Maalesef
Çok da severim, yiyebildiğim için mutluyum
Başka diyetlerde yasak oluyor genelde ama bu diyette diğer yediklerime dikkat etmek şartıyla simit de yiyebiliyorum, harika
işte bnde o yzden bu diyete bayılıyorum.. kek yedim bugün ohh ne güzel olduu sizde simit yediniz yiyinn yeterkii hedef kalorinizi geçmeyinn. kek yedmde noldu sanki onun 2 katını sporla yaktım hem azcık kek hakkım
kızlar şaka bi yana birden canım çok çekti tutamadım kendmi .. yoksa hergün kaçamak yapmayı tavsiye etmiyorum.. haftada 1-2 kere kaloriyi geçmemek şartıyla yapın.
yada eti form kekler var.. sonra mısır patlaklı piko çikolatalardan var kızlar.. onlarla yapın kaçamak yapacaksanızz :)
Oh oh sen gayet iyi gidiyorsun :)
Bu gidişle yaza kalmadan 50'li kiloların başında, ipince ve harikulade bir genç hanım olacaksın, tabii ben de
Maalesef
Başka diyetlerde yasak oluyor genelde ama bu diyette diğer yediklerime dikkat etmek şartıyla simit de yiyebiliyorum, harika
işte bnde o yzden bu diyete bayılıyorum.. kek yedim bugün ohh ne güzel olduu sizde simit yediniz yiyinn yeterkii hedef kalorinizi geçmeyinn. kek yedmde noldu sanki onun 2 katını sporla yaktım hem azcık kek hakkım
kızlar şaka bi yana birden canım çok çekti tutamadım kendmi .. yoksa hergün kaçamak yapmayı tavsiye etmiyorum.. haftada 1-2 kere kaloriyi geçmemek şartıyla yapın.
yada eti form kekler var.. sonra mısır patlaklı piko çikolatalardan var kızlar.. onlarla yapın kaçamak yapacaksanızz :)
Maalesef
kızlar evde net olmasa ben yne şişman kalacaktım sanırım...
desteksiz olmuyor hiçbirşey..
burda brsürü bzimle aynı şeyleri yaşayan insanlar vr..
sohbet ediyoruz motive oluyorz..
kilo verdkçe ve verenleri görünce dahada motive oluyoruz..
yani kk sayesinde bu kadar dayanabldim ben..
bigün plates yapcağım aklıma gelmezdi ama burda yapanları gördüm ve ne kadar incelmişler.. onları gördükçe bende yeni yeni sporlarla tanışıyorumm..
evet evet çok haklısın süper bir yöntem ya ne yediğini görüyorsun faydalı olup olmadığını anlayabiliyorsun ve de sana ne kadar yağ veya protein kazandırdğını. çok güzel bence yaşam stili haline getirmeliyiz hayatımız boyunca almayız kilo filan inşallah bu sayede
Akşam yemeği hariç yemem gereken her şeyi yedim :)
Ama akşam yemeği niyetine ne yiyeceğime de karar verdim o yüzden listemi tam haliyle yazıyorum.
1.GÜN
1 dilim beyaz ekmek ~ 65 cal (20 grlık)
25 gr beyaz peynir ~ 65 cal
3 adet iri zeytin ~ 50 cal
1 adet meyveli yoğurt ~ 125 cal
2 adet simit ~ 550 cal ( 2. simidin tamamını yemedim, yanımdakilerle paylaştım ama yine de 2 simit kalorisini sayıyorum)
1 kupa çay ~ 50 cal ( 2 küp şekerli )
1 fincan kahve ~ 20 cal ( 1 çay kaşığı şekerle )
Akşam yemeği niyetine
1 kase yoğurt ( 200 gr kadar ) ~ 190 cal
6 adet salatalık ~ 70 cal
toplam: 1185 cal
Spor: 400 cal
evt tatlım aynen valla perşembe günü 1 adet şekerpare yiycem mesela akşam yemeğinden önce sonrasında yeşil çay içicem sabahla öğleni az yiyip akşamla dengelicem ve kilo almıcam süper valla hiç bişiden mahrum olmadan zayıflamak zaten neyi yediğin önemli deil yediğin şeyin miktarı önemlidir demiii
kızlar bende 3e çeyrek varken evden çıktım 4 çeyrek geçe eve girdim 1 buçuk saat yürüdüm sabahda yarım saat yürümüştüm 2 saat etti erisin artıkkkk bu kilolarrr şubatın sonunda uzun zamandır görmediğim bir okul arkadaşımın yanına gidicemmm incecik gitmek istiorummm inş ozamana kadar elli rakamanını görürüm doya doyaaa
kalori sepetine göre yediklerimm
[1] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[2] Karnıyarık 1 PORSİYON 270
[3] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[4] Tavuk (yağsız) 250 GRAM 375
[5] Beyaz Peynir 60 GRAM 150
[6] Uno Denge Light Ekmek 2 1 dilim/22gr 78
[7] Etli Taze Fasulye 2 PORSİYON 500
toplam 1534 cal
2322 kaloriymiş günlük almam gereken kolari miktarı.. şimdi bu çok mu az mı??
171 boyunda 78 kiloyum 81 doğumluyum.. bunları yazdığımda 2322 cal almalısınız dio ben 1534 aldım..
yani bi arkadaş demişti.. 1 kilo için 7500 cal lazımsa spor yapan biri değilim 9-10 günde 1 kilo veririm..
doğru mu anladım acabaaa
kızlar bugünkü yediklerim
[2] Elma 1 ADET 60
[3] Kırmızı Mercimek Çorbası 0.5 PORSİYON 91.5
[4] Kuru kayısı 2 adet 26
[5] havuç 1 adet 26
[6] Keten Tohumu 10 GRAM 40.8
[7] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[8] Zeytinyağlı Yaprak Dolma 4 ADET 250
[9] Elma 1 ADET 60
[11] Ceviz 3 GRAM 20.7
[12] Hurma 2 ADET 30
[13] Ispanaklı Börek 0.25 PORSİYON 200
[14] Sütaş Uzun Ömürlü Light Süt 0.200 LİTRE 70
[15] Yulaf 50 GRAM 182
Toplam : 1168.5 kal.
oww neredeyse 1200 olmuş yaw
neyseki spor yaptım 1.5 saat
bende haftasonu çörek yicem sabahtan olunca yakması daha kolay oluyo
evet evet kesinlikle miktarı önemli bencede 1 tane şekerpare yemek var bir de 2 tane yemek var yani
oy cnaım ne güzel spor yapmışsın bravo sana
olursun canım inşallah
canım gayet güzel beslenmişsin afiyet olsun
çokkk saolllllllll tatlım inş hep böle giderimmmmmm
2 yk yoğurt kaç kalori yapar acaba arkadaşlar gram olarak kaç gram onu bilmiyorum tahmini de olsa yardım ederseniz sevinirim:81:
eğer dolu dolu iki kaşıksa 70-80 gr arası değişebilir canım yani 60 - 70 kalori filan
teşekkür ederim canım bişi daha sorabilirmiyim:78: