Merhaba hanımlar son 3 gündür 1101, 1153, 1129 diye gitti.
1300-1500 arası düşeyim mi bi ay sonunda diye sormuştum ve düşmek bana çok iyi geldi :126:
Bugünü de hesaplıyorum ama bi sorum var, 1 adet büyük enginar dolması kaç kaloridir tahminen :/ Bulamadım hiç
Evet bencede güzel plan da kaçta gidiyorsun okula cok merak ettim 3 4 te yattıktan sonra kaçta erken kalkabileceksin ki
Birde sirkeli ballı karışım ne ya hiç duymamıştım sirkeyle bal baya kötü geliyo da kulağa:/
Sanırım yardımına ihtiyacım var bunu bu kadar uzun süre denemiş olan biri olarak bu yönteme yeni başlamış bana biraz yardım eder mısın:) ya ben her gün 1100 falan değilde mesela bir gün cok kaçırırsam ertesi gün 900 kalori falan alıyorum yani su bir haftadır ama bazı günler haftada birkaç gün 2000 e dayandığım bile oluyor mesela sence bu yolla kilo veremez miyim hep mı aynı sekilde aynı kalori sınırında beslenmeliyim gün telafisi değilde ogun olarak mı düşünemeliyim anlayacağın kafam baya karışık lütfen yardımcı ol:))
kızlar iyi akşamlar..bugün 57.400 geldim..birşey dikkatimi çekti,16 şubatta başladım.24 şubatta (1 haftada) 61.900den 59.100e düşüvermişim ama 24 şubattan beri yani bir ayda 1.700 vermişim..şikayetim yok ama deneyimli arkadaşlar söyleyebilir mi,ödem attıktan sonra aylık 2 kg kayıp normal mi? hepberacım 66.6 olmuşsun maşallah tebrikler :) diğer arkadaşlar da kilo kayıplarını yazsalar da fikir edinsek keşke?ben çok mu sık tartılıyorum yoksa?
Sadece abur cubur yiyerek mutlu olan birisiyim, dengelediğim sürece yiyeceğim peki tamamda yağdan mı gider bu kilolar? Ben 52-53 kg arasıyım 50 olmak istiyorum çünkü hafif göbek var, yağdan gitmesi lazım kısaca yediklerimi dengelesem gider mi?
Kızlar kafama çok takılmaya başladı ve sinirim bozulduKalori diyetinde kaç günden yada haftadan itibaren sonuç almaya başladınız? Benim 9. günüm bitti ve 9 günde aldığım kalorilerin toplamı 9081.Ancak kilomda bir değişiklik yok.Bunun yanında günde yarım saat yürüyorum.Gece yatmadan 45 dk kadar dans ve spor yapıyorum.Bu diyete başlamadan öncede yediklerime dikkat ediyordum yani günde 1500 kaloriyi kesinlikle geçmiyordum.Vücudumda biraz incelme var zaten benim tek sorunum göbek ve birazda simitler.Göbeğim eskisi gibi değil ama tartıya çıktığımda hiçbir değişiklik göremiyorum ve bu olayı ciddi anlamda takıntı haline getirmeye başladım.Etrafımdaki arkadaşlarım zayıf ve hiç birşeye aldırmadan tatlıdan tut her türlü fast food yüksek kalorili şeyleri aşırı şekilde tüketiyorlar uzun zamandan beri göbekleri bile şişmiyor üstüne bide beni dalga konusu yapıyorlar Ben sürekli salata eti form yeşil çay modundayım çok sinirime dokunuyor
1 çay bardağı ay çekirdeği kaç gram eder bilen var mı?
Selam kızlar bugun yediklerim:
Sabah: kepek ekmege beyaz peynirli tost dom. salatalık
Öğle: activia kayisili
Simdi eve geldim ve bu kadar dayanmama rağmen oturdum yine tatlı yedim ama sutlu tatlı muhallebili krem santili falan birde bisküvi var sizce kac kaloridir?? Tatlı harici 300 kalori falan yapıyor tatlıda hadi 500 550 desek kaldı mı bana 150 200 bsey ne yiyeyim simdi sizce?? :/
Akşam için soruyorsan çorba+salata yeterli bence, doymazsan 1 meyve ye
Kabızlık için kuru kayısı ve armut dışında önerebileceğiniz bir şey var mı?? 4-5 gün oldu tuvalete çıkamıyorum
Kabızlık için kuru kayısı ve armut dışında önerebileceğiniz bir şey var mı?? 4-5 gün oldu tuvalete çıkamıyorum
1 çay bardağı ay çekirdeği kaç gram eder bilen var mı?
bu arada çok mesaj yazmışım ama bu topiğin hareketli olması hepimizi motive edecektir diye düşünüyorum.bir de diyetisyen edası ile yazdım hepsini ama lütfen yanlış anlamayın.sadece dukan,karatay,montignac ve başka yüzlerce diyet denemiş ve internette sürekli bu konuları araştıran biri olarak tecrübelerimi paylaşıyorum sadece.unutmayın en iyi diyet yaşam tarzına dönüştürebileceğiniz ve ömür boyu uygulayabileceğiniz diyettir(yani kalori dengelemek)