Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
of ya noluyo anlamıyorum sanki diyette değilim gibi hissediyorum dün pek düzenli yiyememiştim ama 1000 kaloriyi geçmedim. bugünde kahvaltı yapamadım. tavuk yedim bitane bi dilim ekmek bi de yoğurt. ondan önce 20 badem şimdi de çikolata yedim bitane 2 haftadır yemiyodum tutamadım kendimi artık gerçi küçük ama bilmiyorum :KK43: moralim de bozuldu :KK14: :KK14:

diyete baslayali 1 ay oldu tartim bozuk kayin validemin tartisini getirmistim onda 61 ciktigimda kendi tartimda 59 cikiyordum 2 kilo eksik tartiyor su an o bozuk tartimda 55.5 gozukuyorum ama pek inanmiyorum kayin validemin tartisinda tartilinca kesin olarak inaicam insallah vermisimdir 58-57 felan olsam yeter bu haftaya tartilacam insllah ama inceldim diyete baslyali

gobek 4-5 cm

bel 4 cm

kalca 2 cm

bacak 4 cm inceldim

ust kisminda circir olan elbisem vardi ikah elbisem onun isine giriyordum ama kapatamiyordum circiri godusumden kapanmiyordu ama dun denedim zorlamadan cuuuk diye kpandi :)

diyete baslayali 1 ay oldu tartim bozuk kayin validemin tartisini getirmistim onda 61 ciktigimda kendi tartimda 59 cikiyordum 2 kilo eksik tartiyor su an o bozuk tartimda 55.5 gozukuyorum ama pek inanmiyorum kayin validemin tartisinda tartilinca kesin olarak inaicam insallah vermisimdir 58-57 felan olsam yeter bu haftaya tartilacam insllah ama inceldim diyete baslyali

gobek 4-5 cm

bel 4 cm

kalca 2 cm

bacak 4 cm inceldim

ust kisminda circir olan elbisem vardi ikah elbisem onun isine giriyordum ama kapatamiyordum circiri godusumden kapanmiyordu ama dun denedim zorlamadan cuuuk diye kpandi :)

ne kadar güzel ya tebrik ederim :) ben bile okurken gülümsedim :)

Selam kızlar kolay gelsin hepimize. Ben sabah 1 dilim beyaz ekmek, 2 domates, 1 bardak şekersiz çay yedim içtim. arada 3 kiraz. 105 dakika koşu yaptım, sanırım 1030 kaloriye fln. denk geliyo. akşama da domates çorbası, yoğurt fln. yicem

kıslar ne zamandır ortalarda yoktum..çok rahatsızlandım. tedavi oldum ve döndüm ama kilo aldım +500 grm ama vereceğim diye kendimi şartlamayacağım bundan sonra.daha dikkatli olmam gerekirdi ve ben olamadım. hava çok sıcak bazen hiçbir şey yemedim bazen oturdum kocaman bir kumpir yedim siz düşünün ben kendimi nasıl kaybetmişim ama şimdi kontrol elimde... $08062kk.jpg gri yüzlü olan benimmm:KK17:ve 76.2 gr:KK43:(

Selam kızlar kolay gelsin hepimize. Ben sabah 1 dilim beyaz ekmek, 2 domates, 1 bardak şekersiz çay yedim içtim. arada 3 kiraz. 105 dakika koşu yaptım, sanırım 1030 kaloriye fln. denk geliyo. akşama da domates çorbası, yoğurt fln. yicem

Bütün gün sadece bunları yiyip üstüne de 105 dk koşu olmaz :KK20:

Bitkin düşersin alimallah. Bu kadar spor yapacaksan daha güçlü beslenmelisin; kırmızı ve beyaz et, yumurta, bol bol yeşillik ve meyveler listenden eksik olmamalı.

Kızlar bana yaz aylarında yapılabilecek değişik salata tarifleri lazım. Böyle sevdiğiniz lezzetler varsa öneride bulunabilir misiniz?

Çok fazla salata çeşidi bilmem :) :KK17:

Kızlar bana yaz aylarında yapılabilecek değişik salata tarifleri lazım. Böyle sevdiğiniz lezzetler varsa öneride bulunabilir misiniz?

Çok fazla salata çeşidi bilmem :) :KK17:

canım teşekkür ederimmm.... ben de şu aralar hiçbir şey yiyemiyorummmm. ama patlıcan salatası tarfini vwerebilirim ya da semiz salatası ya da misal ben kafama göre bulgurlu salata yapıyorum ve çok da keyifli:

bir kahve fincanı bulguru haşlıyorum (( ya da sen kalorisini kaç istiyorsan))
sonra 4 adet marul yaprağı+domates+salatalık+roka+nar ekşisi+ soğan(istersen)) bunları doğradıktan sonra haşladığım bulgurla karıştırıp tuzsuz bir şekilde yiyorum ferahlatıcı bir salata ve ağır değil:KK14::KK14:

canım teşekkür ederimmm.... ben de şu aralar hiçbir şey yiyemiyorummmm. ama patlıcan salatası tarfini vwerebilirim ya da semiz salatası ya da misal ben kafama göre bulgurlu salata yapıyorum ve çok da keyifli:

bir kahve fincanı bulguru haşlıyorum (( ya da sen kalorisini kaç istiyorsan))
sonra 4 adet marul yaprağı+domates+salatalık+roka+nar ekşisi+ soğan(istersen)) bunları doğradıktan sonra haşladığım bulgurla karıştırıp tuzsuz bir şekilde yiyorum ferahlatıcı bir salata ve ağır değil:KK14::KK14:

Tarif için çok teşekkür ederim canım, mutlaka denicem :KK16:

Tekrardan ALLAH yardımcımız olsun. Bugünkü menüm:
Kahvaltı

(1) 1 DİLİM BEYAZ EKMEK 90 kalori
(2) 2 DOMATES 28 kalori
(3) 1 BARDAK ŞEKERSİZ ÇAY 1 kalori
(4) 20 ADET SALATALIK TURŞUSU 10 kalori

Ara

(1) 3 ADET KİRAZ 2-3 kalori fln.

Akşam Yemeği

(1) 2 KASE KAŞARLI DOMATES ÇORBASI 420 kalori
(2) 10 ADET SALATALIK TURŞUSU 5 kalori
(3) 1 ADET ŞEKERSİZ ÇAY 1 kalori

Toplam kalori: 557
saat 1:45'ten 3:35'e kadar 9 KM/H hız ile koşu. sanırım 1000 kaloriye fln. denk geliyor. 3 litrede su. oda 200 kalori katkı yapsa. Bazal Metabolizma Hızım 1596. yani anlayacağınız eksilerdeyim :KK70:

Son düzenleme:
SELAM KIZLAR
misafirim vardı bugün giremedim. bugünde tavuk günümdü
tartılmıyorum ama sanırım düşüyor kilom:)

madonnamiss bence gayet iyi duruyorsun cnm:)
geçmiş olsun bu aradaa önemli bişiy degildir inşş

uruzum
ben bütün bakliyatlardan salata yapıyorum barbunya, fasulye,nohut ile bol yeşillik ve limonla süper oluyor
bugün ölende patlıcanı patlattım ve yogurtla karıştırdım güzel oldu :)

Sabah yağsız, tuzsuz makarna yedim, hastane yemeği gibiydi. 1 tatlı kaşığı salça ile tatlandırmaya çalıştım.

Arada 1 kahve ve 1 parça çikolata.

Öğle yemeğinde 6 tane tavuk köftesi.

Arada 1 kahve ve akşam yine 5-6 tane tavuk köftesi.

Birkaç gün protein ağırlıklı besleneyim diyorum, en azından günde 1-2 öğün. Belki duraklamam sona erer.

Sabah yağsız, tuzsuz makarna yedim, hastane yemeği gibiydi. 1 tatlı kaşığı salça ile tatlandırmaya çalıştım.

Birkaç gün protein ağırlıklı besleneyim diyorum, en azından günde 1-2 öğün. Belki duraklamam sona erer.

uruzummm sabah sabah makarnada nerden çıktı kuzum:?
öglen ve akşam güzel menü, ama salata ve yogurt yeseydin keşke yanına

uruzummm sabah sabah makarnada nerden çıktı kuzum:?
öglen ve akşam güzel menü, ama salata ve yogurt yeseydin keşke yanına

Kahvaltı için pek bir şey yoktu evde, ben de işin kolayına kaçtım :)
Birkaç gündür arkadaşların listelerinde salçalı makarna görüyordum, canım çekmiş demek ki :KK1:
Hadi fazla kalorili olmasın derken yağsız, tuzsuz bir şey yaptım, zor yedim...
Evde yoğurt filan olsaydı tavuk köftesinin yanına cacık yapacaktım ama evde yoğurt kalmamış. Üstümde de bir miskinlik... Yemesem de olur dedim, almadım :KK17::KK9:

Selamlar.

KAHVALTI

(1) 1 tane yufka tostu (kaşarlı) 400 kalori
(2) 1/2 domates 7 kalori
(3) 1 adet peynirli börek 70
ARA

(1) 1 elma 60 kalori

AKŞAM

(1) 1.5 kase bizim mutfak hazır domates çorbası (kaşarlı) 200 kalori
(2) 10 adet salatalık turşusu 10 kalori

ARA

(1) 900 gr kiraz 360 kalori
(2) 2 yudum limonata 5-10 kalori

TOPLAM: 1122 kalori

30 dakika koşu yaklaşık 300 kalori. 2 litrre su 150 kalori katkı fln. yapar.

bnde yazayım ne yediğimi sabah uno denge ekmeğine süzme peynir sürdüm bir kaç dilim de domates koydum yanına 1 şekerli çay

Şeker (küp) 1 ADET 19.5
Çay 1 ADET 5
Süzme Peynir 40 GRAM 38.8
Uno Denge Light Ekmek 1 DİLİM 39

daha sonra karpuz yedim :132

öğle yemeğinde semizotu yemeği:94
yoğurt:74 ve bir tavuk butun yarısı:115

erik suyu:178
1.5 tavuk but + yoğurt:304

toplam :1000 civarı

protein ağırlıklı beslenince daha mı hızlı kilo veriliyo? bnde tavuklara ağırlık vereyim :KK19:

protein ağırlıklı beslenince daha mı hızlı kilo veriliyo? bnde tavuklara ağırlık vereyim :KK19:

Evet canım, kilon durakladığı zaman protein ağırlıklı beslenmenin faydası oluyor :)

Bu arada nick değiştirmişsin, ben de diyorum kim bu infinitesilence :KK9:

X