Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Snemm nerelerde?
Burada gözükmediğine göre, kaçamak peşinde olmasın? :)))

Snemm, gel artık, hafta sonu modundan çıkmalısın, yuvana dönnnn :))))

evet öğlen ama 2 gibi falan .akşam yemeği falan yok bugün.çay içip uyuycam

Kızlar 1 dilim su böreği ve
1 tane kadayıf dolmasının kalorisini bilen var mı ?
ve 1 de 1 tane zeytinyağlı yaprak sarmasında

Son düzenleme:
Tepsi böreğinde 1 dilim 421 kaloriymiş

Kadayıf dolması 160 kalori

1 zeytinyağlı sarma 28 kalori

aa kadayıf dolması azmış iyi bari çok sağol canım

yalnız 10 saniyede yediğimiz börekte 420 kalori
ahhhhhh ahhhhhhh

Selam kızlar bende uzun zamandır kalori sayıyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum hergün mutlaka bir defa yiyorum yoksa kendimi mutlu hissetmiyorum aranızda benim gibi olup kilo verebilen varmı?

Selam kızlar bende uzun zamandır kalori sayıyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum hergün mutlaka bir defa yiyorum yoksa kendimi mutlu hissetmiyorum aranızda benim gibi olup kilo verebilen varmı?

Valla abur çukurdan vazgeçmek zor ama azaltmaya çalışıyorum ben mesela yediklerimin daha az kalorilisinden buluyorum. Ya da yemeden önce duşunun diyorlar ya gercekten öyle simdi diyorum bunu yersem pişman olcam falan diye. ama bakma sen boyle dediğime hani o doritoslar pringleslar fistikli çikolatalar var ya of

Geldim ya hemen kaçamak yaptım diye dusundunuzzzz demii ama benim bu sonuçta belli olmas demi :99: her neyse Bugun yediklerim
Sabah: kırmızı meyveli nesfit yedim yagsiz sütler icine çeyrek de elma dilimledim mmm
Öğlen:activia kayisili
İkindi: tavuk sote bir dilim uno denge light ekmek yarım bardak ayran ve iki tane peynir köftesi gibi bisey
Aksam: bir dilim karpuz bir çilek çeyrek elma.
Bilmiyorum bugun ilginç bi sekilde pek istahli değildim boyle bisey oldu dün yediklerimi sindiremedim hala herhalde

2013-04-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Meyveli Soda 1 ADET 46
[2] Elma 0.25 ADET 15
[3] Karpuz 1 DİLİM 132
[4] Çilek 20 gr 7.4
[5] Sütaş Ayran 0.5 200 ml 38
[6] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[8] yumurta 0.5 adet 40
[9] Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
[10] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
[11] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1.33 PORSİYON 200.83
[12] Elma 0.25 ADET 15
Toplam : 956.93 kal.

selam kizlar. benim boyum 1.58 kilom 62.3
benim gunluk almam gereken kalori kac? acaba soylermisiniz?

bi yardim edermisiniz acayip kilo aldim ve istahim da cok acildi hep yiyom,bi hayirlisiyla diyete baslasaydim...

selam kizlar. benim boyum 1.58 kilom 62.3
benim gunluk almam gereken kalori kac? acaba soylermisiniz?

Bunu bizim bilmemiz pek kolay degil yani çünkü günlük ne kadar hareket ettigini falan bilmiyoruz önce bazal metabolizma hızını hesapla bence bi siteden yani hiç hareket etmeden vücudunun günlük olarak harcadığı kalori miktarını ondan sonra bize söyle bence

Poft zaten seviniyordum aa ilk kez 1000 de kalcam herhalde diye ama aksam canım istemediği halde cubuk az bisi gofret peynir falan yedim bilmiyorum yani 1200 olmuştur galiba abartirsam biraz

arkadaşlar biliyorum diyet yapan insanlara bu foto gösterilmez ama çok meraktayım şu an kaç kaloridir bu börek ??
yufkayla yapılmış 250- 300 falan dedim ama sizce?

Ben abur cuburu kesememki eğer kesersem kendimi diyette hissederim o yüzden hergün 300 kaloriyi geçmeyeninden seçiyorum bir tane.
Geçen ay 3 kg verdim böylelikle yaza kadar böyle devam ederse ideal kilomun altına düşerim amaaaaan hesap yapması kolayda gerçekleştirmesi zor
:))

1 günde toplam kaç kalori alıyorsun?

Poft zaten seviniyordum aa ilk kez 1000 de kalcam herhalde diye ama aksam canım istemediği halde cubuk az bisi gofret peynir falan yedim bilmiyorum yani 1200 olmuştur galiba abartirsam biraz

Yine de diğer günlerine göre gayet düzenli bir menü yapmışsın kendine.
Yavaş yavaş diyet moduna giriyorsun sanırım :)

Son düzenleme:
Ve benim yediklerim :

2013-04-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Süt 0.2 LİTRE 136
[2] Yaprak Sarma (kıymalı) 0.5 PORSİYON 150
[3] Çavdarlı Ekmek 2 DİLİM 110
[4] Kıymalı Karnıbahar 1 PORSİYON 187
[5] Yoğurt (tam yağlı) 150 GRAM 102
[6] Çilek 250 gr 92.5
[7] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[8] Etsiz Dürüm Çiğ Köfte (3 çiğköfte ile) 1 adet 262
Toplam : 1115.5 kal.

**
Spor yok :18:

1 dilim patatesli börek 210 muş.
Senin börek sebzeli peynirli galiba. Daha azdır bence. Düz hesap en fazla 200 diyelim :))

hadi ya sağol canım :)))
sitelerde aradım da hep 400 küsür kalorili çıkıyor dedim bir küçücük şey 400 olur mu yaa bence de 200-250 anca vardır yani :))))))

gelelim bugünkü kalorileri yazmaya utanıyorum ama napalım canım yurtta insanın eline de her zaman ev yapımı yemekler geçmiyor :))

sabah tost 200 kalori
ara kuruyemiş 50 kalori + yeşil çay
öğlen (2-3 gibi yendi)
4 kurabiye 300 kalori
4 z.sarma 120 kalori
2.5 kaşık kısır 180 kalori
1 kadayıf dolması 300 kalori
1 peynirli yufka böreği 250 kalori
3 pet bardak kola 237 kalori
akşam bir şey yenmedi artıkkkk zaten hala tıka basa doluyumm
yeşil çay

toplam 1637

kendime ceza sporu abarttım bugün yakılan toplam kalori 610

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…