Yarın sorar kaç derecede yaktın diye :)Yaslisi cocugu olan evlerin cogu acti Kasima kadar teknik bir sebepten dolayi biz acamayacagiz olmasaydi bgn acardim net
Benim evimin isisi komsuyu ilgilendirmez sonucta faturayi ben odeyecegim o degil cocukta usuturse cefasini hem o hem ben cekecegim yine komsuya birsey dusmuyor ister acarim ister kisarim takilmazdim valla konussun konussun dursun
Ne kadar geç o kadar tasarruf.Komşunuzu Ankaraya davet ediyorum. Gelsin görsün bugünkü ayazı bakalım. Bende bugün yakmaya başladım. Kasmanın anlamı yok. Eninde sonunda yakacağız zaten.
Olabilir :)Ay deliricem. Çocukların her yaptığı şımarıklık oldu, üşümekte mi şımarıklık ya?
Bizimki merkezi ve onlar açmadan açamıyoruz. Açabilsem şuan açardım çünkü çok soğuk.
Bence onun kocası falan bırakmıyordur
Sizde lütfen çocuklarınızı bu şekilde eleştirmelerine izin vermeyin. Biz üşüyoruz, bitti.
Tasarruf gibi görünen durumlar bize sağlık masrafı olarak dönüyor. Bizimde paramız kıymetli tabiki ama evladım üşüdüm dedikten sonra ne anlamı var paranın. Herkesin kendi tercihi tabi.Ne kadar geç o kadar tasarruf.
Kendisi içme suyunun çoğunu sokak çeşmelerinden alır, boş damacanlar bulur doldurur, onları kullanır
Biz sitede otururken yönetime sorduğumuzda yasal zorunluluk demiştiBu 4.kıs olacak. Simdiye kadar ayin 15i gelince acip cayir cayir abarttılar. Garezleri var herhalde.Ellerinin de ayari yok. Acinca da cok aciliyor .Pencere de açamıyoruz isten .
15 ekimden sonra serbest 9 gun surekli soyledik .Su an 3 derece ancak acildi.W.ap grubunda biri yazmis hava durumuna gore açın diye .Hadi canim ...
Kendi kızları da üşüyor ama 3-4 kat giydiriyor. :)Öylemi diyor manyak ya. Daha iyi tanırsın tabiki onu ama sacma geldi bana. Cocuk üşüyor yalan solicek sanki :)
Cimri ha....Kendi kızları da üşüyor ama 3-4 kat giydiriyor. :)
O kadar soğuk yani.Vala bizim merkezi isitma, henuz devreye girmedigi icin kat kat giyindik oturuyoeuz, ama sirtim usumese burnum usuyor ayagim usuyor usuyorum yani.
Kendi kızları da üşüyor ama 3-4 kat giydiriyor. :)
Uzun zamandır böyleler.22 derecede duran termostatı 23 yapıp kaloriferi çalıştırıp oturdum konuyu gördüm
Bugün ofisin kaloriferini de yakmışlardı
Bursa'da bugün acayip soğuktu
Termostat 22 de iken de gece sabaha karşı yanıyordu kalorifer
Kedinin bile kulağı buz gibiydi uyandığımda
Kızlarınız şımarık değil ama alışkanlıkları da çok sağlıklı değil
Mesela çorap giymeli yani taviz verilebilecek ve verilmeyecekler belirlenmeli yün hırka giymese olur ama penye kapşonlu fermuarlı hırkaya yeleğe alışsa ilerki yıllarda da rahat eder
İyi akşamlar hanımlar;
Malum havalar soğudu.
Biz de bugün açtık petekleri 4 yaşındaki kızım üşüyorum dediği için. Asla hırka, çorap giymez, gece yataktan iner boş parkede uyur, üstü hep açıktır.
Diğer kızlarım üşümüyor ama onlar da yukarıda yazdığım alışkanlıklara sahipler.
Tutumlu bir komşum var ve çocukları şımarttığımı söylüyor. Petekleri açmak için erkenmiş, çocuklara hırka, çorap alışkanlığı kazandırmalıymışım, çok şımartmışım. O kar yağmadan petek açmaz, evde iki kat giyer vs.
Şımarık mı benim kızlar?
Tutumlu o.Cimri ha....