Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
bu değerli bilgiler için sağol canım.başka bir şeyler bulursan onları da paylaş lütfen..

aramıza hoşgeldin canım boyun ve kilon kaç..
1900 çıkmış ya senin 400 500 aşagısıyla başlaman gerek yani 1400 falan olması gerek günlük alman gereken kalori böylelikle kilo verebilirsin

cok tesekkur ederim tatlim Insallah yarindan itibaren basliycam. boyum 1.58, kilom 62.3

Arada olur öyle, pes etmek yok, hiçbirşey olmamış gibi aynen devam

Benimki pek arada olmuyo ama :99: neyse yarın bakicam artık ya :44: sagol cidden ama ya birileri su cok yedim pişmanlığını hafifletince iyi oluyo

Son düzenleme:
Yine cips yedim baya baya su saatte neyse ya tamam yarın güzel olacak bugünkü gibi 2000 e dayanmayacağım.

hıh kızlar topic biraz hareketlensin şöyle yaa bu ne bazen kimse bir şey yazmıyor herkes unutuyor diğerini

bugün tost +salatalık + yeşil çay 211
ara 100 kalori kuruyemiş
öğlen maalesef gene yurt ortamına kurban gittim bir büyük karışık pizzayı 3 kişi bölüştük.ama genede 3 kişi bölüştüğümüz için pek kalori almadım herhalde. 700 falan diye tahmin ediyorum.
ara yeşil çay
akşam 2 marul yaprağı 1 havuç 2 kaşık yoğurt 138

spor 430 kalori yakıldı

alınan toplam 1150 gibi

akşam da 100 ml süt içerim 50

toplam 1200

kizlar ben bugun sabahlin bunlari yedim ve kkal hesapladim,size de diyeyim bi hesaplarmisiniz acaba dogrumu hesapladim diye merak etdim de
1 bardak cay+2tane seker = 13kkal
1dilim kizarmis beyaz ekmek = 35kkal
1dilim beyaz peynir(yagli turunden) = 55kkal
toplam 103kkal
acaba dogru yoldamiyim??? benim gunluk enerji ihtiyacim 2000kkal, kendimcin 1500 ve olursa daha altinda kkal belirledim

kilo vermen ne durumda bilmiyorum ama sen fazla kaçamak yapıyorsun sanki.birilerinin kulağını çekmesi lazım bence.hadii bu kiloların gitmesi kolay değil.azcık daha irade lütfen.şu karbonhidratı minimum tutmalısın.yoksa emeklerin boşa gidecek

sabah,akşam ve spor pizzayı unutturmuş merak etme.gayet iyi

doğru hesaplamışsın.kalorisepeti.com dan günlük liste yapıp buraya kopyala yapıştır yapabilirsin

Arkadaşlar merhaba,
ben de kalori hesaplayarak kilo verdim. Ayrıca spor yapıyorum ve kalorimi netten takip ediyorum besinleri tanıdım artık.
hem de bu kiloyu yakın zamanda verdim. Bu mart sonu başladım. 1.5 haftada 1.5 kilo verdim. 4 kilo fazlam kaldı.

bol bol yeşil çay içiyorum ki selülitlerime çok iyi geldi ve metabolizmam hızlandı.

Kalori içinse aşağıdaki linki takip ediyorum, tavsiye ederim:
kackalori.org,Kaç kalori,kalori arama motoru, Harcanan kalori

Herkese bol şans:)

Haklisin gercekten de ya benden sana sonsuz izin cek benim kulaklarımı bol bol

Son düzenleme:
bugünü yazalım

sabah küçük bir parça börek 200 kalori
ara elma 50 kalori
öğlen 4-5 kaşık ıspanak 1 kaşık yoğurt +4 kaşık makarna+200 ml meyve suyu+mercimek çorbası 750 kalori
ara armut
akşam maalesef bir probis +bir kurabiye 210 kalori

toplam = 1300 (( çok oldu bugün artık başka bir şey yemeği düşünmüyorumm

spora gidilecek 400 kalori civarı yakarım

Kızlar ya bi yardım edin valla cok sıkıntı yaptım 5 aydır falan adet olmuyorum doktora gittim yaklaşık 1 ay önce farlutal adet sokturucu verdi ama ben forumları falan okudum biraz cok kilo yaptığını iştah açtığını falan söylüyorlar ödem yapıyormuş falan falan ben bu kadar emek vermişken bosa gitsin istemiyorum ya sizce ne yapayım içmeden de olacagi yok gibi çünkü baya bekledim belki kendi olur diye ama yok icsem mı ki artık ya :99:

Son düzenleme:

canım sağlık daha önemli.kendine hakim olabilirsen hiç de bir şey yapmaz.iç bence.unutma irade sende.her eline bir şey aldığında aynanın karşısına geç ve beğenmediğin yerine bak.hadi diyelim alsan da en fazla 1-2 kilo alırsın.sonra verirsin

Bugun yediklerim
Sabah: activia kahvaltı
Öğle: kepekli ekmege domates salatalikli sandviç
İkindi: bir dilim kepek ekmek elim kadar biftek bir de salata
Sonrasında iki tane kurabiye yedim.
Simdi de dondurma yiyorum ama buz dondurma yani cok kalorili degil
2013-04-03 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] un kurabiyesi 1 adet 65
[2] twister dondurma 1 adet 77
[3] Kurabiye 30 GRAM 131.1
[4] Susam 5 GRAM 29.1
[5] Marul Salata 1 PORSİYON 93
[6] Biftek (ızgara) 100 GRAM 278
[7] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55
[8] Karpuz 1 DİLİM 132
[9] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[10] Domates 1 ADET 14
[11] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[12] activia kahvaltı zamanı(150gr) 1 adet 193
Toplam : 1156.2 kal.

Ya mecbur içeceğim zaten sanırım zaten de o bi iki kiloyu ben ne zorluklara vermiştim ya birde kendime hakim olmayı geçtim onu yaparım diyorum da ödem topluyor vücut yemesenizde kilo alıyorsunuz falan demişler ondan cok moralim bozuldu :44:

Merhaba kızlar size bir sorum olacak 1 porsiyon dedikleri 8 yemek kaşığımı yoksa 6 mı? Ben bu zamana kadar hep 8 yemek kaşığı olarak hesapladımda kimileri 6 diyor 4 diyen bile var çok şaşırdım aydınlatırsanız sevinirim.şimdiden teşekkürler

çok geçmiş olsun sneemcim.
ama bence aksatma içsem mi içmesem mi ilacı diye düşünerek.
sonuçta sen tedavini ol, bu sırada burada bizimle yediklerine dikkat et.
eeeen kötü verdiğin kiloları almazsın.

6 kaşık diye yazmışlardı 1 porsiyon için.
ama kaşıkla ölçülemeyecek şeyler için ben internetten biraz araştırıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…