- 15 Ekim 2010
- 16.931
- 12.191
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben giriyorum canım hiç bir sorn yok :) bu arada 7 ay boyunca 1200-1300 arası kalori alırsam her gğn 48 olabilirmişim hayal değil matematik hesabına göre inşallah olurum yaa :) :)
bu arada Melodi bence 1000'in altına düşmemelisin 800 çok az :/
Ben bugünden itibaren ben de kalori sayma yoluna gidiyorum.bir site buldum mutlaka bilirsiniz .bu topicten yola çıkarak buldum vermek istediğiniz kiloya göre almanız gereken günlük kalori miktarını hesaplıyor sizde ona göre yiyorsunuz..benim vermek istediğim kiloya göre almam gereken kalori günlük 1250 kalori..
Burayı da takip edip gelişmeleri yazıcam..
Bugün gerçi biraz aştım ama malum bayram yemekleri bugün de devam etti.
başlangıç kilom 63. istediğim kilo 56-57.
Sabah:
1 dilim ekmek
1 kibrit kutusu kaşar peynir
5 zeytin
2-3 yemek kaşığı yumurtasız menemen
aralarda: 1 elma 1 armut 3 adet diyet bisküvi
akşam:
5 köfte
yarım dilim ekmek
1 bardak kola((
1 tane kestane şekeri
TOPLAM: 1440 KALORİbiraz aştık)
kızlar merhaba bende kalori spetini kesfettim ve oradan 2 gündür yediklerimi girdim, ilk gün 960 bugün 830 aslında istediğim herseyi yedim, ama kalori cok az diyor ne yapmam lazım ki sizce yükselteyimmi, ayrıca ben karatay yapıyorum, vermem gerekn 6 kilo kaldı, ekmek hamurişi artık tatmıyorum bile, o yüzden kaloriler birsey tutmuyor, yoksa kilom sabitlenirmi,kilo veremezzmiyim,site sürekli 1000 kal altındaaaasınn diye uyarı verior, bir de size sorayım dedm