uzmanlar gunde 2000 kalori alinmasi gerektigini soyluyo.ben 2000nin altinda kalori almama ragmen neden zayiflayamiyorum...
su saate kadar yediklerim
2 haslanmis yumurta
yarim salatalik
yarim domates
15 dilim patetes kizartmasi
2 dilim ekmek
1 fincan kahve
aksamlari sebze yemegi 1 dilim ekmek
arada abur cubur yiyorum acaba ondanmi veremiyorum
bende 27 hazırandan bugüne 6 buçuk kilo verdim. size yaptıklarımı anlatıyım. sabah 8de kalkıp yürüyüşe gidiyorum ve 10000 adımla 7 buçuk km yürüyorum. emin olun herşeyin başı hareket. sizde zamanınız yoksa ev egzersizleriyle veya hiç bişey olmasa sabahları müzik açıp kendinizce dans edebilirsiniz... neyse daha sonra duş alıp kahvaltı hazırlıyorum. kahvaltı listem:
kibrit kutusu kadar beyaz peynir
3 zeytin
bir domates, bir salatalık
2 dilim tam buğday ekmeği
haşlanmış yumurta(baharatlı zeytinyağlı)
koca bir tabak karpuz
yeşil çay
yarım saat sonra bi şekersiz türk kahvesi içiyorum.
öğle menüm hep değişiyor... mesela bi gün göbek marul domates salata tonbalık peynir falan bol elma sirkeli koca bi kase salata yiyorum. elma sirkesiyle baharatı özellikle acıyı her yemeğe uydurmaya çalışın yağ yakıcı diye duydum.
neyse bazen küçük bi tabakta baharatlı sebzeli bulgur pilavı ve yoğurt yiyorum. bazen haşlanmış mısır yiyorum koca bi tabak. onuda çok severim. bir de knorr çabuk çorbalar güzel hem lezzetli doyurucu hemde kalorisi düşük
ardından bi saate bi yeşil çay daha...
küçük bi ara öğün olarakta ya bi dilim karpuz yiyorum ya da formun bisküvilerinden kesinlikle yarım paket olarak tüketiyorum. çünkü onlarda inanılmaz kalorili. ama aburcubur ihtiyacını köreltmeye yetiyor..
akşam yemeğinde de pilav hariç her şeyden yiyorum. makarna da 2 çay tabağını geçmeyecek kadar. ekmek ise asla yemiyorum.. akşam yemeğinden sonrada bi sade kahve içiyorum. bide yatmaya yakın bi yeşil çay. inanın sadece bunlar yeterli ve hiç açlık çekmiyorum buna da emin olun. arada kaçamaklarımda olmadı değil. bayramda tatlılar çikolatalr. geçen hafta mevlüt yaptık 1buçuk kır pidesi 5 tane ekler yedim gece 12 de yani. ama önemli olan ertesi gün yemeğimi yine hafiflettim hareket ettim ve vücudumda kalmadı onlar hiç verdiğim kiloda gelmedi hala gidiyor aksine... en başta kendinizi zayıflamaya çalışıyo olarak, diyet yapıyo olarak görmeyin. sağlıklı besleniyosunuz çünkü sadece. eğer görürseniz daha çok aburcubura saldırma isteğiniz oluyo. ve dediğim gibi kesinlikle hareket şart. ayrıca kalori saymak adım saymak içinde s health programını indirebilirsiniz bana çok güzel diyet arkadaşı olduu... umarım okumak zor gelmez de size de yardımım olurr