Estagfirullah :)
Ben de teşekkür ederim. Yapabildiğin kadar yap. O leslie ile yürümeyi ben çok yaptım. Sona doğru da ısınma hareketi olarak kullandım o da ayrı bir konu :) Vücud iyice alışıyor yaptıkça açılıyosun. Ben çok yorgun olduğum zamanlarda bile kalkayım sporumu yapayım da dinçleşeyim diyordum. Gerçekten de öyle oluyordu. Bir de duşa giriyordum oh mis.
Şimdilerde artık yapmıyorum o ayrı. Zayıflayınca gücüm mü azaldı bilmem... Bir de zaman olayı benim için çok önemli. Evde çocuk olunca, ondan kısmak istemiyorum artık. Yeterince fedakarlık yaptı yavrucak. Bugünlerde memeden de kesmeye çalışıyorum çocuğa yazık olmasın.
Bana da dün soruyorlar işyerinde, ne yiyorsun mesela gün boyunca diye. Şimdi yeni farkettiler zayıfladığımı
Şok oluyor herkes , çünkü biraz daha üzerime göre kıyafetler giymeye başlayınca...
Saydı bana ben de öyle yedim aynı senin gibi dedim. Eee ben de yürüyorum niye zayıflamıyorum diyor. EE dedim ben eve gidince 1-2 yk. yemek biraz yoğurt yiyecem mesela dedim. Sen akşam gidince yemek yiyormusun?
Yani kısaca ufak tefek ayrıntılardan dolayı kilo verebiliyoruz biz. O ufak tefek dedikleri de kaçamaklar işte. Kalori sayımı ile onu farkediyor insan, aslında ufak şeyler ne kadar çok kalorili olduğunu ve yeme saatlerinin önemli olduğunu.
Sürekli yiyor gibi görünüyoruz ama herşeyden az ve öz :)
Bugün öğlen kızartma varmış işyerinde. Yemiycem işte... 1 porsiyonu 700 kalori yaaa. Ben 1 günde toplam o kadar kalori aldığım oluyordu bir sürü şey yediğim halde.
Ne yesem diye onu düşünüyorum şimdi.
Kahvaltı da yapmadım sabah 1 tanecik bisküvi yedim.
Simitle krem peynir mi yesem diye düşünüyorum.
Simite de iyi alıştım heeee...