Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
wallahi katılıyorum yaaa yardımcı olmadıkları gibi ay ne diyeti boşver gitsin ye nolck diye de üstelemiyolar mı bir kaşık suda boğasım geliyo o söyleyenleri

evet yaa bi de eşim diyo ki bana bugün
bigünlük benim için boz diyetini boşver yarın ben yokum yine yaparsın diyo
tam dayaklık

wallahi katılıyorum yaaa yardımcı olmadıkları gibi ay ne diyeti boşver gitsin ye nolck diye de üstelemiyolar mı bir kaşık suda boğasım geliyo o söyleyenleri

Ben baktım ki onları engelleyemiyorum, bozdolabının bir rafını sadece kendime ayırdım.
O rafta sadece bana özel, benim yiyeceğim şeyler duruyor. Oradakilerin haricinde bir şeyle yemicem bundan sonra. Başka çare bulamadım

tam dayaklık

Bir gün boz, bir gün yap, iki gün yap, üç gün boz
Böyle kaç yılda kilo veriliyormuş onu da söyledi mi
Zaten diyet psikolojisine girmek, iradeyi toplayıp başlamak zor bir de ikide bir bozarsannn :92:

tam dayaklık

Allahımmm kimse şu diyet yapanlara destek olmuyo yaa walla baktım çok ısrara ediyorlar onu da ye bunu da ye diye bende hemen pc başına geçiyorum kapımı kapatıyorum müzik dinliyorum uzmanlardan duydum güzel bir müzik dinlemek hoş bir tatlı yeme hissi veriyormuş ikisi de aynı yeri uyardıkları için müzik dinleyince tatlı yemiş kadar oluyormuşuz

brova valla güzel yöntem..
Zaten diyet psikolojisine girmek, iradeyi toplayıp başlamak zor bir de ikide bir bozarsannn :92:

yok cnm o zaten bana inanmıyor yarım bırakırmışım
kendisi şişko kalsın da ben zayıflayınca sorarım ona

evet onu duymuştum
da nereye gideyim rahat bırakmıyo beniii

Yok beni o da kandırmıyor ya
İllaki tadını alıcam canımın isteği şeyin
Neyse ki irade denen bir şey var, arada devreye giriyor da kendimi frenliyorum :)
Allah yardımcımız olsun ya işimiz zor.
Zaten hayattaki en zor şey nefisle savaşmakmış, biz de onu yapmaya çalışıyoruz

bravo canım bende tam tersi frenleme sistemim çalımıyo
frenler patlak
o yüzden benim hiç tadına bakmamam lazım
bugünlerde bakmıyorum daa çok şükür

evet onu duymuştum
da nereye gideyim rahat bırakmıyo beniii

onun Yanında da müzik dinle ayy ya düşünsenize o kızartmaları götürürken karşısında müzikden medet ummak ne kadar zordur bilinmez ayy canım bunun kesin bi çözümü yok galiba yaaa sadece irade

Wallahi dietle savaşırken en zor şey olduğunu anladım şu nefis denen gıcık şeyin ne kadar hain olduğunu ama kıslar bizden de güçlü değil de mi eee herkes az çok kilo vermiş bu demek ki başarılmayacak birşey değilmişşş :13:

ay utanma bak ben utandım asıl şimdi :S ama uyarmak için söyledim yani :)) bundan sonra dikkat edersin daha iyi olur diye :) aynen bana da
bütün yorumları yapabilirsiniz hatta azarlayabilirsiniz de beni anca azar paklıyo o konu da ama çok şükür şu 2 haftadır güzel tutuyorum ağzımı bence evde bi sürü şey pişio yememen gereken ama yemiyorum dışardan 2,5 tl ye akdeniz salata alıyorum en büyük kurtarıcım içinde peynir fln da olduğundan çok lezzetli bence :) sebzeleri sevmeyi öğrendim onun sayesinde :)
offf kuzum eziyet gibi yaaa
ben yemiyosam kimseye yedirmem
eşim patates kızartması istedi yapmadım mesela
patates püresi yaptım hepsini ben yedim daha kötü oldu ama neyseee

evet daha kötü olmuş bence benim dediğimi yapmalıydın tost makinesinde pişince de tadı kızarmış a benziyo bana diyetisyenim önermişti çok canın istediğinde böyle yap demişti ama tabi her canın istediğinde de değil demişti :)) arada diyet psikolojisinden kurtulmak için yani :))

Diyet yapan kişiye yardımcı olunması gerekiyor ama ben bugüne kadar yardım göremedim
Ne zaman diyet yapsam birbirinden güzel yemekler yapılıyor off ya

örnek1: ailem örnek2:arkadaşlarım örnek3kulumdaki herkes (bazı hocalar dahil! )

independent vuuuuuv ne çok yaa bir elma yedin kıs az yeeee dünya kadar elmayı nasıl yedin :86:
valla ya nasıl bitiridm ben o kocaman şeyi hayret çayın yanında büyüklüğünü farketmemiş olmalıyım

haha dün doğumgününü kutladığımız arkadaş aynı bu şekilde azarlamıştı beni ne diyeti boşver ya bi kere geliyoruz hayata ye gitsin gibilerinden (kendisi 36 beden tabi yese de kilo almıyo )

bi bozuldu mu bi daha çok zor o psikolojiye girmek... o yüzden ben bu sefer sonuna kadar pes etmicem hep öyle oldu çünkü 1 gün diye bozdum ertesi günde devam edemedim sürekli yarın başlıcam yarın başlıcam deyip durdum şu an tam başlamış ilk kilomu da vermişken hayatta bozmam! Sizinde desteğiniz çok büyük kızlarr çok saolunnn

bende duymuştum bu yöntemi işe yarıyo ama şu an müzik dinliyorum mesela

brova valla güzel yöntem..

yok cnm o zaten bana inanmıyor yarım bırakırmışım
kendisi şişko kalsın da ben zayıflayınca sorarım ona

onu da zayıflat bi şekilde yoksa çok kıskanır senii zayıflayınca

bravo canım bende tam tersi frenleme sistemim çalımıyo
frenler patlak
o yüzden benim hiç tadına bakmamam lazım
bugünlerde bakmıyorum daa çok şükür

aynen poğaça simit fln özellikle ucundan tadına bakıcam diye ağzıma sürmiyim yani! biparça daha bi parça daha derken bi bakarım ki tadımlık kalmış gerisini yemişim en iiysi hiç tadına bakmamak hatta kilolar gidene kadar tadını unutmaaakkk

nightwinglover! ne pizzasıı! kilo alamaya çalışanlar topiğinde miyiz yoksa!!! bak bas bas bağırıyorum şuraya geldiğimden beri ben o 15 kiloyu 1 senede pizza yiyerek aldım diye!!! pizzanın küçücük bi diliminde bile günlük yağ ihtiyacımızdan fazlası var1!!!! çikolata yeseydin 2-3 parça daha iyidi pizzadann

bu da bnm liste...
[1] Muz 0.5 ADET 50 50
[2] Elma 0.5 ADET 30 30
[3] Tere 50 GRAM 5.5 5.5
[4] Soğan (kuru) 50 gr 19 19
[5] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110 110
[6] İzmir Köfte 0.5 PORSİYON 174 174
[7] Kırmızı Mercimek Çorbası 2 PORSİYON 366 366
[8] Şeker (küp) 0.5 ADET 9.75 9.75
[9] Çay (şekersiz) 1 LİTRE 10 10
[10] Zeytin (yeşil) 10 GRAM 14.4 14.4
[11] Sahanda Yumurta 1.5 PORSİYON 240 240
[12] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35 35
[13] Tulum Peyniri 30 GRAM 77.1 77.1
[14] Kepekli Ekmek 1 DİLİM 55 55
[15] Ekmek 2 DİLİM 130 130
Toplam : 1325.75 kal.
2. çorbayı içmicektim

1 porsiyon sahanda yumurta yeterdi sanki :76:

Bu aralar bayağı yoğunum o yüzden bazı günler internete giremeyebilirim.
Kilo bildirimlerini not almaya gönüllü olan bir arkadaşımız var mı acaba?
İnternete düzenli olarak girebilecek biri?

Bu aralar bayağı yoğunum o yüzden bazı günler internete giremeyebilirim.
Kilo bildirimlerini not almaya gönüllü olan bir arkadaşımız var mı acaba?
İnternete düzenli olarak girebilecek biri?

ben de yokum 5 gün sonra memlekete gidicem yoksa ben alırdım..

ya bence herkes özelden atsın daha kolay olur :)) özel mesaj kutusunda birikir ztn 50 kişi yokuz yani sonra topluca açıklanır :)

1 yumurta ve 1 çorba yeterdi! ayrıca ekmeği fazla kaçırmışsın bi de beyaz ekmekte var işin içinde ! çorba da en fazla 1,5 olmalıydı 2 değil!

ay çok mu kızdım ne :S kendimden korktum bi ann çok özür dilerimmm :26: :26:

ben alabilirim kızlar yoğunum ama her gün açıyorum pc yi birikmemiş olur
siz bilirsiniz yine de :)

günaydınlarrr mı desem tünaydınlar mıı
geç bir kahvaltı oldu eşimi işe gönderdim geldimmm

Kepekli Ekmeğe Yağsız Beyaz Peynirli Tost
Domates ve Cappy Elma-Vişne (içmesem iyiydi ama 1 bardak canım çekti)

yok canım çok iyi yaptın beni de azarlayabilirsiniz
bi kontrol mekanizması lazımm yanii :)
keşke senin dediğinden yapsaydım ama patates gelince durduramıyorum kendimii

ayrıca zaten eşim çok kıskançtır
bebişten sonra düzeldi :26:

bundan sonra canın çekince öyle dene çok lezzetli oluyo fırında da yapabilirsin ama tepsinin üstüne çok hafif yağ sürmen lazım ki yapışmasın :)) üstüne karabiber fln gibi çeşni de katabilirsin çok az tuz da olabilir belki bunların hepsi kızartmadan daha iyi ) bi zamanlar bende öyleydim kızartma dneilince tutamazdım kendimi sonra böyle yapmaya başladım sonra da hepten bıraktım :))

kıskançlık olayına gelince iyi mi desem kötü mü desem bilemedim :S çok aşırısı çok sıkıodur ama kararında olunca hoş bi duygudur herhalde :)) sen bi zayıfla da bak bakalım nasl kıskanıo milletten

nese bende bugün 9.30 da kalktım duşa girdim 10.30 gibi çıktım
11.20 gibi kahvaltıma başladım...

2 bardak şekersiz çay
[1] Beyaz Peynir 10 GRAM 25.00
[2] Domates 1 ADET 14.00
[3] Yumurta (haşlanmış) 30 GRAM 47.40
[4] Patates (kızarmış) 10 gr 28.00
[5] Yumurta (yağsız pişmiş) 0.2 ADET 14.00
[6] Ekmek 0.5 DİLİM 32.50

Toplam : 160.90kal.

beyaz peynr dn 2 çatal aldım 1 tane haşlanmış yumurta yaklaşık 30 gr flndır diye düşündüm ekmeğin ucundan minicik böldüm 1 lokmalık , patatesli yumurtadan 2 çatal aldım asıl hesaplatsam bilemedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…