- 16 Mart 2010
- 2.264
- 0
ben taaa Büyükçekmece deyim canım
yazın arasıra gelmiştim sahile :)
güzel oluyor akşamları sahilde gezmek:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben taaa Büyükçekmece deyim canım
tuvalet sorunun varsa kesinlikle çözeceğini umuyorum canım..
ama aşırı tüketme canım ishal yapablir
Canım yani o konuda büyük sıkıntım var öle söyliim :78: peki sen ne sıklıkla kullanıyorsun bu karışımı
Aynı sorundan muzdarip kişiler olarak paylaşım yapmak cidden rahatlatıyor.kızlar ne güzel bugün baya koyu sohbet ve neredeyse herkes burada :) hergün böyle olursa emin olun motive tavan yapar :):):)
günde 1 kase yetiyoru canım .. ama istersen 2 kase ile başla .. baktın rahatsız oluyosun 1 kaseye indirrsin :)..
yani birşey diyim mi.. bazen ne yeşilçay ne btki çayı nede su fayda ediyordu.. en iyi çözümü bunda buldum ben inş sendede öyle olur..
Aynı sorundan muzdarip kişiler olarak paylaşım yapmak cidden rahatlatıyor.
Hımmm bak şimdi iyice meraklandım görüyo musun napsam yarın kendimi iyi hissedersem wallahi koşup alcam Ciddi bende de aynı şekilde işe yararsa çıtır baacaklı ol inşallah sahi senin boy kilo kaç canım ne kadar vermek istiyorsun
Arkadaşım hoşgeldin birşey söylemek istiyorum motive olması için hızlı kilo vermek istiyorum yazmışsın ....Bu hızlı kilo vermenin o kadar sakıncaları var ki mesela diyetten çabuk bıkarsın ve yarım bırakırsın (Allah korusun) En sağlıklısı yavaş yavaş sindire sindire kilo vermek ve motive konusuna gelince her cuma kim kaç kilo vermiş burada paylaşıyoruz hani en az kiloyu ben versem de benden çok kilo verenleri görünce sanki ben vermişim gibi motive oluyorum.Yani burada bazı şeyleri paylaşmak dahi çok moral veriyor.O yüzden acele etmemeni tavsiye ederim bir arkadaş yazmıştı ve bende ona çok katılıyorum tartıdaki en ufak bir değişiklik bile insanı mutlu etmeye yetiyor.
çizelgemde yazıyor canım hedef 52
cuma 65tm şuan 64 leri gördüm
boyum 1.60 yaklaşık 10-12 vermek istyrm
hoşbulduk :) evet ben de çok seviniyorum, başaranları gördükçe. benim kendime inancım biraz zayıf. o yüzden böyle başlarda hızlı ilerlemek istedim. haklısınız. :)
hoşbulduk :) evet ben de çok seviniyorum, başaranları gördükçe. benim kendime inancım biraz zayıf. o yüzden böyle başlarda hızlı ilerlemek istedim. haklısınız. :)
Eğer kendine olan inancın az ise 2 hafta, eğer o kadar dayanamazsan en azından 1 hafta hiç tartıya çıkma.
1400 kalorilik bir diyetle birlikte her gün 45 dk ya da 1 saat yürü.
Sonra 1 ya da 2 hafta sonra tartıya çık, çok başarılı olduğunu göreceksin.
Ben de 100'lü rakamları gördüm ve inan o zaman 1600 ya da 1800 kalorilik diyetler uygulamama rağmen haftada 3 kiloyu büyük bir rahatlıkla veriyordum.
Sen de ilk zamanlar umduğundan daha hızlı bir şekilde kilo vereceksin, emin olabilirsin canım
Haziranda güzel bir gelinliğin içinde müstakbel eşinin kolunda süzüldüğünü hayal ederek bunu başarabilirsin :)
çok teşekkür ederim. zaten sık tartılmak çok moral bozucu. 1 hafta tartılmamayı başarmak az yemekten daha zor gibi, ama katlanabilirim :) metabolizmam yavaşmış gibi geliyor, hiç veremeyecekmişim gibi. 1 haftadan sonra inşallah inancım yerine gelecek :)
çok teşekkür ederim ilgine, çok mutlu ettin beni :)
Birbirimize destek olmak için burdayız
Artık sana düşen azimli olmak, sana olan güvenimizi boşa çıkarmamak
Hayırlı akşamlar...
Maşallah herkes burada...
Kendi adıma verimli bir gün geçirdim...
Pazartesi iyi başladı inşallah böyle de devam eder...
Seviyorum ben düzenli yemeyi, uyumayı...
Sabah
[14] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[13] Beyaz Peynir 40 GRAM 100
Ara
[12] Süt 0.2 LİTRE 136
Öğle
[11] Kepekli Ekmek 1.4 DİLİM 77
Yeşil mercimek yemeği 8 yemek kaşığı 150 kalori (uzun araştırmalar sonucu buldum )
[9] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
Ara
[8] Badem 10 gr (adet) 57
[7] Fındık 10 GRAM 65
Ara
[6] Portakal 1 ADET 50
Akşam
[5] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[4] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[2] Mercimek Çorbası 0.5 KASE 135
[3] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
Toplam:
1300 kalori
Spor : 30 dakika yürüyüş
Aldığın kalori, beslenme düzenin mükemmel :)
Spor da eklenince daha da mükemmel olmuş, böyle devam edersin inş
günaydınn kızlarr
bugün çok motive başladım
sabah 45 dk tempolu yürüyüş
10 dk bisiklet
5 dk bel hareketi
1 saati doldurdumm
şimdi limonlu sıcak suyumu içiyorummm
ooo gizem maşallah, işte bu
Çok bereketli bir güne başlamışşsın
Spor salonuna mı gidiyorsun, eve alet mi aldın?