- 29 Mayıs 2012
- 6
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mesela yaptigim spor ile birlikde bugün 828 Kalori yemisim, yani 1200 e daha 372 kalori var ama ben tokum birsey yemem artik, spor yapmasaydim tam 1200 kalori yemis olcaktim.
Cokmu 1200 kalori ?
Daha azi benim bünyeme göre cok az, bu da hic saglikli degil.
Ben bu sekil bir aydan beri devam ediyorum am gr azalmiyor, bi an 1,5 kilo vermis oluyorum sonra bi bakiom gene almisim 2 kilo ölye inio cikio.
ne ola bilir bunu anlamiyorum iste
bu dünün kalanı ... toplamda dün 1660 falan oldu...
[1] Çiğ Köfte 4 ADET 200.00
[2] Max Duo 1 ADET 100.00
[3] Elmalı Turta 30 GRAM 76.80
[4] Dost Tam Yağlı Yoğurt 150 GRAM 120.00
[5] nestle sıcak çikolata 1 adet 79.00
[6] Şeftali 1 ADET 60.00
[7] Kiraz 100 gr 72.00
[8] Crax Peynirli Çubuk Kraker 25 GRAM 117.50
Toplam : 825.30kal.
akşam annemle tartıştık bu lys mevzuları yüzünden o yüzden stresten ne bulduysam yedim..
bu da bu sabah :
[1] Simit 0.5 ADET 137.50
[2] Domates 0.5 ADET 7.00
[3] Salatalık (hıyar) 0.5 ADET 5.50
[4] nestle sıcak çikolata 0.5 adet 39.50
Toplam : 189.50kal.
kesinlikle bağımlılık yapan bir yöntem ki fazla geçmeden bıraktım, her şeyin üzerindeki besin değerine bakmak insanları yanlış yönlendiriyor...
tebrik ederim canım inşallah sağlığın için verdiğin bu kararı başarıyla da devam ettirirsin. destekçinim.Merhaba kızlar,
Ben geçen hafta başından beri bu yöntemi uyguluyorum. 1.60 boyunda ve 100 kilo olarak başladım. 2. gün 99.5, 3. gün yani geçen hafta çarşamba da 98.4 kg idim. Bugün ise 96.9 kgyim. Etkili bir yöntem bu tabi bütün kalori hakkınızı karbonhidratlarla doldurmazsanız. Başlangıçta verdiklerim ödemdi muhtemelen ama geçen haftadan bu yana 1.5 kg verdim. Bırakmayı da düşünmüyorum. Fotolarını ekliyorum tartının, çok motive edici oluyor :)
Eki Görüntüle 432016 Eki Görüntüle 432017
arkadaşlar ben daha önce kalorilere dikkat ederek ve 6 öğün beslenerek 70 kilodan 54 kiloya düştüm ve 4 sene boyunca bu kilomu korudum.ne var ki kpssye çalışırken gece gündüz yiyerek ve içerek tekrar 69 kg oldum.neticede memur oldum olmasına ama tombikte olmuş oldum bu arada.daha önce yapabildim ve tekrar başarabilirim diyerek yeniden diyete başladım.kısa sürede bu yöntemle 69 kilodan 65.60 e indim.bugünden itibaren tüm yediklerimi burda sizlerle paylaşmak istiyorum.lütfen desteklerinizi esirgemeyin benden.hepinize sağlıklı incelmeler diliyorum.
Merhaba kızlar,
Ben geçen hafta başından beri bu yöntemi uyguluyorum. 1.60 boyunda ve 100 kilo olarak başladım. 2. gün 99.5, 3. gün yani geçen hafta çarşamba da 98.4 kg idim. Bugün ise 96.9 kgyim. Etkili bir yöntem bu tabi bütün kalori hakkınızı karbonhidratlarla doldurmazsanız. Başlangıçta verdiklerim ödemdi muhtemelen ama geçen haftadan bu yana 1.5 kg verdim. Bırakmayı da düşünmüyorum. Fotolarını ekliyorum tartının, çok motive edici oluyor :)
Eki Görüntüle 432016 Eki Görüntüle 432017
arkadaşlar ben daha önce kalorilere dikkat ederek ve 6 öğün beslenerek 70 kilodan 54 kiloya düştüm ve 4 sene boyunca bu kilomu korudum.ne var ki kpssye çalışırken gece gündüz yiyerek ve içerek tekrar 69 kg oldum.neticede memur oldum olmasına ama tombikte olmuş oldum bu arada.daha önce yapabildim ve tekrar başarabilirim diyerek yeniden diyete başladım.kısa sürede bu yöntemle 69 kilodan 65.60 e indim.bugünden itibaren tüm yediklerimi burda sizlerle paylaşmak istiyorum.lütfen desteklerinizi esirgemeyin benden.hepinize sağlıklı incelmeler diliyorum.
bu arada hepinizin listeleri çok güzel çok beğendim ben de öyle olucam artık dondurma falan yok kızlar sööözzz :) bir de spirulina die bir şey kullanan ya da kullananı duyan var mı aranızda ? annem almış da bu bir bitkiymiş sanırım annemde kapsül şeklinde almış metabolizmayı hızlandırır falan demişler ona da bende şu an kullandığım adet düzenleyici hap bitince başlayacağım bakalım bir etkisi olacak mı..
kesinlikle bağımlılık yapan bir yöntem ki fazla geçmeden bıraktım, her şeyin üzerindeki besin değerine bakmak insanları yanlış yönlendiriyor...
tebrik ederim canım inşallah sağlığın için verdiğin bu kararı başarıyla da devam ettirirsin. destekçinim.
Tebrik ederim canım. Devamı gelir inşallah...
spiriluna bi deniz yosunu canım..besin desteği protein içeriği yüksek..demir eksikliği anemisinde ek olarak kullanılabiliyor..eczaneden al bunu cunku adet düznsizliğiiçin kullandığın hapları da söylemen gerek beraber kullanımda yan etki yaparmı falan diye
Arkadaslar ben dün 828 ile günü kapatttim spora dahil .
Bugünde spor dahil 966 ile kapptim cok mutluyum cünkü cok tokkum, ama kilo gr gitmiyor, cünkü bu iki gündür beslendigim sekil 1 aydir besleniyorum, 2 haftadir haftanin 3-4 günü 1-1,5 saat spor yapiyorum , hic bir fark görmedim biraz siklastim okadar
Ama inaniyorum birden ericek yaglar kilolar insallahhhhh
Ayrica ögünler arasi en azindan 4-6 saat olmasi söyleniyor, buda tartisilir tabii,
kan sekeri düsmesi ve vücudun yag yakmasi icin bu sartmis, her an birsey yenirse vücut tokkile o yaglari yakamazmis, benim duydugum bu ve mantikli geliyor.
Yani birsey yerken bilincli oturup yiceksiniz, öyle atistirmalar gecistirmeler zaaten tehliklei olan.
Vermesemde 3 hafta daha sürüdrecegim bunu, sonunda yaglar ericek bende bunu görcem insallah...
Spor da yapiyorsan devam et bence.
Kimisi de hatta cogu diyetisyen az ve sIk yemeli diyor. Kismen katiliyorum soyle ki, eger acikmadiysak ogun yapmanin da anlami yok dimi?
Peki siz nerden duydunuz bu bilgiyi?
Gittigim bir diyetisyen bana bunu söyledi , ama ben uygulayamadim en fazla 4 saat ac kala biliyorum, oda her zaman degil.