teşekkür ederim canım yaa evet bende yerleştiğini düşünmüyorum inşallah kolay vericem sanırım 3 kilo gitti evdeki tartımın pili bitmiş spor salonunda da akşam tartıldığım için anlayamıyorum bu akşam 61 di ama yenilen, içilen, kıyaftler .. kilo akşam belli olmaz cuma günü tartılmayı düşünüyorum sabah aç karnına bakalım o zaman belli olucak :18: bu akşam bir hata yaptım spora aç gittim gelince hafif atıştırırım dedim ama offf öyle acıktım ki geldiğimde saat 21 ben sofradayım
pilav yemiyim dedim ekmeğin yarısını yemişim
yok canım su içmeden olmuyor işin özü SU ... ben hayatım boyunca hep zayıf bir insan oldum 1. çocuğumu doğurdum hastaneden 55 kiloyla çıktım sonrasında 34 bedene kadar indim ama sürekli su içiyordum istem dışı içim istiyor kilo almak istedikçe verdim 2. çocuğumda da 58-59 lardaydım doğum sonrasında sonra ne olduysa su içmez oldum aklıma geldikçe kendimi zorladığımı farkettim birde bakmışım 64 olmuşum hayatımda görmediğim birbeden e sahip oldum öyle diyet ve spor yaptım ki buradaki arkadaşlarla neredeyse 2. 2,5 ayda 12 kilo verdim burada eski paylaşımları okuyabilenler görmüştür acayip motiveydik inşallah yine başarırım şimdi yine aynı su için kendimi zorluyorum 1 lt bir bardağım var sürekli gözümün önünde ama içtikçe içesi geliyor insanın ...