- 3 Haziran 2011
- 1.812
- 5
benim de final haftam canım yaa inşallah almazsın güzel bir şekilde verirsin hatta :)
Basarilar dilerim tatlim
Valla kilo vermeyi birak canim, almazsam gobek aticam surda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim de final haftam canım yaa inşallah almazsın güzel bir şekilde verirsin hatta :)
Kizlar kac kalori yiyorsunuz ?
normal galiba 1900-2000
Zayiflamak icin 1200?
Dogrumu ?
Ben bunu bi ara denedim söyle 1 hafta faydasini görmeyince biraktim ama gene baslamak istiyorum.
acilen en az 3 haftada 3 kilo vermem gerek sizce mümkünmü ?
Spor yapiyorum bogazimdan kesiyorum banamisin demio, hatda feci sekilde sislik var vücüdumda. nedir anlayamadim..
Ay çok iyi kilo vermişsin o zaman sen. :) O kadar kiloyu da kalori hesaplaşacak mı verdin ?
evet kalori hesapladım 1000 kalori ile besleniyordum her gün sabah yarım saat tempolu yürüyordum ve yediklerime çok ama çok dikkat ediyordum 5 öğün besleniyordum 3 ana 2 ara bazen 3 ana 3 ara şeklinde .. papatyakız arkadaşamın da söylediği gibi alacağın kalori miktarını karbonhidrat ve hamur işleriyle doldurmaman lazım. Abur cuburu hayatımdan çıkarmıştım ben. Çok nadir yedim o zamanda. Böyle işte klasik muhabbetler :) hareketi arttır yediklerine dikkat et yeşil çay iç su iç bol bol :)
Ay teşekkür ederim açıkladığın icin :) yeşil çay dahil bitkicaylari vs iciyorum. Günde 3 lt sıvıyı tamamlıyorum. Ekmek hiç yemiyorum neredeyse.ama 1400 kalori oluveriyor :/
1400 ile devam ediyorum 5 6 gündür. Sanki biraz azalmış kilom:))
1300 ile devam edip 300 kalorilik spor yapsan ? ben leslie 5 mile indirdim onun 3 milini yapıyorum mesela.. daha 5 mile kadar gelemedim :) 37-38 dakika falan sürüyor 3 mil ve acayip terliyorsun ..
Kizlar kac kalori yiyorsunuz ?
normal galiba 1900-2000
Zayiflamak icin 1200?
Dogrumu ?
Ben bunu bi ara denedim söyle 1 hafta faydasini görmeyince biraktim ama gene baslamak istiyorum.
acilen en az 3 haftada 3 kilo vermem gerek sizce mümkünmü ?
Spor yapiyorum bogazimdan kesiyorum banamisin demio, hatda feci sekilde sislik var vücüdumda. nedir anlayamadim..
Canım ben bi 79u görsem sonra hedefim 75 olucak inşallah Olabilir canım yarış yapabiliriz ben bugün kendime ödül verdim baya aradan sonra canımın istediği şeyleri yedim kesin 81 olmuşumdur Sen kendini hangi kiloda hissediyosun peki 79 mu 76 mı? Buarada benim boyum 1.70 senin kaç canım? :44:
en yavaş haliyle haftada 1 kiloyu hayli hayli verirsin,ilk kalori sayımına başladığımda ben haftada 2,5 kilo kaybediyordum,şimdi şöyle açıklamaya çalışayım kendi anladığım kadarını,
her insanın bir kalori ihtiyacı var ama ortalama az hareketli bir ev hanımı için düşünecek olursak 1900 kalori olarak düşünelim,bu ev hanımı yine az hareketle 100 kalori bile azaltsa kilo veriyor ama uzun bir zaman diliminde,her eksik aldığın 7000 kalori 1 kilo verdiriyor,yani 3 gün hiç bir şey yeme 3 günde 1 kilo gidiyor, 7 gün boyunca günde 1000 kalori al bir haftada 1 kilo gidiyor bilmem anlatabildimmi,tabi bu günlük ihtiyaç senin kilona boyuna ve yaşam tarzına göre değişiyor,bunun için kk araçlar bölümüne girersen senin günlük ihtiyacını verir,bunun yanında kendini iyi tanıman lazım,mesela ben 1200 kalori diyeti yaptım çok hızlı verdim bunu şimdi zamana yaydım 1400 kaloriye yükselttim temmuzun sonuna kadar 8 kilo daha vereceğim,ha kendini tanımak demiştim kahvaltı günün en önemli öğünü krallar gibi yapın falan derler ya işte o bende tam tersi etki yapıyor ne zaman kahvaltıda abartsam kilo alıyorum belki bu sende tersidir canım,şişlik durumları regl dönemleri diyetin en büyük düşmanı buradaki arkadaşların paylaşımlarından ve kendimde gördüğüm etkilerinden kesinlikle şu sonucu çıkarabilirim regl başlamadan önceki gün ile bittiğinden sonraki gün 1,5 kilo farkediyor,valla ben aylardır sürekli bu konuyu internette araştırıyorum paylaşımlara bakıyorum, en dirençli vücut bile boğazı tuttuğunda eriyor bu iki kere iki 4 kadar kesin bir şey arkadaşım
bende kesin karar verdim bugun başlıyorum kilom 75 kalori sayacağım ve spor yapıyorum.günlük 1 saat spor yarım saat yüzme 15 dk sauna 15 dk buhar odası yağ yakımı için l-cartine ve cla kullanacağım.kobay olacağım bi nevi:)bugünü kaydettim bir hafta sonra kilomu yaazacağım yine