- 21 Mayıs 2011
- 4.547
- 1.046
- 52
merhaba kızlar..
inşallah istediğin kiloya inersin canım...önemli olan azimli olmak,vazgeçmemek..kaçamak olsa bile mutlaka toparlamaya çalışmak..keşke akşam nesfit yerine sulu bişeyler yesen..
spegettinin içine ne koyduğuna bağlı
selam suzn..bi ara güzel kilo veriyordun..nazar mı deydi gülüm..biz menü yazmayalım da sen ne yediğini bize yazarsan,onu düzenleyelim..çakma menülerle uzun soluklu diyet olmuyor, o yüzden böyle söylüyorum..
hoşgeldin canım...haftada 2 kilo çok iyi görünebilir ama sağlıklı olmaz..ayrıca aynı hızda kilo veremediğin için bi süre sonra bıktırır..
merhabalar kızlar
sabah kahvaltıda tam tahıllı diyet ekmek 2 dilim arasına ince beyaz peynir bide bide domates yedim yanndada dimes meyve suyu
10 gb2 adet kuru incir
öğlen börülce salatası 2 de acı biber yedim bi dilim tam tahıllı ekmekle
14 TE Nescafe 5 fındık yedim
akşam eve gittiğimdede bi kase nesfit yiycem bi saat bekledikten sonrada gene stepper ıma
kilo verenleri gördükçe çok imreniyorum hayırlsıyla bnde bi görsem 65 i falan hepten gaza gelicemde
azim diyelim sabır diyelim
inşallah istediğin kiloya inersin canım...önemli olan azimli olmak,vazgeçmemek..kaçamak olsa bile mutlaka toparlamaya çalışmak..keşke akşam nesfit yerine sulu bişeyler yesen..
bir kase spaghetti kac kaloridir acaba bilen varmidir? Corba kasesi dusunursek :/
spegettinin içine ne koyduğuna bağlı
kizlar yardim edin ya gercekten olmuyor az yedim olmadi cok yedim olmadi bi türlü dengeyi kuramadim.
61,3 61,5 61,8 düstüm en son 61,8 2 hafta takildim sonra bugün bi tartildim gene tarti 62,3 göstermesinmi
yani 62 den inemedim bi türlü
bana uygun bi menü yazin kizlar lütfen
selam suzn..bi ara güzel kilo veriyordun..nazar mı deydi gülüm..biz menü yazmayalım da sen ne yediğini bize yazarsan,onu düzenleyelim..çakma menülerle uzun soluklu diyet olmuyor, o yüzden böyle söylüyorum..
ben de bugün başladım diyete inşallah sizler gibi verebilirim :) hafta da iki kilo çok iyi olur :)
hoşgeldin canım...haftada 2 kilo çok iyi görünebilir ama sağlıklı olmaz..ayrıca aynı hızda kilo veremediğin için bi süre sonra bıktırır..