Merhaba ben kalbime takık biriyim zaten panik atak ve anksiyete var bende şöyle bir buçuk sene önce komşumuz kalp krizinden vefat etti o ara da göğüs kafesi ağrım var ben korktum iyice kaç tane doktora gittiysem hepsi kalp temiz onla ilgili olmadığını söylediler sonrasında hamile kaldım hamileliğimin sonlarına doğru yani 6 ay önce falan şu an oğlum 2 buçuk aylık sağlık anksiyetesine yakalandım en küçük ağrıdan korkar olmuştum kalbim yorulacak diye yerimden kalkmıyordum kahve bile içmiyordum neyse doğum yaptım doğumdan sonra bi gün çok fena kalp çarpıntısıyla acile gittim ritim bozukluğu çıktı kardiyolojiye cıktım holtrr takıldı doktor zararsız sinüs taşikardisi dedi ilaca gerek yok kalbin tertemiz dedi stres yüzünden olmuş doğumdan sonra dedi sonra ben rahat edemedim prof cıktım paü hastanesinde neyse o da dedi ki sende ritim bozukluğu falan yok tamamen psikolojik olmuş dedi kalbin gayet sağlıklı dedi arada tekleme oluyordu bomba patlıyor gibi oluyordu onlar falan psikolojikmiş ama benim bazen kalbim çok hızlı çarpıyor çarpıntım oluyor bazen de durduk yere hızlı değil ama sert vuruyor böyle elimi koyunca göğsüme pat pat atışı nasıl duyuluyor kazak falan titriyor sanki bazen de çok hızlı atıyor azıcık iş yapsam bazenleri veya korkunca bmyle hem hızlanıyor hem de aşırı sert vuruyor dıştan duyuyorum doktora gitmek istemiyorum temiz diyor ama neden böyle oluyor