- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
günaydın kızlar.bugün tartı günümdü.tam bir hafta oldu diyete başlayalı ve 86.5 olmuşum.1,9 kilo gitmiş.sonuçtan memnunum sporu da olsaydı ve kaçamak yapmasaydım demekki 2.5/3 gidecekmiş.
olsun ben yine de mutluyum
tebrikler çok güzel vermişsin...
17 temmuz buyuk gun insalllah :))))basaririz basaririz insallah gun gun eririz:)))
merhaa ben sana yazıcam unuuyorum hep evde lesile sensoni ile yrümeyi denedin mi hiç
link var kk da
eveeeetttttgüzel duyguymuş..teşekkür ederim
tebrik ederim canım....
hep seyehatler devam edecek mi...bu önemli..çünkü arabada,otelde...böyle diyet yapmak zor canım yaaa....ama sabitsen..günlük menü yaz..bakalım ne yiyorsun nerede hata yapıyorsun..arkadaşlarla beraber yardımcı oluruz elbette..Allah kolaylık versin canım.......
hoşgeldin...ama bir an önce zayıflamak için önce sabah kahvaltısı yapman lazım..yumurta,peynir,domates falan..öyle...çorbayı öğle yemeğinde içmelisin ama 5 dilim ekmek çok...yanında salatayla..ne bileyim..sevdiğin 1 tabak yemekle birlikte 1-2 dilim ekmek yemelisin diye düşünüyorum..
güzel yapıyorsun bence..bi arkadaş demiş ya "sende de zayıflama ışığı var"istediğin kiloya ineceklerden birisin bence sen...dr bana 2 satte bir ağzına bişey atmalısın demişti..8 de kahvaltı yapmışsam..10-12-2-4-6-8..bu saatleri ana ve ara öğünlere bölerim.öyle yerim..bugün kahvaltı geç olur..hala benim oğlan..eşim uyuyorlar..ben kalkınca 1 bardak süt içtim,2 tane diyet bisküvi yedim..ki kahvaltıya kadar metabolizmam çalışadursun.....
günaydın abla sık yiyormuşsun sen bende sabah spora giderken mutlka yerim bişiyler bugün bekleidm ama 2 saat tartılmak için