- 13 Kasım 2010
- 819
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
independent naptın kuzum yaaa
o önümde kızartmaları yerken ben nasıl dayanırımm
ona da yapmadım şimdi patates haşlıyorum püre haline getiricem üzerine de yoğurt tamamdır :)
sen bilirsin ama dayamayı öğrenmen lazım... bizim vede neler neler pişio sabahları sucuklu patatesli kızarmış yumurtalar akşam patates kızartması ki bu daha 2 gün çnceydi ağzıma bile sürmedim :) gözümün önünde tatlılar revaniler kardeşimin kekleri pudingleri... dayanmayı öğrenmemiz lazım...
sana öneri : kalori miktarın ne kadar az olsa da toplamda 6 dilim ekmek yediğin bi gün patates püresi yersen gitmez o kilolar... patates püresi yedin madem günlük 2 dilim ekmeği geçmiceksin... yoksa k.h. yüzdesi fazla olduğundan yağ YAKAN değil YAPAN hormonların faaliyete geçer hele bi de yediklerinin hiçbiri negatif k.h. değil sebzeler ve elma dışında karbonhidrat ihtiyacını bunlardan karşılaman lazım 6 dilim ekmek ve patatestn değil...
gelelim bana...
263 kcal lık kahvaltımın üstüne
16.20 1 bardak sade kahve
18 e kadar spordaydım
18.30 akdeniz salata ve yeşil çay (salata yağlıydı bu sefer nar ekşili yağlı fln çok zor yedim ama değiştirtemedim de :S ) yağsız olanı 129 olduğuna göre bu da en fazla 200 kcaldır
19.30 büyük boy hanımeller paketinin içinde küçük küçük hanımeler bisküvilerinden bitane yedim tahminen 50 kcal dr en fazla ve de kremalı pastadan sadece 1 çatal tadına baktım o da 50 kcal dersek
toplam:563 kcal olur maksimum...
bu arada diyetisyenim istanbula seminere gitmiş başka bi tartıda tartıldım 70.8 geldim ama çizelgemi değiştimiyorum henüz tartıdan tartıya farkeder die salı günü görüşücem diyetisyenler o gün güncellerim =)
bugünkü yediklerimmm
bir de elma yerim gece tamamdır..
[1] Activia Sade 1 adet 74
[2] havuç 0.5 adet 13
[3] Domates 0.5 ADET 7
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Zeytin Ezmesi 5 GRAM 14.65
[6] Uno Kepekli Ekmek 4 DİLİM 180
[7] Kırmızı Biber 5 GRAM 15.9
[8] Ayçiçek Yağı 3 YEMEK KAŞIĞI 252
[9] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[10] Patates Püresi 150 gr 90
[11] Maydanoz 5 1 gr 2
[12] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[15] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90
Toplam : 963.55 kal.
Bugünkü listem
♥ 1-2 parça pizza - 300 cal
♥ 1 kase köfteli çorba - 150 cal
♥ 1 tabak marul, göbek salata ve salatalıktan oluşan salata - 80 cal
♥ 4-5 çatal makarna - 80 cal
♥ 1 adet portakal - (büyüktü o yüzden 100 cal)
♥ 1 fincan 2 şekerli kahve - 40 cal
toplam: 750 cal
Kalorisi düşük olmasına rağmen yine de tam istediğim gibi bir menü olmadı
Bugün de böyle geçti
inanmıyoruuuuuummmm burda birisi pizza yemişşşşşş
sana öneri : kalori miktarın ne kadar az olsa da toplamda 6 dilim ekmek yediğin bi gün patates püresi yersen gitmez o kilolar... patates püresi yedin madem günlük 2 dilim ekmeği geçmiceksin... yoksa k.h. yüzdesi fazla olduğundan yağ YAKAN değil YAPAN hormonların faaliyete geçer hele bi de yediklerinin hiçbiri negatif k.h. değil sebzeler ve elma dışında karbonhidrat ihtiyacını bunlardan karşılaman lazım 6 dilim ekmek ve patatestn değil...
gelelim bana...
263 kcal lık kahvaltımın üstüne
16.20 1 bardak sade kahve
18 e kadar spordaydım
18.30 akdeniz salata ve yeşil çay (salata yağlıydı bu sefer nar ekşili yağlı fln çok zor yedim ama değiştirtemedim de :S ) yağsız olanı 129 olduğuna göre bu da en fazla 200 kcaldır
19.30 büyük boy hanımeller paketinin içinde küçük küçük hanımeler bisküvilerinden bitane yedim tahminen 50 kcal dr en fazla ve de kremalı pastadan sadece 1 çatal tadına baktım o da 50 kcal dersek
toplam:563 kcal olur maksimum...
bu arada diyetisyenim istanbula seminere gitmiş başka bi tartıda tartıldım 70.8 geldim ama çizelgemi değiştimiyorum henüz tartıdan tartıya farkeder die salı günü görüşücem diyetisyenler o gün güncellerim =)
evte bundan sonra dikkat edicemAynı hatayı bende yapmıştım patates makarna ve ekmek... 3 ünün bu kadar bir arada olmaması lazım canım
Evde kendim yaptım, kepekli ince bir hamurun üzerine azıcık salça, biber, domates, peynir koydum.
Pizzanın diğer kısmında kaşar, salam, sucuk vs de vardı ama benimkinde yoktu
offf kuzum eziyet gibi yaaa
ben yemiyosam kimseye yedirmem
eşim patates kızartması istedi yapmadım mesela
patates püresi yaptım hepsini ben yedim daha kötü oldu ama neyseee
Diyet yapan kişiye yardımcı olunması gerekiyor ama ben bugüne kadar yardım göremedim
Ne zaman diyet yapsam birbirinden güzel yemekler yapılıyor off ya
Diyet yapan kişiye yardımcı olunması gerekiyor ama ben bugüne kadar yardım göremedim
Ne zaman diyet yapsam birbirinden güzel yemekler yapılıyor off ya
bu arada bana dilediğiniz yorumu yapabilirsiniz sayenizde diyet yapıyorum çünkü
nelere dikkat etmem gerektiğini de tam bilmiyorumm önerileriniz için çoooook teşekkürler kızlarrrr