Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günlük 1100-1200 kalori arası yiyorum..3 ana öğün,3 ara öğün yapıyorum..akşam 8 den sonra bişey yemiyorum...bazen 10 gibi 1 su bardağı yy süt içiyorum...bugün itibariyle kilom:64.6
Tebrikler canım, nazar değmesin inşallah
biliyor musunuz kızlar benim için 65 psikolojik sınırdı..90 kilodayken "ah biri beni 65 kiloya indirse hiç yemem içmem, kilo almam" derdim....işte bugün 65 i geçtim....çok şükür....
teşekkür ederim uruz...diyete ilk başladığımda çok desteklemiştin beni..sorularıma bıkmadan cevap verdin..sağolasın arkadaşım...
haticeeee..gelme denizliye bacım..buralar yanıyo
günlük 1100-1200 kalori arası yiyorum..3 ana öğün,3 ara öğün yapıyorum..akşam 8 den sonra bişey yemiyorum...bazen 10 gibi 1 su bardağı yy süt içiyorum...bugün itibariyle kilom:64.6
iyi gecelr bugün annemdeydim bende
giremeidm o yüzden kaç kalori aldım bilmiyorum ama 1 saat yürüdüm
3-5 tane kurupasta ve kuruyemiş yedim.
bu arada bişiy sorucam keçi boynuzu kaç gramdır sizce
günaydınnn
ecrin tebrik ederim cnmm , ah benimde hayalim 59 ları görmek ama sanırım hayal olarak kalacak sadece.
suzn
biraz protene agırlık versen sporu artırsan düşersin 60 ın altına ne kalmışki zaten
tebrik ederim canım seni.çok güzel kilolar vermişsin ve kesinlikle kalıcı olacak bu verdiğin kilodarısı başımıza inşallah.ben 8 den sonra 10.30 gibi bir ara öğün yapıyorum 1 meyve ve yeşil çay.acaba hata mı ediyorum??
ben de dün neler neler yaptım aslında akşam mahvettim dışardaydım eşim de diyetimi bozmak için elinden geleni yapıyodün söz verdi yardım edecek o da bana.keşke bilsem keçi bonuzunu ama çok değildir ağırlık olarak.ben daha yeni yeni öğreniyorum sizlerden o da.
canım benim olmak istediğim kilodasın.ne kadar sürede verdin o kadar kiloyu??ve hep kalori sayma yöntemini mi kullandın??
7den sonra mümkünse bişey yeme canım