Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
Bugun yediklerimi yazamıyorum bile utanıyorum o derece. Cigkofteler kuru pastalar tatlılar çubuklar kekler lokumlar hepsi havada uçuştu yani söylemeyi unuttuğum daha cok şey var bunlar atistirdiklarim yani güzelim gofreti de unutmayalım. Verildiğini zannettiğim kilomada yeniden selamlar olsun ama yine de max. 1400 kalori aldım yarın güzel olsun ya
:KK50:

olsun canım hatta uzun süredir diyet yapıyorsan iyi bile olmuş.Vücut alışırsa az yemeğe çok zor kilo veriliyor.Arada böyle şoklar iyidir.Unut bugünü yarın aynen devamm

wuhuuuuuuuuu arkadaşlar olmayan bir pantalonum vardııı.düğmesi zar zor kapanıyordu oturunca patlıyordu.Bugün bir giydim hem de yemekten sonra pantolon olduuuuuu :))))) 2 aylık spor+1 haftalık diyet sonucu
ama biraz ön taradımdan et çıkardı .o yüzden hala giymeyeceğim canım pantolonumu .İnşallah 1 aya dümdüz karınla giyeceğim.pes etmeyelimmmmmm :)))))

Gercekten cok kötüyüm su an gun icinde 1200 kalori falan aldığım yetmediği gibi su saatte oturdum pide pizza biskrem dido gofretler… karnım öyle şişti ki gercekten ne yapsam bilemiyorum boyle olacağını bile bile duyacağım pişmanlıktan eminken nasıl oturup da yiyebiliyorum onu hiç bilmiyorum. Mide fesadı gecirmekten korkuyorum o derece cok yedim yani. 1700 hatta 2000 kalori bile olabilir. :95:

Son düzenleme:
Gercekten cok kötüyüm su an gun icinde 1200 kalori falan aldığım yetmediği gibi su saatte oturdum pide pizza biskrem dido gofretler… karnım öyle şişti ki gercekten ne yapsam bilemiyorum boyle olacağını bile bile duyacağım pişmanlıktan eminken nasıl oturup da yiyebiliyorum onu hiç bilmiyorum. Mide fesadı gecirmekten korkuyorum o derece cok yedim yani. 1700 hatta 2000 kalori bile olabilir. :95:

Ben de abarttım bugün. Bugünğ unutalım :))
Yarın söz ver sen de kendine. Tutmaya çalış kendini.
Az sonra bomba yediklerimi yazacağım ben de :))))

2013-03-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Börek 1.5 PORSİYON 495
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] Yaprak Sarma (kıymalı) 1 PORSİYON 300
[4] Salçalı Makarna 1 PORSİYON 337
[5] Bitter Çikolata 3 PARÇA(kare) 82.5
Toplam : 1282.5 kal.

Ne spor yaptım ne düzgün su içtim :KK53:

2013-03-31 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Börek 1.5 PORSİYON 495
[2] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68
[3] Yaprak Sarma (kıymalı) 1 PORSİYON 300
[4] Salçalı Makarna 1 PORSİYON 337
[5] Bitter Çikolata 3 PARÇA(kare) 82.5
Toplam : 1282.5 kal.

Ne spor yaptım ne düzgün su içtim :KK53:

Bu muyduuuu cok dediğin :KK1: ben 2000 i zorlamisimdir diyodum :KK50: neyse bugüne nesfit+yagsiz süt+elma başladık bakalım hadi hayırlısı :KK31:

Son düzenleme:
evet...1,5 aydır kalori sayıyorum..bugün sabah günler sonra 56.800 gördüm :) 400 gram..çok yavaş ama iyi gidiyor..

bende 1.5 ayda 65 den 60 a düştüm ama dediğin gibi yavaşladı.bu duraklama dönemi 6 hafta kadar sürebilirmiş.bende haftasonu abarrtım.abarttım dediğim eski beslenmeme döndüm.dün 2 farklı arkadaşa gitmiştik.birinde normal ekmeksiz yemekleri yedim akşamada diğer arkadaşta sarma kek börek yedim 1 er tane.gece 1 de bir mide bulantısıyla uyandım ki sormayın zor yetiştim lavaboya.tüm midem boşalınca rahatladım.anladım ki midem yeni düzene alışmış ve eski düzeni kaldıramıyor.dün gece tekrar karar verdimki mideme artık çöplük muamelesi yapmıycam.kilo yavaş da gitse acelem yok.kalıcı olsa yeter

Ben de abarttım bugün. Bugünğ unutalım :))
Yarın söz ver sen de kendine. Tutmaya çalış kendini.
Az sonra bomba yediklerimi yazacağım ben de :))))

bende 1.5 ayda 65 den 60 a düştüm ama dediğin gibi yavaşladı.bu duraklama dönemi 6 hafta kadar sürebilirmiş.bende haftasonu abarrtım.abarttım dediğim eski beslenmeme döndüm.dün 2 farklı arkadaşa gitmiştik.birinde normal ekmeksiz yemekleri yedim akşamada diğer arkadaşta sarma kek börek yedim 1 er tane.gece 1 de bir mide bulantısıyla uyandım ki sormayın zor yetiştim lavaboya.tüm midem boşalınca rahatladım.anladım ki midem yeni düzene alışmış ve eski düzeni kaldıramıyor.dün gece tekrar karar verdimki mideme artık çöplük muamelesi yapmıycam.kilo yavaş da gitse acelem yok.kalıcı olsa yeter

Korkmayın yalnız değilsiniz,
tüm tembihlerime rağmen, annem ısrar etmekten vazgeçmedi.
Neyse suçu başkasına atmak, kolaya kaçmak sanırım.
Hasılı, cuma ve cumartesi benim diyet de yalan oldu.
Kalori filan saymadım, en son irmik helvası yiyordum, gerisini siz düşünün artık :KK43:

bende bozdum kaloriyi saymayı bugün tekrar başladım akşamları 1.5 saat yürüyüşle kalori saymaya devam edeceğim umarım bu sefer bozmam:KK43:

Slm kızlar bende 42 gündür kalori sayarak diyet yapıyorum 7.7 kilo verdim. Yalnız ben hiç börek pasta cikolata tatlı gibi kaçamaklarim olmuyor onları hiç tüketmedim hergün abur cubur yiyen ben çok şükür ağzıma bile sürmüyorum colayi bile biraktim ilk kez bu kadar istikrarliyim çok şükür darısı herkesin başına bir ay zor geçti ama suan çocuk oyuncağı gibi geliyor bu duzene alıştım. En zoru yeme düzenini değiştirmek zaten. Yemeyin kızlar pasta börek tatlı
günlük kaloriyi dengeleseniz bile yemeyin bence zamanla alışıyor insan. Hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah kolay gelsin

:KK30:
Slm kızlar bende 42 gündür kalori sayarak diyet yapıyorum 7.7 kilo verdim. Yalnız ben hiç börek pasta cikolata tatlı gibi kaçamaklarim olmuyor onları hiç tüketmedim hergün abur cubur yiyen ben çok şükür ağzıma bile sürmüyorum colayi bile biraktim ilk kez bu kadar istikrarliyim çok şükür darısı herkesin başına bir ay zor geçti ama suan çocuk oyuncağı gibi geliyor bu duzene alıştım. En zoru yeme düzenini değiştirmek zaten. Yemeyin kızlar pasta börek tatlı
günlük kaloriyi dengeleseniz bile yemeyin bence zamanla alışıyor insan. Hepimiz hedefimize ulaşırız inşallah kolay gelsin

Hemen hemen kilolarımız eşitmiş. Boyunu bilmiyorum ama benim 1.63.
Tam istediğim şeyi sen yaşamışsın :) 1,5 ayda 4 kilo versem de yeter bana.
Kaç kalori alıyorsun ?

Korkmayın yalnız değilsiniz,
tüm tembihlerime rağmen, annem ısrar etmekten vazgeçmedi.
Neyse suçu başkasına atmak, kolaya kaçmak sanırım.
Hasılı, cuma ve cumartesi benim diyet de yalan oldu.
Kalori filan saymadım, en son irmik helvası yiyordum, gerisini siz düşünün artık :KK43:

:))
İyi bari haftasonu çoğumuz bozmuş.
Aklımızda kalacağına bir kaç gün boş geçmiş olalım.
Bir de haftasonu yediğim makarnayı ne zamandır canım istiyordu. Yemeseydim hep aklımda olacaktı. :)
Şimdiii bugün eski düzenimize devam bakalım :KK1:

Bu muyduuuu cok dediğin :KK1: ben 2000 i zorlamisimdir diyodum :KK50: neyse bugüne nesfit+yagsiz süt+elma başladık bakalım hadi hayırlısı :KK31:

Ama 10 gündür falan dikkat ediyorum. O yüzden çok dedim :)
Yoksa ben bozarsam diyeti toplayamam kendimi :KK53:
Eve abur cuburlar da almıyorum bu yüzden.
Çok kilo almışım çünkü geçen seneden beri. Yaz da geldi sayılır artık. Olmuyor hiçbir şeyim :KK43:(

:KK30:

Hemen hemen kilolarımız eşitmiş. Boyunu bilmiyorum ama benim 1.63.
Tam istediğim şeyi sen yaşamışsın :) 1,5 ayda 4 kilo versem de yeter bana.
Kaç kalori alıyorsun ?

Benimde boyum 1.63 :) 1100 kalorinin üzerine hiç çıkmadım canım zaman zaman 950 oldu 1000 oldu değişti yani

Kızlar bu hafta 500 gr vermişim.her şeye rağmen memnun etti beni.1200-1300-1400 en fazla günlük tüketimim.demek ki 1000 kaloriye cekmem gerekiyor diye düşünüyorum. Aslında uzun zamandır yapıyorum kalori sayımı .toplamda 700 gr verdim.wc ye çıkmadan verdiğim kilo bu.vermeye başlamak çok mutlu etti beni.siz ne yorum yaparsinız? 1300lerde mi gideyim, 1000 e mi duseyim? Ne dersiniz? Fikirlerinizi bekliyorum.

Herkes haftasonu kaçamağı yapmış.Ben ne güzel çok az kaloriyle atlattım haftasonunu derken bugün çok kötü bir şey oldu.Arkadaşıma davetlidik yurttan arkadaşlarla.Annesi neler hazırlamış neler....buyrun yediklerim
sabah 200 kalori tost (ne güzel de başlamıştım)
ara ceviz fındık çok az 50 kalori
ve öğlen
1 dilim su böreği
4 kurabiye
2 kaşık kısır
1 kadayıf dolma
4 z.sarma

:KK43:((((((

herkese aynı tabak gitti.sildik süpürdük valla.
neyse artık kalori hesaplamaya korkuyorum
1500 ü geçmiş midirr sizce :KK43:(((

Herkes haftasonu kaçamağı yapmış.Ben ne güzel çok az kaloriyle atlattım haftasonunu derken bugün çok kötü bir şey oldu.Arkadaşıma davetlidik yurttan arkadaşlarla.Annesi neler hazırlamış neler....buyrun yediklerim
sabah 200 kalori tost (ne güzel de başlamıştım)
ara ceviz fındık çok az 50 kalori
ve öğlen
1 dilim su böreği
4 kurabiye
2 kaşık kısır
1 kadayıf dolma
4 z.sarma

:KK43:((((((

herkese aynı tabak gitti.sildik süpürdük valla.
neyse artık kalori hesaplamaya korkuyorum
1500 ü geçmiş midirr sizce :KK43:(((

Öğlen yedin bunları sanırım, çok da fazla değil, üzülme.
Akşam küçük bir kase yoğurt ye, bugünü böyle kapat.
Olan olmuş, yarına bak sen artık.
Afiyet olsun yediklerin diyelim ve bu bahsi kapatalım :)))

X