bende geçen hafta itibariyle diyet demeyelimde yeme seklimi kokten degistirmeye karar verdim. niyetim oyle birden bire buyuk kilolar vermek degil zaten ne zaman diyet yapacagim desem doymak bilmiyorum. tek eksigim bana destek olacak kisiler surekli kilo veremezsin diyen bir esim varda evde.
ben 159 boyunda 61 kiloydum 1.5 hafta içerisinde bi yarim kilo gitti.
evde tartim yok ve kesinlikle tartilardan uzak duruyorum motivasyonumu bozmasin diye her seyi yiyorum ama artik oranlarini daha az bol sebze ve meyve. 1400-1300 altina asla dusmedim
agzim hatta ogun aralarindaki meyvelerle hiç bos durmuyor ama kalorisi en az olanlari tercih ediyorum
telefonumda bi aplikasyon kullaniyorum bana çok yarari oldu yediklerimi oraya not ediyorum ve bana kaç kalori aldigimi gosteriyor, evde egzersizede basladim buldugum aralarda metro yada otobus yerine her yere yuruyerek gidiyorum, yuruyen merdivenleride hayatimdan cikardim ben tirmaniyorum
)
hedefim 54-55 arasinda kilomu sabitlemek
sanirim yaptiklarimla ve 1400 kalori alimimla bunu 2 ay içerisinde gerçeklestirebilirim.
daha once hizli kilo vermek için Isveç diyetini denemistim, sonuna gelemedigim gibi kilo alip tam bi iskenceye cevirmistim hayatimi.
bu arada hasimato hastasiyim metabolizmam oldukça yavas, ama hormonlari duzenlemek için her gun ilaç aliyorum.
hepimize kolay gelsin.