- 23 Nisan 2012
- 27
- 0
Arkadaşlaaaar bu sabah 55.6'yı gördüm
süperr
kızlar hergün yediklerimizi yazsak iyi olur buraya yazacağımızı bilirsek daha dikkatli davranırız şu çizelge işini ben yapim diyecem ama formda yeniyim çok hakim değilim henüz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde tam 21 kilo vermem lazım günlük 1850 cal. Almam gerekiyormuş şimdi ne yiceksem kalorisine bakıyorum. Günlük ne kadar kalori yesem uygun olur sizce
merhaba? Bende dıyete baslamadan once cok arastırdım. Benım almam gereken 1600. Her gun 500 kalorı azaltın dıyorlar ama sadece mıdeye yuklenerek degıl? Sporda yaparak. 1450-1500 besınlerden alsan kalanıda sporla yapabılırsın. HA BIDE NE KADAR HIZLI KILO VERMEK ISTEDIGINE BAGLI AMA BU KADAR KALORI SENI YILDIRMAZ? HATTA KIMI ZAMAN TAMAMLAYAMAZSIN BILE...
Çok teşekkür ederim, hoşbulduk.hoşgeldin tabiki
KISKANMAYA BASLADIM ARTIK :)) IKI GUNDUR SANKI AZCIK KACIRIYORUM BUGUNDE 100 GR CIK GITTI 57.700 OLDUK BAKALIM. TEBRIK EDERIMMMMM
Merhaba kızlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum, alır mısınız acaba :)
Ben son 8 ayda 12 kilo aldım. Polikistikover sorunum var ve doğum kontrol hapı kullanıyorum. Aylardır umursamıyordum fakat artık bir dur demem lazım. Boyum 1.68 ve kilom 85.0.
1 mayısa kadar günde 2000 kalori alıp alışmak istiyorum. Sonra 1750ye düşürmeyi planlıyorum. Hepinize kolaylıklar diliyorum :)
Hoşgeldin aramıza.
Kalori sayımı etkili bir yöntem yediklerini frenleme açısından da iyi.
Neleri yiyip yememen gerektiğini zamanla öğreneceksin. Yiyeceklerin kalorilerine internetten bakıyoruz ona göre yiyoruz.
Günlük alman gereken kalori ve ne kadar harcaman gerektiği düşürmen gerektiği gibi hesaplamalar var. Onlara bak istersen.
Çok teşekkür ederim, hoşbulduk.
Yazmasam da bu forumu takip ediyorum baya zamandır. Aşinayım biraz hesaplamalara, şimdi siz de varsınız. Sıkıntı olmaz sanırım kalori hesaplamalar.
kızlarrr biri bana dur desinnn 2 gündür çok yiyorum...
duuuuuuur yemeeeee hemen firene bas yoksa verdiklerini geri alirsan cok pismanlik duyarsin ve yeni bastan baslamak zorunda kalirsin. keske almasaydim simdiye su kiloda olcaktim dersin.
kızlarrr biri bana dur desinnn 2 gündür çok yiyorum...
2 gündür pişmanlıktan ölüyorum zaten ama akşamdan itibaren kontrolü aldım elime tekrardan....
Yuzme en iyi spor. Madem yuzmeye gidiyorsun biraz da dikkat edersen yediklerine acayip kilo verirsinkizlaarrrr 57.400 oldum havuz acayip kilo verdiriyor tavsiye bir günde 300 gr gitti . yalnız bugün ipin ucu accik kaçtı gibi bakalım yarın kaç cikicam ? almayayimda tek yerimde sayayım. bu haftasonlari niye böyle oluyor ki yaw?
kıslar çok görünmğyyorum buralarda ama 78.700 kiloya düşşşttttttttttttüüüüüüüüüüüüüüüümmmmmmmm