Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
bende bilmiyorum öğrenince bana cvp atarmısın ve bu sistemde yeni olduğum için arkadaş eklemekle sıkıntı cekiyorum beni arkadaş olarak kaydedermisin.

kilo ile ilgi bir sıkıntın varsa doğan hastanesi doktorlar eşliğinde sana yardımcı oluyorlar spor salonuda var hastanenin içinde. gitmeni tavsiye ederim.

cok tesekkur ederim bende :) inanki hayatımda bukadar mutlu oldugumu hatırlamıyorum ...
benim icin cok onemliydi yıllar gectıkce ınsan kılo alıyor .. yada kullandıgın ılaclar ...ben once saglıgım ıcın sonrada bebıss ıstedıgım ıcın zayıflıyorum ..amacıma yavas yavas ulasıyorumm cok sukur...

bundan sonra haftayı hesap etmıyecegım bende:)

arkadaşlar yeni bir yöntem deniyoruym çok faydasını gördüm sabahları iki dilim ekmekle kahvaltı ediyorum ve acı yiyi
orum öğle ve akşam salatalık yiyorum ve yoğurt aralarda çok faydasını gördüm vede salatalık suyu yapıyorum 3 adet salatayı küçük doğradıktan sonra haşlıyorum blendırdan geçirip suyunu sabah akşam içiyorum bir litre su koyuyoruz ama haftada 3 kilo verdim çok memnunum arkadaşlar

bu açlıkla bi süre daha kilo verirsin canım.ama mutlaka metabolizman yavaşlar ve kilo vermen durur..bence bu yaptığını bırak ve daha sağlıklı bi diyet bul kendine..salatalık,yoğurt,2 dilim ekmek.....bunlar çok az....

selam kızlar..sıcaklardan bilgisayar başına bile oturmak istemiyorum.sizler de durumlar nasıl..

Uzun bir aradan sonra selam kızlar

Nasılsınız, her şey yolundadır inşallah :)

Benim diyette bir problem yok, hatta tam tersine bunaltan sıcaklar nedeniyle fazla yiyemiyorum, sadece sürekli bir susama hali var bende.

Regl döneminde iştahım çok açılırdı ama artık sıcaklar nedeniyel o da yok

Yazın yemeden içmeden kesilip kışın cozutan türdenim ben

İnternetim yoktu birde şehir dışındaydım ve kalori sayımı yapamadım hiç. Bugün başladım yine. Gün bitimine doğru listemi paylaşırım..

vay vay vay gülnihal ablamiz gelmis .... bütün kizlar toplanmis, beni unuttunuz ben hala iki kiloyla takiliyorum :) gitmek bilmiyor bi cikiyor bi iniyor

Selam kızlarrr :) kaloriyi çok sayamıyorum ama cozutmamaya çalışıyorum.Bi de pilates topunu çıkardım tv yi topa oturarak izliyorum böylece dengede durmak için enerji harcamış oluyorum tabi pilates topuyla hareket yapıyorum bazen çok saçmalıyorum ama olsun İki gün önce tartıldım ve 59.3 çıktımmmm Kaldı 4,5 5 kg felan

Merhaba bayanlar

Ben aylin. 22 yasindayim. Kendimi bildim bileli her sene 7-15 kg verip ayni sezonda geri alanlardanim.
Bu nasil pis bir huydur bilen varsa soylesin bana :18:

En son dukan diyetinde 15 kg vererek rekor kirmistim. Ama fazla surmedi tadini cikarmak.
Hepsini geri aldim

Boyum 168 gecen hafta 96.6 kg ile basladim. Dün 95 idim.
Kalori sayimi hic yapmadim. Artik YAVAS KILO VERICEM
basima ne geliyosa sabirsizligimdan geliyor

Telefonumda kalori sayimi app var. Onunla zayifliyorum. Benim icin ariyor. Günlügüme yaziyor
Ve daha kac kalori kaldiginida gosterio.

Hesapladi bu app benim yasima kilomu hareketlerime bakarak gunluk kalorimi

Ve gunde 1345 kalori aliyorum

selam kızlar..sıcaklardan bilgisayar başına bile oturmak istemiyorum.sizler de durumlar nasıl..

Merhaba ablam nslsn
Bende en sonunda kalori sayimina basladim
Sen bu kilolari 1 senede mi vermistin ?

kızlar bi süreliğine buralarda olmayacağım..tatile gidiyorum..dönüşte görüşmek üzere..

bende şu sıralar diğer diyetleri yapamıyorum. oyüzden kalori sayımı yöntemine dikkat etmeye karar verdim bir kaç hafta.
kalorisepeti sitesi gerçekten çok güzel. Üye olduktan sonra çok güzel bi sistemleri var herşeyi takip edebilirsiniz buradan.
Hedef kilom için günlük harcamam gereken kalori 1114müş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…