- 16 Temmuz 2011
- 290
- 66
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgili izmirli arkadaşım hafta sonu kendimi kaybettim ama şimdi bu hafta 1000 kalori alacağımmmm
6 kilom kaldi hedefime. cogu gitti azi kaldi. ama bugun cok hastayim, bogazim agriyo ve butun kemiklerim.bu durumda gimnastik falanda yapamayacagim
kızlar dün zayıfladığıma sevinmişken ki dün çok normal yedim ama tartı beni 500 gr fazla gösteriyor bir günde kilo aldırıcak hiçbişey yemedim adetim yaklaşıyor ondan mıdır ama biründe de yarım kilo oynar mı ya offfffffff
slm kızlar bende yaklaşık 3 haftadır kalori sayımı ile kilo vermeye çalışıyorum aranıza katılabilirmiyim.
sevgili izmirli arkadaşım hafta sonu kendimi kaybettim ama şimdi bu hafta 1000 kalori alacağımmmm
günaydın kızlar benim ctesi iyiydi ama pazar abarttım biraz 1750 kalori aldım yürüyüşte alışveriş için dışarı çıktım o kadarcık bu hafta 1400-1500 kaloriyi geçmemeye çalışcam bakalım...
Kızlar size de oluyor mu bu havalarda benim çok yiyesim geliyor nedense.. Bu sabah bi de gitmiş annem sıcak simit almış zaten zayıf iradeye sahip olan ben sizce ne yapmışımdır
Ama yok yok vereceğiz bu kiloları incecik olacağız inşallah..
slm kızlar bende yaklaşık 3 haftadır kalori sayımı ile kilo vermeye çalışıyorum aranıza katılabilirmiyim.
Hoşgeldin :)
Nasıl gidiyor peki kalori sayımıyla kilo verme?
geçmiş olsun canım..6 kiloyu kısa zamanda verirsin inşallah..
Ben de ctesi, pazar ve ptesi günü gayet güzel gdiyordu , 3 günde 600 gram vermiştim. Çoktandır takılıp kaldığım kilonun altına düşmüştüm ama bir ptesi akşamı geç saatlerde yedim ve sporumu yorgunluktan yapamadım diye 800 gram almışım yaaaa Böyle birşey olabilir mi ya.. Ben 3 gün boyunca o kadar gezmelere , o kadar menülere rağmen yeme güzelce kilo ver ama bir tane akşam geç saatte yedim diye 800 gram al. Acaba bu ödem olabilir mi ya ? :44:
İnşallah bugün bu kiloyu atarım.
Sabah simit yemekten bişi olmaz. Akşam yersen problem oluyor, dün geceki ben gibi. Ben de dayanadım yedim simiti. Sabah yediğimde o kadar problem olmuyor çünkü tok tutuyor ve o aldığım kaloriyi fazlasıyla acısını çıkartıp az yiyorum tüm gün, iyi bile oluyor hatta :)
Beni açık hava etkiliyor. Normalde maksimum akşam 8'de yerdim en son yemek vs. tarzı ne olursa artık. Ama dün dayanamadım geç saatte yedim bişeyler. Akşam yemeğini de hafif yemiştim gerçi onun da etkisi var ama normalde az yesem bile öyle olmazdı.. O yüzden sabah simit yediysen üzülme gün içinde telafi et , hatta o gün kilo bile verebilirsin az yiyerek lehine çevirirsin...