Tesekkurlerrrr tatlimmm
Ooo maşallah arkadasım ama boyunu merak ettim bende 77 kiloyum ama 44 bedenimboynumu çok uzun .?
Bak bugün sıktım somon salata bol protein var :)) yarınada enginar hazırladım. Dışarıda bile yemiyorum ya yanımda götürüyorum az kalorili bir seyler. Hedef 55 kusur Cumartesi sabahına :))
Ya az yiyip metabolizmayı yavaslatmaktan korkuyorum. Sen diyetisyene gitmismiydin?
evet canım boyum uzun 176 cm bide vücut yapım kiloyu mide bölgesinde topluyor basenden yana şanslıyım,bakma sen 38 beden dediğime,likralı pantolonlar sağolsun,eminim sende o pantolonlarda 40 a girersin ,
Ama rahatlıkla artık 40 bedenim diyebilirim
senin boyun kaç tunituni?
evet canım boyum uzun 176 cm bide vücut yapım kiloyu mide bölgesinde topluyor basenden yana şanslıyım,bakma sen 38 beden dediğime,likralı pantolonlar sağolsun,eminim sende o pantolonlarda 40 a girersin ,
Ama rahatlıkla artık 40 bedenim diyebilirim
senin boyun kaç tunituni?
Kızlar ya dün başka bi forum sitesinden arkadaşlarım vardı çok güzel aile olmuştuk o sitenin sorunları yüzünden kopmuştuk dün bir akadaşım sayesinde buldum onları yeniden başka sitede toplandık arada yine gelir bakarım sizede sizlerde çok iyisiniz destekleriniz için çok ama çok teşekür ederim
bu arada canım aynı kiloyla başlamısız aynı kiloyuz nerdeyse:) sen ne zamandır yapıyorsun? :))
hanımlar eliptik bisiklet almak istiourum fikriniz ya da deneyimleriniz nedir meraktayımmm
o basenleri napcaz biz? sporlada erimiyolar
bu arada canım aynı kiloyla başlamısız aynı kiloyuz nerdeyse:) sen ne zamandır yapıyorsun? :))
merhaba canım aramıza hoşgeldin,kızkardeşimi bi türlü razı edemedim dukanı bırak kalori say diyorum ben sayamam zor iş diyor,halbuki kendine özel ekmekler yap sürekli tavuk peynir süt öğk gelir insana daha uğraştırıcı,bence kararını değiştirmekle iyi yapmışsın,kaloriyi arttırdığında,yani çok değil mesela 1000 alıyorken 1400 yaptığında kilo vermiyorsun almıyorsunda bizzat denedimkızlar merhaba :)
ben yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum. dukanla başladım 1 ay sonra sağlıklı olmadıgından kalori hesabıyla kilo vermeye karar verdim. 1 aydır da yaklaşık 1000 kaloriyle besleniyorum. aynı şekilde kilo verdim. benim korkum şu eğer kaloriyi arttırırsam kilo alır mıyım çok korkuyorum açıkcası
kızlar merhaba :)
ben yaklaşık 3 aydır diyet yapıyorum. dukanla başladım 1 ay sonra sağlıklı olmadıgından kalori hesabıyla kilo vermeye karar verdim. 1 aydır da yaklaşık 1000 kaloriyle besleniyorum. aynı şekilde kilo verdim. benim korkum şu eğer kaloriyi arttırırsam kilo alır mıyım çok korkuyorum açıkcası
Super gidiyorsun masallah
Kiz seninde mi tarti gunun cumartesiiiiiii
Metabolizmayi hizlandirmak icin, az ve sIk yemek gerekiyor. Cok az yiyerek inan zayiflamiyorsun.
Diyetisyene kucukken gittim, elime liste sIkIstirdi, bunlari yap ayda 1 gel dedi. Bi dahada gitmedim
Bence kendini kendinden baska kimse bilemez, neden kilo aldigini bilip ona gore kendine diyet uyguluyorsun.
Benim sorunum stresliyken yemek, abur cubur yemek, ogun, kahvalti nedir bilmemek, gecenin yarisi yemek yemek.
Bir cok diyet denedim, dukani uyguladim gecen sene 108 den 101 kiloya ulastim 10 gunde, sadece protein yemek beni gercekten kotu hissetirdi, sosyal hayatim sifirdi, ne oldu? Biraktim ustune 15 kilo civarinda aldim, metabolizmam eskisinden daha cok yavasladi.
Su an ki yaptigim "diyete" diyet bile demiyorum, canim bisi mi yemek istiyor? Ay yiyemem demiyorum, bir isirik olsada yiyorum, tatmin oluyormuyum? Tam olarak degil, ama kaloriye bakip yedigim seyi yakmak icin 2 saat terlememi hatirlatiyor, ve boylece iradeli olmaya basarabiliyorum cok sukur
Amannn neyse cok uzun yazdim kusura bakma tatlim
ilk kilolar cogunlugu sudan gittigi için pek belli olmuyo ama sonrasinda bir kilo eksilsebile belli oluyo hemen. benimde ilk 5 kiloyu verdigimde hiç kimse fark etmiyodu kilo kaybettigimi, bende kiziyodum kimse farketmiyo diye.insallah canim bende turkiyeye gitmeden once hedefime ulasmak istiyorum.gecen sene 70 kiloyla gittim kendimi cok kotu hissettim.bu sene citir bi anne olarak gitcem insallah