paylastigim bütün fotograflari begeniyor takip ettigi baska kizlarin sayfalarina da bakiyorum pek begenisi yok.
Aslında biraz onyargiliyim bi ara beni begendigini dile getirir gibi oldu ama yuz vermedim
Ne bileyim dunyalarimiz farkli gibi geldi
Etrafinda surekli manken gibi muhabir kizlar görüyorum.
Ama bi yandan da o da insan bende ondan ne eksigim var diyorum
Aşırı begeniyorum karizmatik bi tip
Sizce nasil tavlayabilirim?
Popüler uye olunca ne oluo ki???iki gündür bir önceki konuda ki 2 aylık mesajları beğeniyordu. artık yenisini açma vakti geldi diye düşündüyse demek popüler üye olmakta da zor ne yapsın
Kiz listeyi ben paylaştım ilk ama sagolsun kk eklenti diye kabul etti, herkes seninkini görmüş bulundu amaaaa@KudrAlobar
helal et bacım listeni paylaşıyorum
kameraman eksik bir tek oda konuda var zaten
Eki Görüntüle 2685911
eee takip istegi attığında hayirdir noldu diye yazaydin ya? Muhabbet oradan yürür giderdiAma bi ara takiplesmeyi birakmistik
Sonradan istek atti takiplestik
Umut fakirin ekmegi iste
kiz sen yazdin ya ona fake hesaptanPolis degil is guvenlik uzmaniydi
Fake hesaptan yazip duruyor surekli nasil bi yokluktaysa o yuzden itici geldi
Ne masali yahu pesimden kosuyordu gibisinden hic bisey demedim kanitla o zaman gorelim
ne zaman aramayi bırakırsın, akista kalirsin o zaman ummadigin bir anda hayatinin aski cikar karsina5 yildir hayatimda biri yok zaten sevgili anlaminda kiz 5 yildir deniyom zaten hayatimda biri olmadan mutlu olmuyo yok olmuyor
Bana bi koca lazim
sendeki sorun ne biliyor musun? Pesinden kosuyorsun ama kosarken karsiliginda kafanda bir sonuc beklentisi varHosbuldum şekerim
Komsunun kardesinden sogudum kalitesiz biri oldugu belli ben onunla yapamam iyice gozlemledim zaten
Yahu acikca hoslaniyorum demedi ki bi foto paylasmisti bu foton cok hos cok begendim gibisinden şeyler soyledi bide tanisma fasli iste bi samimi bi soguk anlamiyorum ki
ahahah merak ettim ama altlarda paylasilmis klasik erkek taktiği o yazmasa da biz derdik kavanoz kapagi actir erkek güçlü hissetsin falan... bayat taktiklerKeşke polisi bırakmasaydı. İrkek üye üftade bile tüyo vermişti ya, günahı göze alıp.
Bay yanlış 1.bölüm senaryosu her Cuma aksamlari fox tvdeBunu demiş:
Yaz dizisi senaryosu işte.
Oğlan kaslı ve de zengin, kız fakir güzel sakar ve minnoş.
Kız o kadar sakardır ki ora bura çarpar düşer durur.
Sonunda kaslı erkağ çarpar, düşer, panikler "Ay ehi ehi" filan,
sonra yine sakarlıklarla öbüşürmüş gibi olur, bi şey düşer ayak takılır cama yapışır, araba çarpar, elinden çantası uçar vıttırı zotturru.
Aşk başlar, öbüşülür, erkağn anası kızdan hazzetmez, başka bi nişanlı vardır biraz gerilim derken sevgili olur evlenirler mutlu sooon.
Uftade elinde çekirdeğ yaz dizisi izleyen Gaffurmuş.
Medya sektörüne atıldı kızımızBu seferki başka dimi kız Umutsuz?
Saçma, di mi? Ben erkek olsam, kavanoz kapağını bile bana açtıran kadın ile evlenmem. O kadınla nasıl ortak hayat paylaşacağım, kendi üstüne düşen sorumlulukları nasıl kaldıracak , nasıl çoluk çocuk emanet edeceğim? Kimi erkeklerdeki kafayı da anlamıyorum. Sırf hükmedebileyim, arkasından rahat iş çevirebileyim diye tabiri caizse dişlerine göre birini arıyorlar. Ömür boyu stres altına giriyorlar, çünkü hep güçlü olmak zorundalar. Kendi ayaklarına sıkıyorlar her türlü. Sonra neden erkekler erken gidiyor, neden erkeklerde intihar oranı fazla?ahahah merak ettim ama altlarda paylasilmis klasik erkek taktiği o yazmasa da biz derdik kavanoz kapagi actir erkek güçlü hissetsin falan... bayat taktikler
Kaynana semra geldi aklima daldan dalasizin nasıl bir gönlünüz var merak ediyorum her ay başka birinden hoşlanıyor vuruluyorsunuz daldan dala
Burhan Altıntop geliyor hep aklima neydi meşhur sözü nefes alsın yeterBir ucan bir de kacan kurtuluyor yazik yaw :)
Şimdi burayı erkekler de okuyor ama yazayimSaçma, di mi? Ben erkek olsam, kavanoz kapağını bile bana açtıran kadın ile evlenmem. O kadınla nasıl ortak hayat paylaşacağım, kendi üstüne düşen sorumlulukları nasıl kaldıracak , nasıl çoluk çocuk emanet edeceğim? Kimi erkeklerdeki kafayı da anlamıyorum. Sırf hükmedebileyim, arkasından rahat iş çevirebileyim diye tabiri caizse dişlerine göre birini arıyorlar. Ömür boyu stres altına giriyorlar, çünkü hep güçlü olmak zorundalar. Kendi ayaklarına sıkıyorlar her türlü. Sonra neden erkekler erken gidiyor, neden erkeklerde intihar oranı fazla?
Erkekler mi düzmüş, ahahahaha bi gitsinler ya, artık yemiyoruz biz o keki. Küçük akıllı manipülatörler. Allah aşkına, '' Git başımdan, seni istemiyorum, yakamdan düş. '' diye karısının ağzına tükürüp, en sonunda kadın gidince '' Tülay geri dön yalvarırım seni çok seviyom. '' diye ağlayan, Tülay bi hata edip dönünce aynı eski öküze dönen modelin nesi düz?Şimdi burayı erkekler de okuyor ama yazayim
Erkeklerdeki kafayi anlamak mümkün değil genelde kadinlar kompleks varliklar erkekler duzdur deniyor ama simdiki erkekler cok karisik ve dengesizler
Hem calisan kadinla evleneyim tek maasla gecim zor derler hem o maasa el koymak isterler, is ev isine gelince kadinin gorevi derler anneleriyle kiyaslarlar ama guclu kadindan da korkarlar gözü acilmis olmasin diye
Ayrica kadin isten cikmasin ama cocuk doğursun baksin ayni zamanda eve baksin ise gitsin adamın ailesini idare etsin sonra da bir sey isterse adi dirdirci olsun eee sen beni cok darladin ben huzur istiyorum gozum disari kaydi senin yüzünden!
Yani bunlar hep sorumsuzluktan ve sorumsuz yetistirilmenin verdigi hedefsizlik ve amacsizliktan
Bu arada o kavanoz açamayan kadinlar daha cok yaraniyorlar, ben bilmem kocacim sen en aslansin diyip arkasindan her halti yiyen taktikci kadinlar daha kiymetli oluyorlar.
Dedim ya ne istediklerini bilmiyorlarErkekler mi düzmüş, ahahahaha bi gitsinler ya, artık yemiyoruz biz o keki. Küçük akıllı manipülatörler. Allah aşkına, '' Git başımdan, seni istemiyorum, yakamdan düş. '' diye karısının ağzına tükürüp, en sonunda kadın gidince '' Tülay geri dön yalvarırım seni çok seviyom. '' diye ağlayan, Tülay bi hata edip dönünce aynı eski öküze dönen modelin nesi düz.
Kiz vallahada billaha da var ant iciyom daha napamkameraman gerçekten var mı acaba ? bana artık konularındaki kişiler aynı dizi/filmlerin başında yazıldığı gibi "bu filmde/dizide geçen karakter tamamen hayal ürünüdür, gerçekle ilgisi yoktur" gibi geliyor..
bir insan her ay yeni birine kafayı bu denli takamaz zira..