- 13 Kasım 2010
- 819
- 2
Benim de bugunlerde canim burger king falan istiyor. Yarin hesapladim 1200'u gecmeyecek sekilde. Siz nasil uyguluyorsunuz kizartma/ketcap/mayonez tarzi yediginiz zaman? O hafta icinde kilo gidiyor mu?
forum sayfasını görünce aha dedim işte aradığım yer :) benim yolum çok uzun en az 20 kilo vermem lazım kızlar( bu hesaplamaları bende yapmak istiyorum ama nasıl nerden yapıyorsunuz, bir de verdiğiniz kiloları yazıyormusunuz birden bir umut kapladı içimi :)
Gel gel sen de gel :) 19 kilo da benim var birlikte veririz güzelcek :) E gördüğün üzere tickerlarımızda yazıyor kaç kilo olduğumuz kaçı hedeflediğimiz :) Verdikçe de güncelleriz o tickerları :) google a kalori sepeti yazoradan hesaplıyoruz kalorileri :)
Bugün de düğün vardı gündüz vakti.. Akşama kadar güzeldi aslında ama sanırım bugün de çok çok iyi bir performans gösteremedim diyete dahil..
sabah: yarım simit,1 dilim kaşar, domates
Öğlen (Düğünde) : 2 tuzlu kuru pasta, hesabını bilmediğim kadar da ağırlıklı badem ve antep fıstığı olmak üzere çerez , bir tabağa ne kadar koyuyorlar bilmiyorum ama tabaktaki çoğu antep fıstığı badem ve fındığı ben yedim
Akşam üstü : 4 parça kıymalı pide, Zero cola (4 parça 1 bütün kıymalı pide eder mi bilemiyorum)
Akşam: Domates-Salatalık, Şeftali, Bir parça daha simit ve şeftali..
[1] nestle sıcak çikolata 1 adet 79.00
[2] Simit 0.8 ADET 220.00
[3] Kaşar Peyniri 1 DİLİM 125.00
[4] Tuzlu Kurabiye 2 ADET 100.00
[5] Nescafe Bol Kahveli 1 ADET(13 GR.) 54.00
[6] Şeftali 1 ADET 60.00
[7] Kıymalı Pide 1 ADET 498.00
Toplam : 1136.00kal.
Zannedersem yediğim kuru yemişle birlikte 1500 etmiştir
Eskiden buralar çok şenlikli olurdu hanımlar nerelerdesiniz ya ? :)
günaydın hanımlar.işte de dünkü listem.10.gün ve hiç bozmadım.sporumuda hiç aksatmadım maaşallaaahhh
[1] Bitter Çikolata 1 PARÇA(kare) 27.5
[2] Sütaş Ayran 1 200 ml 76
[3] Zeytinyağı 3 GRAM 27.9
[4] Maydanoz 50 gr 20
[5] Marul (Kıvırcık) 5 yaprak 10
[6] havuç 1 adet 26
[7] Izgara Köfte 1 PORSİYON 309
[8] Ekmek (çok tahıllı) 1.5 DİLİM 97.5
[9] Zeytinyağlı Taze Fasulye 1 PORSİYON 200
[10] CEVİZ 2 adet 54
[11] Köy Peyniri 50 GRAM 49
[12] Ekmek (çok tahıllı) 2 DİLİM 130
Toplam : 1026.9 kal.
Eskiden buralar çok şenlikli olurdu hanımlar nerelerdesiniz ya ? :)
kızlaar ben burda yeniyim ve tam 8 kilo fazlam var
ne zamandır ortalıklarda yokum biliyorum, ama inanın kilo almadım sadece bir kilo verdim o kadar şimdi hedefime tekrar odaklandım ve sizlerle olmanın keyfi ile onlardan da kurtulacağım. ben buarada geçmişi okuyamıyorum çok geçmiş:))ama yeni gelen ya da yaz ortasından beri burada olan arkadaşlarım bu topik beni hayata bağladı:))enerjisi yüksek bir topik inançlı olan ve bunu yansıtan bir topik canlar ben buradaki yazıları okudum ve karar verdim ve 13 kilo verdim şimdi bir 15 kilo daha vermek istiyorum inşallah başarılı oluruzz...Allah yüzümüzü kara çıkarmasın.şişmanlık zor iş şuanda 74.8 gramım
slm kızlar bende pazartesinden beri başladım bgün dayanamadım tartıldım 500 gr gitmiş bile kilom 77 65 görene kadar aranızdayımm