Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
merhaba arkadaşlarrr nasılsınızzz ben geldimmmmmmm:KK3: yepyeni ben yeni diyetle geldim:KK17: dün doktor 1300 kalorilik diyet verdi sabah şekersiz ça veya kahve 1 bardak az yağlı süt 2 kepek bisküvi arada meyve öğle seçeneğini çok koymuş mesela sebze yemeği 50 gr kepek ekmek ,günde en az iki kez balık yada tonbalık salata ekmek, tavuk salata ekmek, günde 1 kez makarna veya pilav felan die bir sürü seçeneği var arada yine meyve akşamda isteğe göre sebze yemeği salata kepek ekmek mutlaka 2 litre su günde ve hergün 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yapılıcak ben ayriyetten atlayabildiğim kadar ip atlıcam ve callanetics videosuna başlıycam 21 günlük inşşşş:KK24::KK61:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlarrr nasılsınızzz ben geldimmmmmmm:KK3: yepyeni ben yeni diyetle geldim:KK17: dün doktor 1300 kalorilik diyet verdi sabah şekersiz ça veya kahve 1 bardak az yağlı süt 2 kepek bisküvi arada meyve öğle seçeneğini çok koymuş mesela sebze yemeği 50 gr kepek ekmek ,günde en az iki kez balık yada tonbalık salata ekmek, tavuk salata ekmek, günde 1 kez makarna veya pilav felan die bir sürü seçeneği var arada yine meyve akşamda isteğe göre sebze yemeği salata kepek ekmek mutlaka 2 litre su günde ve hergün 1 saat hızlı tempoda yürüyüş yapılıcak ben ayriyetten atlayabildiğim kadar ip atlıcam ve callanetics videosuna başlıycam 21 günlük inşşşş:KK24::KK61:

hadi bakalım hayatımm inş en iyisi olur senin için çok dikkat et sağlığına :KK16:

yarım elma ve yeşil çayla ara öğün yapıyorumm şu an =) siz ne alemdesiniz bakalım?

1.GÜN

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]•[/FONT] 3 dilim kepekli ekmek - 165 cal

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]• [/FONT]1/2 adet salatalık - 6 cal

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]• [/FONT]100 gr beyaz peynir - 250 cal

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]• [/FONT]6 tane iri zeytin - 100 cal[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]

[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]• [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]10 gr fıstık - 60 cal

[/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]• [/FONT][FONT=Verdana, Arial, Helvetica]1,5 çay kaşığı şekerle hazırlanmış kahve - 40 cal

•
[/FONT]1 bardak şekersiz çay - 2 cal :KK1:

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]• [/FONT]1 adet sahanda yumurta - 150 cal

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]• [/FONT]1 adet simit - 300 cal

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]• [/FONT]1 ayran - 90 cal

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]• [/FONT]2 adet minik tuzlu kurabiye - 120 cal

[FONT=Verdana, Arial, Helvetica]• [/FONT]1 adet Eti Popkek - 265 cal

Toplam: 1538 cal :KK55:

Bazı besinlerin kalorisini biraz fazla tuttum, böyle daha iyi :KK61:

30 dk spor yapmıştım, bu akşam 1,5 saat daha yaparak 2 saate tamamlicam.

Akşam sadece 50-60 kalori değerinde bir portakal yemeyi düşünüyorum.

18.00'den sonra yemek yeme alışkanlığım pek yoktur zaten :) :KK56:

Son düzenleme:

Geri dönüşün muhteşem olacak :)

Her zaman yanındayız, destekçilerin olucaz :KK70:

bu da benim menü... bugün yine kaçtı biraz..
[1] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10 10
[2] Şeker (küp) 0.5 ADET 9.75 9.75
[3] Zeytinyağlı Pırasa 0.5 PORSİYON 112.5 112.5
[4] Ekmek 1 DİLİM 65 65
[5] Tarhana Çorbası 1.5 KASE 435 435
[6] Muz 1 ADET 100 100
[7] Tavşan 100 GRAM 88 88
[8] Bulgur Pilavı 1 PORSİYON 291 291
[9] ETİ Tadında Peynirli Kraker 10 GRAM 46.2 46.2
[10] Simit 0.25 ADET 68.75 68.75
[11] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11 11
[12] Domates 1 ADET 14 14
[13] Tulum Peyniri 20 GRAM 51.4 51.4
[14] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
Toplam : 1412.6 kal.

[1] Cin Portakal Jöleli 40 GRAM 176.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[4] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
[5] Elma 0.6 ADET 36.00
[6] Pirinç Pilavı 0.3 PORSİYON 97.80
[7] Kuru Fasulye 0.5 PORSİYON 168.00
[8] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 120 gr 70.80
[9] Elma 0.6 ADET 36.00

Toplam : 659.60kal.

bugünü böyle kapatıcam :KK24: [6] dn itibaren birazdan yiycem en son 16.15 gibi yarım elma yemiştim

merhaba kızlar 1 buçuk saat yürüyüş yaptım yüzlerim kızlardı sıcak sıcak oldu hava buz gibi:KK9: benimde bugünki menüm

sabah: bir bardak süt 10da
ara 1 portakal 11de
öğle patlıcan yemeği ve bir dilim ekmek
arada 1 ellma 1 mandalinn
akşamda sebze yemeği bol salata ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüorummm

ek spor olarakda callanectics yapıcam inş :KK16:

merhaba kızlar 1 buçuk saat yürüyüş yaptım yüzlerim kızlardı sıcak sıcak oldu hava buz gibi:KK9: benimde bugünki menüm

sabah: bir bardak süt 10da
ara 1 portakal 11de
öğle patlıcan yemeği ve bir dilim ekmek
arada 1 ellma 1 mandalinn
akşamda sebze yemeği bol salata ve 1 dilim ekmek yemeyi düşünüorummm

ek spor olarakda callanectics yapıcam inş :KK16:

gayet güzel çok beğendim :KK16: ama akşamdan sonra saat en geç 9 gibi de bi bardak daha süt içersen yeterli protein i de almış olursun bu şekilde protein biraz kalmış çünkü onun dışında gayet güzel :KK34:

bende gittim akşam yemeğimi yedim 5-6 kaşık kurufasulye yanında 2 kaşık pirinç pilavı 1 kase yağsız yoğurt bi bardakta zero cola

[1] Cin Portakal Jöleli 40 GRAM 176.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11.00
[4] Beyaz Peynir 20 GRAM 50.00
[5] Elma 0.6 ADET 36.00
[6] Pirinç Pilavı 0.3 PORSİYON 97.80
[7] Kuru Fasulye 0.5 PORSİYON 168.00
[8] Sütaş Light Homojenize Yoğurt 120 gr 70.80
[9] Elma 0.6 ADET 36.00

Toplam : 659.60kal.

bugünü böyle kapatıcam :KK24: [6] dn itibaren birazdan yiycem en son 16.15 gibi yarım elma yemiştim

Bu gün senini menünle bizim evdeki menü aynıydı ama ben kuru fasulye sevmiyorum die yemedim pirinç pilavından da korktum yiyemedim kalktım makarna haşladım yağsız oturdum yedim :KK59: herkes lüpletti tatlıları yemekleri ben haşlama makarnayla yetindim :78:

Bu gün senini menünle bizim evdeki menü aynıydı ama ben kuru fasulye sevmiyorum die yemedim pirinç pilavından da korktum yiyemedim kalktım makarna haşladım yağsız oturdum yedim :KK59: herkes lüpletti tatlıları yemekleri ben haşlama makarnayla yetindim :78:

aferin tut bakalım ağzını, şimdi de simitleri tutt bak bakalım tatlı yiyecek halin kalıyo mu :KK70: ben sabah o paketin sonundaki cin leri yedim diye ekmek yemeye korktum tüm gün meyvemi bile azalttım :KK70: ama kurufasulye çok faydalı bi baklagil bence sevmeye çalışmalsıın makarna gibi basit bi k.h. dnsa daha besleyici olurdu bende önce burdan baktım 1 porsiyonuna kalorisi fazla göründü gözüme o yüzden yarım porsiyon bile edermiydi bilmiyorum 4-5 yemek kaşığı aldım tabağa yanına da 2 ymek kaşığı pilav ki bu 1 dilim ekmeğe denk geliyo =)) bence sevmeye çalışmnalısın baklagiller diyet dostu yiyeceklerdir hem tok da tutuyo azıcık yememe rağmen doymuş hissediyorum :KK66:

Yediklerimi yaziim:

2 bardak şekersiz çay

3 dilim kızarmış kepekli ekmek peynirli yumurtalı 170

2 zeytin 12.42

kaymak (çatalın ucuyla aldım tadımlık :KK5:) 4.16

7 gr Kuşburnu marmelatı 17.99

50 gr yoğurt 40

1 porsiyon haşlanmış makarna 240

1 ceviz 27.6

5 gr kuru üzüm 2.31

1 porsiyon çorba 183

TOPLAM 697.48

aferin tut bakalım ağzını, şimdi de simitleri tutt bak bakalım tatlı yiyecek halin kalıyo mu :KK70: ben sabah o paketin sonundaki cin leri yedim diye ekmek yemeye korktum tüm gün meyvemi bile azalttım :KK70: ama kurufasulye çok faydalı bi baklagil bence sevmeye çalışmalsıın makarna gibi basit bi k.h. dnsa daha besleyici olurdu bende önce burdan baktım 1 porsiyonuna kalorisi fazla göründü gözüme o yüzden yarım porsiyon bile edermiydi bilmiyorum 4-5 yemek kaşığı aldım tabağa yanına da 2 ymek kaşığı pilav ki bu 1 dilim ekmeğe denk geliyo =)) bence sevmeye çalışmnalısın baklagiller diyet dostu yiyeceklerdir hem tok da tutuyo azıcık yememe rağmen doymuş hissediyorum :KK66:

Yok ben kurufasulyeyi oldum olası sevmem :KK31: onun yerini nohutla doldurmaya çalışıyorum onu da çok sevmem ama kurufasulyeyi düşününce nohuta şükür diyorum besinini almak için :KK52:

Ya kızlar benim özel bi durumum var yarından itibaren oruç tutmaya başlıcam düzenli olarak sabah akşam değil de iftarda ve iftardan sonra yediklerimi yazarım sahura da kalkarsam onu da yazarım menümde böyle gariplikler görürseniz şaşırmayın :KK9:

Ya kızlar benim özel bi durumum var yarından itibaren oruç tutmaya başlıcam düzenli olarak sabah akşam değil de iftarda ve iftardan sonra yediklerimi yazarım sahura da kalkarsam onu da yazarım menümde böyle gariplikler görürseniz şaşırmayın :KK9:

hayırdır canım yılın bu vakti ne orucu bu? :S oruç tutmak çok zararlı bişi aslında farz diye ayında tutuyoruz ama onun dışında bilemiyorum hani borç için mi tutuyosun...

bu arada bugün yediklerin kalori olarak az tamam ama umarım 3-4 saatte bir midene bişiler yollayıp metabolizmanı durdurmamışsındır... bi de farkettiğim üzere protein yok nerdeyse tamamen k.h. ağırlıklı şeylerden almışsın kalorini cık cık beğenmedim...

şimdi 7 gr bitter çikolata aldım ağzıma :S 70 gr lık paket 10 parça 1 parçasını verdi annem 100 gr ında 494 kcal varmış yani yaklaşık 50 kcal daha aldım :KK43: ama bitter ya çok güzeldi tadı :/

hayırdır canım yılın bu vakti ne orucu bu? :S oruç tutmak çok zararlı bişi aslında farz diye ayında tutuyoruz ama onun dışında bilemiyorum hani borç için mi tutuyosun...

bu arada bugün yediklerin kalori olarak az tamam ama umarım 3-4 saatte bir midene bişiler yollayıp metabolizmanı durdurmamışsındır... bi de farkettiğim üzere protein yok nerdeyse tamamen k.h. ağırlıklı şeylerden almışsın kalorini cık cık beğenmedim...

Evet canım borçlarım vardı tutmak zorundayım biraz fazla borç birikti :KK59: hem bende beğenmedim bu gün bi gariptim yaa hem yumurta yedim ya protein olarak :26:
şimdi 7 gr bitter çikolata aldım ağzıma :S 70 gr lık paket 10 parça 1 parçasını verdi annem 100 gr ında 494 kcal varmış yani yaklaşık 50 kcal daha aldım :KK43: ama bitter ya çok güzeldi tadı :/

Rahat ol canım bitter çok faydalı

bitter çok zarrlı değil cnm şeker ve yağ oranı sütlüsüne göre daha az .

Evet canım borçlarım vardı tutmak zorundayım biraz fazla borç birikti :KK59: hem bende beğenmedim bu gün bi gariptim yaa hem yumurta yedim ya protein olarak :26:

Rahat ol canım bitter çok faydalı

tek yumurtayla olur mu güzelim benim ya 1 yumurta=1 kbrt kuutusu peynir=1 köfte büyüklüğünde et
benim bile günlük 3 et değişimi hakkım var sen düşün en azından böyle yoğurt peynir fln olsa çok daha iyi olurdu ama sonuçta k.h. fazlaymış bugün yarın dengele gün boyu 3 dilim ekmeği geçme lütfen makarna pilav fln da ekmek kategorisinde unutma :KK66:

bitter çok zarrlı değil cnm şeker ve yağ oranı sütlüsüne göre daha az .

iyi bari ya ben normal çikolatayı pek sevmem zaten bitter favorimdir :KK66: ilk kez bişeyin faydalı olanını seviomuşumm ya sevindirik oldumm :KK60:

X