Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
sabah kahvaltımmm

kepek ekmeğe beyaz peynirli tost
domates, salatalık, maydanoz

Dün yediklerim

♥ 1 simit - 275 cal

♥ 1 poğaça - 250 cal

♥ 1 tane 2 şekerli çay - 40 cal

♥ 1 tane karışık tost - 250 cal

♥ 1 kutu kola - 100 cal

♥ 75 gr beyaz peynir - 180 cal

♥ az yağda kzıartılmış yumurta - 150 cal

toplam: 1245 cal

Kalori olarak bakınca çok şey yememişim gibi görünüyor ama hemen hemen hepsi karbonhidrat ve böyle çok karbonhidrat alınarak kilo verilemez.

Güne güzel bir başlangıç

evet ve enteresandır ben kepek ekmek hiç sevmezdim ve
böyle bir kahvaltıyla hayatta doymazdım
şimdi çok güzel doydumm :) ekmeğim de küçüktü yanii

ilk hedefim Allah izin verirse 75 sonra 70 ve 65 kiloya düşmek
İNŞALLLAHHHHH

bu arada 2,5 gibi eşim gelecek işten
beraber güzel bir yemek yiyelim dedi kahvaltı yapıyoruz biz o gelince
patates kızartsana dediii
napim ben ne hazırlasam da benim de gözüm kalmasaa

kızlar benim kilom aynıydı b ildirim yapamadım kusura bakmayın tansiyonum dünde düşüktü nedense salı günü doktora söylücem bakalım ne dicek

öneri :kepek ekmekleri tost makinasında ısıttıktan sonra arasına domatesle beraber beyaz peynir koy ve öyle tost yap inanılmaz lezzetli oluyo çıkınca

:S simit! poğaça! şekerli çay! kızarmış yumurta! :S ne kadar az kalori aldıysanda onlar şu an deponda bu hafta ona göre beslen tatlım...

bu arada 2,5 gibi eşim gelecek işten
beraber güzel bir yemek yiyelim dedi kahvaltı yapıyoruz biz o gelince
patates kızartsana dediii
napim ben ne hazırlasam da benim de gözüm kalmasaa

sen eşine yağda kızart kendine az bişi tost makinesinde kızart yağsız bi şekilde ama yine de 1 avuçtan fazla yeme! ve de tuzsuz ye! az bişi ketçap dökebilirsin üstüne ama tuz yok! mayonez de yok ona göre!!

kızlar benim kilom aynıydı b ildirim yapamadım kusura bakmayın tansiyonum dünde düşüktü nedense salı günü doktora söylücem bakalım ne dicek

geçmiş olsun canım ya çok dikkat et kendine

medusaaa tebrikler şekerimmmmm

sabah kahvaltım:
yarım greyfurtun suyu(1 su bardağına koydum üstüne su kattım şeker atmadan içtim)
büyük bi elmanın yarısı
2 dilim kepek ekmeği (tost makinesinde kızarmış yağsız)
arasına domates ve 2 çatal beyaz peynir
domatesin kalanını da yanında yedim valla çatalla

bu da kalorileri :

1] Greyfurt Suyu 0.1 LİTRE 78.00
[2] Elma 0.6 ADET 36.00
[3] Kepekli Ekmek 2 DİLİM 110.00
[4] Domates 1 ADET 14.00
[5] Beyaz Peynir 10 GRAM 25.00

Toplam: 263.00 Kcal

kızlar benakşam yine girerim ona göre yiyin heee !! ama birazdan hazırlanmaya başlıcam spor salonuna gidicemm öpüyorumm sağlıkla kalın her daim

kalori hesapladıgımız siteye girdim aama beceremedim ya listeden seçiyorum..ne oldugunuda seçiyorum ama cal çıkmıyor?site çok güzel ama beceremedim kullanmayı

olsun canım sağlıklı ol sen
boşver kiloları onları vermek kolay

canım herşeyin başı sağlık bak... üzme sağlığın düzelsin kilolar gider nasılsa...

çok saolun kızlarr destekleriniz içinnnnnnnnn

independet sağol canm benim

teşekkürler canım mercimek var mesela 1 porsiyon mercimek yemeğini nasıl gireceğim gram olarak istiyor.bide ben oraya girince direkt kendi ekliyormu?

mercimek çorbası mı mesela? yoksa yeşil mercimek fln mı? bulamazsan da içine kattığın malzemeleri yaklaşık olarak hesaplat mesela 1 porsiyon mercimek yemepinde tahminen 75 gr fln mercimek vardır
5 gr yağ vardır fln aşağıdan miktarını yazdıktan sonra sepet işaretine basınca o senin verdiğin miktar için kalori değerini hesaplıyım eklio listeye

oo yemege koydum heşeyi yazacaksam zahmetliymiş bu site benim 2 sene önce bir sitem vardı ama bir bulabilsem :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…