Öğlen yedin bunları sanırım, çok da fazla değil, üzülme.
Akşam küçük bir kase yoğurt ye, bugünü böyle kapat.
Olan olmuş, yarına bak sen artık.
Afiyet olsun yediklerin diyelim ve bu bahsi kapatalım :)))
Kızlar 1 dilim su böreği ve
1 tane kadayıf dolmasının kalorisini bilen var mı ?
ve 1 de 1 tane zeytinyağlı yaprak sarmasında
Tepsi böreğinde 1 dilim 421 kaloriymiş
Kadayıf dolması 160 kalori
1 zeytinyağlı sarma 28 kalori
Selam kızlar bende uzun zamandır kalori sayıyorum ama abur cuburdan vazgeçemiyorum hergün mutlaka bir defa yiyorum yoksa kendimi mutlu hissetmiyorumaranızda benim gibi olup kilo verebilen varmı?
selam kizlar. benim boyum 1.58 kilom 62.3
benim gunluk almam gereken kalori kac? acaba soylermisiniz?
Geldim yahemen kaçamak yaptım diye dusundunuzzzz demii ama benim bu sonuçta belli olmas demi :99: her neyse Bugun yediklerim
Sabah: kırmızı meyveli nesfit yedim yagsiz sütler icine çeyrek de elma dilimledim mmm
Öğlen:activia kayisili
İkindi: tavuk sote bir dilim uno denge light ekmek yarım bardak ayran ve iki tane peynir köftesi gibi bisey
Aksam: bir dilim karpuz bir çilek çeyrek elma.
Bilmiyorum bugun ilginç bi sekilde pek istahli değildim boyle bisey oldu dün yediklerimi sindiremedim hala herhalde
2013-04-01 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Meyveli Soda 1 ADET 46
[2] Elma 0.25 ADET 15
[3] Karpuz 1 DİLİM 132
[4] Çilek 20 gr 7.4
[5] Sütaş Ayran 0.5 200 ml 38
[6] Uno Denge Light Ekmek 2 DİLİM 78
[7] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[8] yumurta 0.5 adet 40
[9] Tavuk Sote 1 PORSİYON 230
[10] Activia Kuru Kayısılı 1 adet 104.7
[11] Nesfit Kırmızı Meyveli 30 gr +125 ml yağsız süt 1.33 PORSİYON 200.83
[12] Elma 0.25 ADET 15
Toplam : 956.93 kal.
Valla abur çukurdan vazgeçmek zor ama azaltmaya çalışıyorum ben mesela yediklerimin daha az kalorilisinden buluyorum. Ya da yemeden önce duşunun diyorlar ya gercekten öyle simdi diyorum bunu yersem pişman olcam falan diye.ama bakma sen boyle dediğime hani o doritoslar pringleslar fistikli çikolatalar var ya of
Ben abur cuburu kesememki eğer kesersem kendimi diyette hissederimo yüzden hergün 300 kaloriyi geçmeyeninden seçiyorum bir tane.
Geçen ay 3 kg verdim böylelikle yaza kadar böyle devam ederse ideal kilomun altına düşerim amaaaaan hesap yapması kolayda gerçekleştirmesi zor
:))
Poft zaten seviniyordum aa ilk kez 1000 de kalcam herhalde diye ama aksam canım istemediği halde cubuk az bisi gofret peynir falan yedim bilmiyorum yani 1200 olmuştur galiba abartirsam biraz
Eki Görüntüle 673929 Eki Görüntüle 673930 Eki Görüntüle 673929 Eki Görüntüle 673930
arkadaşlar biliyorum diyet yapan insanlara bu foto gösterilmez ama çok meraktayım şu an kaç kaloridir bu börek ??
yufkayla yapılmış 250- 300 falan dedim ama sizce?
1 dilim patatesli börek 210 muş.
Senin börek sebzeli peynirli galiba. Daha azdır bence. Düz hesap en fazla 200 diyelim :))