Ödül gününe ben inanmıyorum ben mesala 2 ayda verdim bu kiloyu ama ödül günü yapmadım, mesala canım pilavı çekti küçük kase, yada hamburger istedi yiyorum ama ertesi gün akşam sade çorba içiyorum, yani ne bilim patates kızartması ı istedim tabağına az bişey sabah alıyorum, yada akşam evdekilere güzel yemek yaptım diyelim ama o gün çorba içmem lazım akşam çorbamı içiyorum ertesi güne Öğlen yiyorum, yani dengelemeye çalışıyorum.
2 ay içinde 2 kere hamburger yedim, soğuk baklava yedim, lahmacun yedim, bisküvi yedim, sütlü ttalılardan yedim. Yani daha hatırlamıyorum ama dengeledim bunlarında dediğim gibi ödül değilde nefsimi köreltcek kadar oturup 10 dilim değil gün içinde 1 yada 2 dilim baklavayı attım, çikolatamı istedim bir parça, çokmu tatlı çekti canım yulaflı tarifler den yaptım
2 ay içinde 2 kere hamburger yedim, soğuk baklava yedim, lahmacun yedim, bisküvi yedim, sütlü ttalılardan yedim. Yani daha hatırlamıyorum ama dengeledim bunlarında dediğim gibi ödül değilde nefsimi köreltcek kadar oturup 10 dilim değil gün içinde 1 yada 2 dilim baklavayı attım, çikolatamı istedim bir parça, çokmu tatlı çekti canım yulaflı tarifler den yaptım