- 19 Haziran 2012
- 843
- 0
yavrum benim inşallah o günleri de görücemo yazdıklarım hedeflerimdi
insallah hedefine ulasirsin canim:)))
ya benim aksam yemegi biraz agir oldu bugun neyse yarin dengelerim artik;-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yavrum benim inşallah o günleri de görücemo yazdıklarım hedeflerimdi
insallah hedefine ulasirsin canim:)))
ya benim aksam yemegi biraz agir oldu bugun neyse yarin dengelerim artik;-D
iç canım afiyet olsun ben de birazdan içicem.ben tuzdan olur diye düşünüyordum.yazdıklarından haberim yoktu.ilginç gerçekten.benim yyapım müsait ödeme.zayıfken de olurdu böyle elim ayağım şiş
bunun bir çaresi yok mu acaba??zaten tartı da doğru göstermeyecek bu şekilde.
slm kızlar dünüü 900 kalori ile kapadımm akşam sadece karpuz yedım 7den sonra çay ve sudan başka bişey içmedimm 1 saat yürüyüş yaptımm 10gibi açlık hissettim ama bişey yemedım çayın yanında eşim kuruyemiş yedi ama ben yemedım oda şaştı kaldı cips vardı ben cipse baktım sips bana ama açıp yemedım o kadar yürüyüşü boşuna yapmadım dedım vee yemedım bu sabah kendımı ok diç hissediyorum ve tartıde 600 gram eksilmişim :) akşam 7den sonra yememenın faydası galıba :)
Yediklerin değil yemediklerin için tebrik ediyorum seni
slm kızlar dünüü 900 kalori ile kapadımm akşam sadece karpuz yedım 7den sonra çay ve sudan başka bişey içmedimm 1 saat yürüyüş yaptımm 10gibi açlık hissettim ama bişey yemedım çayın yanında eşim kuruyemiş yedi ama ben yemedım oda şaştı kaldı cips vardı ben cipse baktım sips bana ama açıp yemedım o kadar yürüyüşü boşuna yapmadım dedım vee yemedım bu sabah kendımı ok diç hissediyorum ve tartıde 600 gram eksilmişim :) akşam 7den sonra yememenın faydası galıba :)
slm kızlar bende 2 hafta önce başladım kalori saymaya günlük 1400 kalori alıyorum ve iki haftada spor yapmadan 4 kilo verdim,, ve hiç zorlanmıyorum açda kalmıyorum
masallah sana senin metabolizman iyi calisiyor o zaman. ben spor yapmadan 1400 alsam kesin kilo alirim heralde.spor yaptigim halde 1100-1200 kalori aliyorum ve haftalardir ayni kilodayim
evet canim aksam yemegini hafif yemek ve sonrasinda sudan baska agzina birsey koymamak cok faydali.isin sirri burada
merhaba arkadaşlar
en son bu topiğe girdiğimde sanırım 600lerde bişeydi:44:
şimdi öğrenmek istediğim bir kaç husus var,
ben de kalori hesabını az çok biliyorum ve artık bazı şeylerin bir kaynağa gerek duymadan kalorilerini hesaplayabiliyorum
şimdi bu yolla kilo nasıl veriliyor?
neler uyguluyorssunuz?
yemeklerde ne kadar yağ kullanıyorsunuz?
yani kısacası neler yapıyorsunuz da kilo veriyorsnuz?
tamam kalori yöntemi de, bunun başka ayrıntıları da mutlaka vardır:44:
kilo veren arkadaşlar, biraz biglendirme yaparlarsa sevinirim
şimdiden teşekkürler,
sevgiler...
Teşekkür ederim canım. Artık zayıflamasam iyi olacak !
Günaydın bayanlar. alıntıları karıştırmadan cvplayabilirim umarım.
abla peki canın istemiyormu? yada alorisini hesaplayıp yiyormusun canın isterse?
insallah gelene kadar iki kilo daha verebilsem cok mutlu olcam. bu haftasonu yatili misafirim var. insallah kendimi tutabilirim.
slm kızlar bende 2 hafta önce başladım kalori saymaya günlük 1400 kalori alıyorum ve iki haftada spor yapmadan 4 kilo verdim,, ve hiç zorlanmıyorum açda kalmıyorum