- 3 Haziran 2011
- 1.812
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yeni gelenlere hosgeldinizzz
Kizlar cogunuz kilo verdiniz, hepinize tebriklerrrrr
canımcım bişey sorcam sana 67den 60a düşmen ne kadar zamanda oldu
Canlar kendinizi bu kadar sIkmayin ya, yok 1000 kalori yok sunu yeme falan, kiloyu sabitlemek istediginizde zorluk cekebilirsiniz Allah korusun. Mesela bir parca yediginiz cikolatayi kacamak gibi algilamayin nolur be.
Simdi dertlendim iste
1 ayda verdim canim. Ilk ay daha cok verdim. Ikinci ay da 5 kilo verdim sanirim.
Ama herseyi yersek nasil kilo vercez :)
Hele cikolata cok hassas bir konu!
Kan sekerini birden yukseltip sonra birden dusuren bisey.
canım bir şey soracağım, sürekli egzersiz yaptığın için direkt sana yönelttim soruyu ama diğer arkadaşlar da cevaplarsa memnun olurum. yemeklerime dikkat ettiğim hâlde 2 gündür düzenli egzersiz yapıyorum ve tartıda 400 gram fazla çıktım neye bağlı bu ? kesicem egzersizi :)
canım bir şey soracağım, sürekli egzersiz yaptığın için direkt sana yönelttim soruyu ama diğer arkadaşlar da cevaplarsa memnun olurum. yemeklerime dikkat ettiğim hâlde 2 gündür düzenli egzersiz yapıyorum ve tartıda 400 gram fazla çıktım neye bağlı bu ? kesicem egzersizi :)
Hoş buldum ben kendi adıma :) İnşallah beraberce kurtulacağız bu kilolardan :)
Hareketsiz olanlar icin bile az gelir, birde 1 saat spor yapiyorsun, dusun yani... Sagligindan olma sakin canim yaiyi akşamalr kızlar bugün 945 kalori aldım azmı ? bilemedim yani
sporda yaptım 1 saat, arada bişiyler yiyemeidm yeseydim 1000 kaloriyi bulurdu
Ama herseyi yersek nasil kilo vercez :)
Hele cikolata cok hassas bir konu!
Kan sekerini birden yukseltip sonra birden dusuren bisey.
meraba cevap verme geregi duydum birden egzesizi kesme devam et spora ilk başladıgında tartının artması normaldir kas şişmesi deniyor bu olaya bir çok kez başıma geldi sen devam et iner tartı yine.
Insallah canim
Hareketsiz olanlar icin bile az gelir, birde 1 saat spor yapiyorsun, dusun yani... Sagligindan olma sakin canim ya
Butun gun cikolata ye demiyorum ki zaten :)
Cok sIkI diyet yapmayin diye soyluyorum hepsi bu. Diyet psikolojine girersen iyice, o meshur "kacamaklar" oldugunda insanin cani sIkIlIr, motivasyon 0 olur.
Amannnn uzun lafi kisasi, rahat olun beaaa
Valla ben oyle yapiyorum, nacizane fikrimdi
normalde 1200 ffilan alıyorum ama bugün böyle oldu
Kas yapici hareketler yapiyosan olabilir. Egzersiz ne yapiyosun?
meraba cevap verme geregi duydum birden egzesizi kesme devam et spora ilk başladıgında tartının artması normaldir kas şişmesi deniyor bu olaya bir çok kez başıma geldi sen devam et iner tartı yine.
+1 !!
Wintercim sakin pes etme, spor yoluna devam
tamamdır :) bugün sinirim bozuldu çok :)
ender saraç 10 hareketini yapıyorum ve jillian michaels level-1'e başladım dün.. Daha 2 gündür yapıyorum