Evde penyeden biraz kalın sweatshirt giyerler. Kalın giyim sevmiyorlar.Faturayı siz ödeyeceğiniz için kimseye laf düşmez. Ben sadece çok sağlıklı olmadığını bilmenizi isterim. Sıcak evlerde yaşayan herkes çok sık hasta oluyor dikkatinizi çekti mi hiç. Çocuklarınız biraz üşüsün kışın kazak giymeye alışsınlar. Olmuyorsa evinizi sık sık havalandırın. Kışın üşüyeceğiz yazın terleyeceğiz ki vücudumuz direnç kazansın.
Merkezi sistem zor cidden.Komsuya ne .Herkes kendi cebine bakar .Bizim merkezi .Konya'dayiz.Sizin komsu gibiler yuzunden daha bugun açabildiler .3 aylik bebegimi hasta edecegim diye cok korktum.
Öyle diyor zaten :)Komşuda herseye maydanozmus gorende cocuklarin her dedigini yaparak simarttiginizi zannedecek.
Mutlaka sorar. Arada bir şey isterken evin hamam gibi der :)Deli mi ne kendi ödüyo sanki meraklı taze :)
Valla ben sıcagı cok seviyorum eşim tişörtle otururken ben sarıp sarmalanır üstüme örtüler örter otururumMutlaka sorar. Arada bir şey isterken evin hamam gibi der :)
İyi akşamlar hanımlar;
Malum havalar soğudu.
Biz de bugün açtık petekleri 4 yaşındaki kızım üşüyorum dediği için. Asla hırka, çorap giymez, gece yataktan iner boş parkede uyur, üstü hep açıktır.
Diğer kızlarım üşümüyor ama onlar da yukarıda yazdığım alışkanlıklara sahipler.
Tutumlu bir komşum var ve çocukları şımarttığımı söylüyor. Petekleri açmak için erkenmiş, çocuklara hırka, çorap alışkanlığı kazandırmalıymışım, çok şımartmışım. O kar yağmadan petek açmaz, evde iki kat giyer vs.
Şımarık mı benim kızlar?
Bence erkendi ama kızım üşüdüğüne göre doğru zaman :)Bugünde açılmazsa başka ne zaman açılacak gerçekten heryerde başladı artık soğuklar. Sen bugün açmakla doğru olanı yaptın bence .
Bu 4.kıs olacak. Simdiye kadar ayin 15i gelince acip cayir cayir abarttılar. Garezleri var herhalde.Ellerinin de ayari yok. Acinca da cok aciliyor .Pencere de açamıyoruz isten .Merkezi olması çok kötü bizimki bireysel . Oğlum üşüyorum dediği zaman açtım, yeri geldi havalandırdım da . Ufacık kuzuyuda düşünmemişler
15 ekimden sonra serbest 9 gun surekli soyledik .Su an 3 derece ancak acildi.W.ap grubunda biri yazmis hava durumuna gore açın diye .Hadi canim ...Merkezi sistem zor cidden.
Bildiğim kadarıyla yasa var.
10. ayda açılır, 4. ayda kapatılır diye
Yok artık.komsu sacma konusmus kendısıne neyse
cok uyanık komsular var ama he
gecen sene ben bu zamanlar yaktım
ben yaktım dıye komsularım gec yaktı guzel ısındık usumedık sayende dedıler utanmadan
alt komsum ust komsum az yaktı ben gumbur gumbur
kucuk cocugum var
bu sene yakmadım beklıyorum
ev soguk ama beklıyorum yaksınlar
gecen gun bırı sordu yaktın mı dıye
duymamazlıktan geldım kendısıne ne oluyorsa
cocugunuz tabıkı sımarık degıl usudum dıyorsa usumustur
Komşum biraz meraklı.4 yasindaki cocugun usudum demesi nasil simariklik olabilir ki?
Hani buyuk olsa , anlatirsin anlar ama 4 yasinda yahu
Ayrica ben bodrumdayim bugun bizde klimayi actik , ev buz gibi , bundan kime ne ayrica
Öylemi diyor manyak ya. Daha iyi tanırsın tabiki onu ama sacma geldi bana. Cocuk üşüyor yalan solicek sanki :)Öyle diyor zaten :)
Bende ayni seyi yazmisim, alt komsu sanmistimYok artık.
Komşum giriş katta, ben 5. kattayım. Ona faydam olmaz :)
Ben de sıcağı severim eşim soğugu.Valla ben sıcagı cok seviyorum eşim tişörtle otururken ben sarıp sarmalanır üstüme örtüler örter otururum
Yazında eşim sıcaga gelemezken ben ohh mis gibi sıcak diye güneş altında uyurum vs
Belki kızınızda böyledir hiç sımarılcak bi konu değil zaten üzülmeyin
Yani yazık çocuğa cnm oda üşümediği halde üşüdüm diyecek hali yok :)Bence erkendi ama kızım üşüdüğüne göre doğru zaman :)