Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
haftasonları böyle bi yemek düzeni oluyo bizde malesef
tabiii düzen denirse :KK37:

[1] Ekmek 2 DİLİM 130
[2] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 ADET 84
[3] kuru incir 1 adet 51
[4] Fındık 10 GRAM 65
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[7] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
[8] Omlet 50 GRAM 95.5
[9] Zeytin Ezmesi 20 GRAM 58.6
[10] Nutella 15 GRAM 81
[11] Kızarmış Ekmek 5 DİLİM 175
Toplam : 896.1 kal.

Son düzenleme:
haklıydın canım ama artık çok geç :KK70: şimdi hikayeme kaldığım yerden devam ediyim...
annem kızar, bütün gün int deydin gel yanımızda otur biraz gibilerinden, burcu bilg i kapatır ama kendine söz vermiştir sadece 1 ya da 2 çatal yiyecektir o pastadan... çayını alır ve içeri geçer... o sırada kapı çalar... dün amcasıgil halasıgil gelirken onlara börek yapan,bütün gün baklavaların sarmaların ortasında olan burcu bugün de komşulara servis yapmak zorunda kalır... pastanın hepsi dilimlenir... getir götür fln derken kii tabaklarda su böreği kurupasta baklava fln da vardır ama burcu dayanamaz ve pastadan büyük bi dilim yer (500 kcal eder herhalde)... ama böreğe ve baklavayla kurupastalara dokunmaz... annesi ve komşular ısrar ederler bigünlük ye diyerekten... ama burcu böreğe ne kadar yağ konduğunu fln bildiğinden e yani ben yaptım bilicem o kadarını da :KK70: yemez ama gider tıkasın diye avucu kadar ekmek koparır ve yer... sonrasında meyve faslına geçilir... burcu hakkını doldurduğundan sadece yarım elma yer... bi yandan da yiyecekelrden uzak kalmak için mutfağa geçer kalan yaprağı sarmaya başlar (geçen günden kalan aslında geçen güne devam eder yani).... tabi 3-4 gündür öyle bir dönemdedir ki regl olmayı beklediğinden iştahı açılmıştır ama doğru dürüst bişiler yemeye fırsat bulamamıştır vs... 3-4 tatlı kaşığı da dolma içinden yer burcu....

şu anda da yeşil çay içiyor ve en az gece 2 ye kadar yatmamayı düşünüyor ama pişman mı değil! çünkü pasta bitti! yarın sabah ve tüm gün rahat ! =) hııı bu şekilde diyetteyim psikolojisinden de kurtuldu, bi de neden kalori sayımı yaptığını hatırladı : kalori sayımının olayı arada sırada da olsa istediğimiz şeyleri yiyip sonrasında kalori azaltarark dengelemek değil miydi? evet öyleydi =) bugün böyle kaçırdı burcu en son 800 dü 500 de pasta dersek 1300 ekmekle birlikte 1400 elmayla dolmaiçinide eklersek 1500! ama bu hafta boyunca 850 yi aşmazsam ki zaten çok zor açardım biliyosunuz bi kaç gün öncesine kadar bugünü dengelemiş olcam, uzun süredir bastırdığım tatlı ihtiyacımda yok oldu yani evet bugün ben yaptım ama pişman değilimm bundan sonrasında yeniden toplayıpp 2 ay fln hiç kaçamak yok yani en az doğum gününe kadar hatta belki doğum gününde bile hamurişi vs. yemicekk ve şu anda bunu yapabileceğini bildiğinden çok mutlu =))

boşver canım iyi yapmışsın aklındakalacağına midende kalmış
bi daha yapmazsın olur biterrr:KK37:
valla benim de canım pasta istedi yaaa :KK43:

bende akşam yemeği yerine çikolata yedimm :KK5:

afiyet olsun canımm :KK37:
ben de bugün bi tatlı kaşığı kadar nutella yedimmm :KK17:
sen çikolata deyince hatırladım o yüzden listeye yazmadım kaç gr dır ki offff :KK57:

afiyet olsun canımm :KK37:
ben de bugün bi tatlı kaşığı kadar nutella yedimmm :KK17:
sen çikolata deyince hatırladım o yüzden listeye yazmadım kaç gr dır ki offff :KK57:

en fazla 10 gr dır :KK70: valla bende pişman değilim nasılsa şu son 2-3 haftadır irademin ne kadar güçlü olduğunu kanıtladım en önemlisi kendimi kilo verebileceğime ikna etmekti ki ettim 2-3 gündür de yediklerimi görüyosunuz adam gibi bişi yemedim hiç hem de o kadar yiyeceğin arasında yani :KK70: o yüzden bugün kendimi ödüllendirdim son kez ama dedim annemlere de bi daha beni böyle yomuyosunuz istediğim kiloya gelene kadar ne baklava börek olayına girişirim dedim ne de siz eve elinizde pastayla gelirseniz evde dururum haberiniz olsun dedim :KK70: çıkar giderim yani budur :KK70: ya da aldıkları pastayı çöpee atarımmm :KK37: :KK66:

en fazla 10 gr dır :KK70: valla bende pişman değilim nasılsa şu son 2-3 haftadır irademin ne kadar güçlü olduğunu kanıtladım en önemlisi kendimi kilo verebileceğime ikna etmekti ki ettim 2-3 gündür de yediklerimi görüyosunuz adam gibi bişi yemedim hiç hem de o kadar yiyeceğin arasında yani :KK70: o yüzden bugün kendimi ödüllendirdim son kez ama dedim annemlere de bi daha beni böyle yomuyosunuz istediğim kiloya gelene kadar ne baklava börek olayına girişirim dedim ne de siz eve elinizde pastayla gelirseniz evde dururum haberiniz olsun dedim :KK70: çıkar giderim yani budur :KK70: ya da aldıkları pastayı çöpee atarımmm :KK37: :KK66:

boşver canım gerçekten az yiyorsun
bu da sana motivasyon amaçlı bir ödül olsun işte:KK70:

afiyet olsun bu seferlik olmuşla ölmüşe çare yok :KK5:
ama kendimizi ödüllendirme lafını hedef kilona gelene kadar aklından çıkarmalısın bu mazeret oluyor çünkü gerçi sen bu zamana kadar çok iyi gitmişsin bundan sonrada gidersin. hedef kilodan sonra yediklerimize dikkat ederken haftada bir gün işte o zaman kendimizi ödüllendirebiliriz en sevdiğimiz şeyleri o zamana saklayalım inşallah başarıcaz :KK4:

haftasonları böyle bi yemek düzeni oluyo bizde malesef
tabiii düzen denirse :KK37:

[1] Ekmek 2 DİLİM 130
[2] Knorr Çabuk Çorba (Domates) 1 ADET 84
[3] kuru incir 1 adet 51
[4] Fındık 10 GRAM 65
[5] Elma 1 ADET 60
[6] Şeker (küp) 3 ADET 58.5
[7] Beyaz Peynir 15 GRAM 37.5
[8] Omlet 50 GRAM 95.5
[9] Zeytin Ezmesi 20 GRAM 58.6
[10] Nutella 15 GRAM 81
[11] Kızarmış Ekmek 5 DİLİM 175
Toplam : 896.1 kal.

yooo gayet iyi bence önemli olan akşam yediden sonra meyve harici birşey yememek ..:KK9:

Dün gazetede okumuştum çok kilolu olupta diyetisyenler sayesinde kilo verenlerle gazete röportaj yapmış neredeyse hepsi aynı şeylerden bahsediyor az ve sık sık yemek altın kural tabii bu sık sık yemek sadece 1-2 lokma kalorisi düşük yiyecekler.. Diyetisyen metobolizmayı soba gibi düşünün hiç bir şey olmazsa yanmaz söner çalışmaz onun için hep alevli bırakmak gerek.. birde kahvaltı altın öğün, öğle yemeği gümüş, akşam yemeği bronz olarak düşünün.. Bunuda adını unuttuğum tv programında program yapan bir diyetisyenden duydum ..:KK19:

Dün gazetede okumuştum çok kilolu olupta diyetisyenler sayesinde kilo verenlerle gazete röportaj yapmış neredeyse hepsi aynı şeylerden bahsediyor az ve sık sık yemek altın kural tabii bu sık sık yemek sadece 1-2 lokma kalorisi düşük yiyecekler.. Diyetisyen metobolizmayı soba gibi düşünün hiç bir şey olmazsa yanmaz söner çalışmaz onun için hep alevli bırakmak gerek.. birde kahvaltı altın öğün, öğle yemeği gümüş, akşam yemeği bronz olarak düşünün.. Bunuda adını unuttuğum tv programında program yapan bir diyetisyenden duydum ..:KK19:

güzel bir benzetme olmus :KK19: bende ara öğünlerime dikkat etmeye çalışıyorum pazar günleri kaçıyor bir tek :44:

[1] Çay 1 ADET 5
[2] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1
[3] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8
[4] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[5] soda limonlu 1 adet 68
[6] Soda 1 adet 0
[7] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[8] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[9] Portakal Suyu 025 LİTRE 11250
Toplam : 11878.9 kal.

buda benim dünkü kalorim :KK76: su portakla suyunu ve toplam cal anlamadım.taze sıkılmıs portakla suyu içtim gece ara öğününde 11250 ne oluyor :44:

Günaydın hanımlar :) :KK16:

Bu sabah tartıya çıktım, 200 gr daha az olduğumu gördüm :21:

Bugün meyve kürü yapıcam o yüzden kalori sayımı yapmicam ama kürden sonra kaldığım yerden devam :)

güzel bir benzetme olmus :KK19: bende ara öğünlerime dikkat etmeye çalışıyorum pazar günleri kaçıyor bir tek :44:

[1] Çay 1 ADET 5
[2] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1
[3] Zeytin (yeşil) 20 GRAM 28.8
[4] Kızarmış Ekmek 2 DİLİM 70
[5] soda limonlu 1 adet 68
[6] Soda 1 adet 0
[7] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110
[8] Mercimek Çorbası 1 KASE 270
[9] Portakal Suyu 025 LİTRE 11250
Toplam : 11878.9 kal.

buda benim dünkü kalorim :KK76: su portakla suyunu ve toplam cal anlamadım.taze sıkılmıs portakla suyu içtim gece ara öğününde 11250 ne oluyor :44:
canım 0.25 yazacaktın . nokta(.) koymadığın için 25 litre olarak algılamış
normalde 112.5 kalori almşsın :)

cuma 65.1 çıkmıştım
bu sabah 64.5 çıktım kızlar
600 gr eksilmiş

kızlarrr öncelikle kilo verenleri tebrik ederim =) ben bugün yediklerimi yazmıcam çünkü sabah çok aşırı yedim ve yememem gereken şeyleri yedim ama 5 saat uykuyla duruyodum gece 4 ü geçşodu yattım sabah 9 buçuk gibi kalktım sömestr sonuna kadar tartılmamam kararı aldım ve de bugün artık düzene sokucam yeniden kesin kararlıyım hem de sabah sporuna da başlıcam 1-2 günden istanbula fln da gidicem zaten arkadaşımın yanına ona da diyet yaptırmamı istiyo benim 2 ayda fln pek zorlanmadan 5 kilo verdiğimi biliyo da =)) dolayısıyla onun yanına gidince zaten iyice de düzene girmiş olucak bende dün ve bu sabah tatlılara ve yaprak sarmaya olan bütün özlemimi giderdim =) daha da yemem =)

merhaba kızlar nasılsınız bende kalori sayımına başlıycam artık:KK34:

bugün detoksumun son günü yarın burada olacağım benide aranıza alırsanız sevinirim:KK1:

bugün detoksumun son günü yarın burada olacağım benide aranıza alırsanız sevinirim:KK1:

hoşgeldinn canımmmmmmmm :):)
sevindim buraya gelmene.. inşallah faydası olur canım
kaç kaloriyi geçmeme kararı aldın canım

Son düzenleme:
canım 0.25 yazacaktın . nokta(.) koymadığın için 25 litre olarak algılamış
normalde 112.5 kalori almşsın :)

teşekkürler canım :KK16: 0,25 kabul etmiyor ama ben o zaman 735 cal almıs oluyorum.aaa çok çok az olmamış :KK53:

hoşgeldinn canımmmmmmmm :):)
sevindim buraya gelmene.. inşallah faydası olur canım
kaç kaloriyi geçmeme kararı aldın canım

hoşbulduk gizemcim teşekkür ederim:)

inşallah canım ama olacağına inanıyorum en sağlıklı yöntem burası bence:KK34:

1000-1200 ü geçmiycem kesinlikle tatlım öyle karar verdim iyimidir acaba senin kaç mesela :44:

Hoş geldin Anna Maria :)

Hep birlikte hedeflediğimiz kiloya ulaşacağız inş :KK16:

hoşbulduk gizemcim teşekkür ederim:)

inşallah canım ama olacağına inanıyorum en sağlıklı yöntem burası bence:KK34:

1000-1200 ü geçmiycem kesinlikle tatlım öyle karar verdim iyimidir acaba senin kaç mesela :44:

iyi düşünmüşsün canım bende 1000 i geçmiyorum en fazla 1100 oluyor :)
tabi bu kaloriyi doldurman şart değil çok tok olursan 900 dede kalablrsin yanii ama 1200 ü geçme :)

X