Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Kilo ne kadar azsa kilo verme hizi o kadar düşüyor. 5 kilo için ben olsam 1 aylik hedef koyardim.

tesekkur ederim bende yarin baslayacam insallah veririm benim cok kilom yok aslinda 1.65 boy kilo 57 ben 52-53 olmak istiyorum cok yemek yiyorum istah kapatici seylerle baslayacam umarim ise yarar 15 gunde vermem lazim :-(

Aynen, programa gore değişebiliyor ama en güvenilir olarak gotdugum myfitnesspal ve diyetkolikten bakiyorum kalori değerlerine. Eğer paketli bir urun aldiysam paketin üzerindeki ddeğerleri dikkate aliyorum. Kaç kilo olmak istiyorsunuz? Sanirim max 5 kilo filan çünkü su anda da iyi bir kilodasiniz :)
Aynen maximum 5 kilo canım
Bakiyim bi dediğin sitelere

Eğer bir iki kilo odemse verebilirsin çünkü bazi vücutlar su tutmaya çok meyilli oluyor ve ilk önce fazladan tuttugu sulari veriyor. Ama düzenli yürüyüş ve 1200 kalorilik listeyle 3 haftada kesin verilir, 2 haftada verilir mi emin olamadim:)

Ben daha önce 22 kilo verdim bu yöntemle. Simdi tekrar basladim. Aslında 25 mayista basladim ama tam anlamıyla 11-12 hazirandan beri yapiyorum, yani gerçekten dikkat ederek adamakilli :) spora ve yürüyüşe vaktim olmuyor maalesef. 2 haftada 5.2 kg verdim ama benim kilom fazla. 50-60larda 2-3 kilo bile super bence :) çünkü ben 10 kilo versem bile vucudumdaki değişme ancak görülüyor. 50lerde 60larda 1-2 kiloda bile güzel değişiklik oluyor :)

Sizler kaç kilo verdiniz ne kadar zamanda verdiniz :)

Her tarti farkli tartiyor, çok sinir bozucu :KK53: ama kendi tartimda bu sabah 87.5 ciktim, 300 gr daha vermisim. Yine dr icim rahat etmiyir, yeni bir tarti alicam :KK14:

benm tartida oyle yaa bi cikiyorum 57.3bi cikiyorum 56.4 falan cok degisiyor 57.3 diye hesapliyorun ben orucum su an sahurda bir sey yemedim aksamda fazla kacirmamaya gayret gostericem 2 haftada verecegime inaniyorum:-)

cok iyi vermisiin masallah alisinca zorlanmaz insan az yemeyealismasi lazim
Ben daha önce 22 kilo verdim bu yöntemle. Simdi tekar basladim. Aslında 25 mayista basladim ama tam anlamıyla 11-12 hazirandan beri yapiyorum, yani gerçekten dikkat ederek adamakilli :) spora ve yürüyüşe vaktim olmuyor maalesef. 2 haftada 5.2 kg verdim ama benim kilom fazla. 50-60larda 2-3 kilo bile super bence :) çünkü ben 10 kilo versem bile vucudumdaki değişme ancak görülüyor. 50lerde 60larda 1-2 kiloda bile güzel değişiklik oluyor :)
yi

İnşallah canim azmedince her şey olur :KK68:

benm tartida oyle yaa bi cikiyorum 57.3bi cikiyorum 56.4 falan cok degisiyor 57.3 diye hesapliyorun ben orucum su an sahurda bir sey yemedim aksamda fazla kacirmamaya gayret gostericem 2 haftada verecegime inaniyorum:-)

Ben daha önce 22 kilo verdim bu yöntemle. Simdi tekrar basladim. Aslında 25 mayista basladim ama tam anlamıyla 11-12 hazirandan beri yapiyorum, yani gerçekten dikkat ederek adamakilli :) spora ve yürüyüşe vaktim olmuyor maalesef. 2 haftada 5.2 kg verdim ama benim kilom fazla. 50-60larda 2-3 kilo bile super bence :) çünkü ben 10 kilo versem bile vucudumdaki değişme ancak görülüyor. 50lerde 60larda 1-2 kiloda bile güzel değişiklik oluyor :)
Tebrik ederim siizii:)))
Ben simdi genelde sahursuz tutuyorum orucumu
İftari hesapladm ortalama 600 kalori falan ediyor
Uyuyana kadar yerim belki bir şeyler. .
Almam gereken kalori daha fazla ama ramazandan dolayi çok yiyemiyorum da
Sağlıklı mı sizce bu kalori

1200 kalorinin altında saglikli değil 800 kalori alto ise aclik siniri diyenler var ama ben her zaman vucudumu dinleyerek hareket ediyorum çünkü herkesin durumu kendine özel bence. Mesela bazi günler gercekten aclik.hissetmiyorum, sirf az kalori diye zorla yemeye calismiyorum. 600-800 kaloride kaldigim günler de oluyor, çok aclik hissedip 1800-2000 kaloriyi bulduğum günler de. Bence vücut sinyal veriyor, kendini ayarliyor. Sadece dinlemek ve gerçek aclikla duygusal acligi ayirt etmek gerekiyor :) mesela ben sirf sıkıldıgım için yiyebilen bir insandim, su an hic aklima bile gelmiyor çünkü yasaklarim da yok yani canim isterse dondurmami, tatlimi da yiyorum :) Bence bir sorun yok, kendinizi nasil iyi hissediyorsaniz öyle devam edin :))

Tebrik ederim siizii:)))
Ben simdi genelde sahursuz tutuyorum orucumu
İftari hesapladm ortalama 600 kalori falan ediyor
Uyuyana kadar yerim belki bir şeyler. .
Almam gereken kalori daha fazla ama ramazandan dolayi çok yiyemiyorum da
Sağlıklı mı sizce bu kalori

1200 kalorinin altında saglikli değil 800 kalori alto ise aclik siniri diyenler var ama ben her zaman vucudumu dinleyerek hareket ediyorum çünkü herkesin durumu kendine özel bence. Mesela bazi günler gercekten aclik.hissetmiyorum, sirf az kalori diye zorla yemeye calismiyorum. 600-800 kaloride kaldigim günler de oluyor, çok aclik hissedip 1800-2000 kaloriyi bulduğum günler de. Bence vücut sinyal veriyor, kendini ayarliyor. Sadece dinlemek ve gerçek aclikla duygusal acligi ayirt etmek gerekiyor :) mesela ben sirf sıkıldıgım için yiyebilen bir insandim, su an hic aklima bile gelmiyor çünkü yasaklarim da yok yani canim isterse dondurmami, tatlimi da yiyorum :) Bence bir sorun yok, kendinizi nasil iyi hissediyorsaniz öyle devam edin :))
Çok teşekkür ederim cevap verdiğiniz için :)
Ben de kendimi durduramaynlardanim ama firenlemek lazım artık. . Akşam da bi şeyler yedim 800 kalori kadar olmuştur bugün aldigim

kizlar ben bugun 1000 kalori dun de 1300 kalori ile kapattim ve su icmeye calisalim yoksa sudan gidiyormus en az 2.5 litre su icmeliyiz saglikli kilo vermis oluruz hem azar azar hemde yagdan veririz insallah geri almayiz pazar gunune kadar tartilmayacam 57.3 ile basladim bakalim ne olacak :):) ama karin sisligim bile indi simdiden bu arada goji berry aldim bugun cok faydasi var ve zayiflamaya yardimci kullandiniz mi daha once

X