arkadaşlar bu sabah doktorum programını izleyen oldu mu?
bir haftalık bi diyet programı verdiler bu bir haftada 3 kilo verdiren bi diyetmiş ancak bu diyeti yaparken spor yapmayın dediler 900 klori gibi düşük kalori bi diyet olduğu için sanırım
sabah: 2 kibrit kutusu peynir maydanoz domates salatalık bir dilim tahıl ekmeği
öğlen ve akşam aynı: sınırsız yağsız salata ve yoğurt
günde 3 porsiyon meyve şartı var bunun için verdiği 3 meye ise armut hurma ve ananas
orta boy bi armut bir porsyon yerine gerçio hurma günde 7 tane yenebilir birde ağzınıza çekirdeğini aldığınız 2 hurma koyun çiğnemeden üstüne 10 tane leblebi atın birlikte çiğneyip yiyin üstüne de bi bardak su için açlığı bastırdığı gibi tatlı istediğinide köreltiomuş yanı sıra ananasların çoğu küçük boy zaten kesinlikle taze ananas olcak 1 ananasın yarısı bir porsiyon oluo yani her gün yarım ananas kesinlikle yenecek bağıırsaklar için gerekliymiş bağırsakları çalışmayan kişi kilo veremezmiş bir de kiraz gibi meyveler bir porsiyon bir avuç dolusu olcak ki kiraz tavsiye etmediler
bana gelince sabah kahvaltıma haşlanmış yumurta ekledim salatamada accuk yağ ekledim zira ben yağsız salata yiyemem akşam yemeğime de sebze yemeği ekledim çünkü spor yapmaya yeni başladım daha yolun başından bir hafta ara verirsem spora ipin ucu kçar die tırsıom :)
bugün de deli gibi spor yaptım terler resmen şıpır şıpır aktı bu diyetle birlikte ilk günden şişliğim indi ohhhh
birde belki bi çoğunuz biliodur ama son not olarak belirteyim sabahki ilk idrarınız dışında gün içindeki idrarınız su rengindeyse bu kilo verdiğinizi gösterirmiş eğer sarı ise malesef veremiosunuz
bunu biliodum ama programda tekrar duyunca paylaşmak istedim
hepinize sağlıklı kilolar diliorum