Popüler Konu Kalori Sayımı Yöntemiyle Kilo Verme Deneyimlerimiz

Kaç kilo vermeniz gerekiyor?

• Ankete Katılan
    1.418
bulamazsan dedimm :KK70: direk google e yazıpta da aratabilirsin ama bensana yaklaşık olarak söyliyimm tahminimnce 350 kcal fln dır 1 tabak mercimek yemeği

independent naptın kuzum yaaa
o önümde kızartmaları yerken ben nasıl dayanırımm
ona da yapmadım şimdi patates haşlıyorum püre haline getiricem üzerine de yoğurt tamamdır :)

independent naptın kuzum yaaa
o önümde kızartmaları yerken ben nasıl dayanırımm
ona da yapmadım şimdi patates haşlıyorum püre haline getiricem üzerine de yoğurt tamamdır :)

:KK70: sen bilirsin ama dayamayı öğrenmen lazım... bizim vede neler neler pişio sabahları sucuklu patatesli kızarmış yumurtalar akşam patates kızartması ki bu daha 2 gün çnceydi ağzıma bile sürmedim :) gözümün önünde tatlılar revaniler kardeşimin kekleri pudingleri... dayanmayı öğrenmemiz lazım...

:KK70: sen bilirsin ama dayamayı öğrenmen lazım... bizim vede neler neler pişio sabahları sucuklu patatesli kızarmış yumurtalar akşam patates kızartması ki bu daha 2 gün çnceydi ağzıma bile sürmedim :) gözümün önünde tatlılar revaniler kardeşimin kekleri pudingleri... dayanmayı öğrenmemiz lazım...

ayy canım tatlı falan canım çekmiyor
ama şimdi yazdın ya yumurtalı sucuklu patates en sevdiğim kahvaltılıktır
ne çok yaparım boşuna bu kiloları almadım
yemin ediyorum ağzım sulandııı :KK30:

bugünkü yediklerimmm
bir de elma yerim gece tamamdır..:KK34::KK54:

[1] Activia Sade 1 adet 74
[2] havuç 0.5 adet 13
[3] Domates 0.5 ADET 7
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Zeytin Ezmesi 5 GRAM 14.65
[6] Uno Kepekli Ekmek 4 DİLİM 180
[7] Kırmızı Biber 5 GRAM 15.9
[8] Ayçiçek Yağı 3 YEMEK KAŞIĞI 252
[9] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[10] Patates Püresi 150 gr 90
[11] Maydanoz 5 1 gr 2
[12] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[15] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90
Toplam : 963.55 kal.

sana öneri : kalori miktarın ne kadar az olsa da toplamda 6 dilim ekmek yediğin bi gün patates püresi yersen gitmez o kilolar... patates püresi yedin madem günlük 2 dilim ekmeği geçmiceksin... yoksa k.h. yüzdesi fazla olduğundan yağ YAKAN değil YAPAN hormonların faaliyete geçer hele bi de yediklerinin hiçbiri negatif k.h. değil sebzeler ve elma dışında :KK43: karbonhidrat ihtiyacını bunlardan karşılaman lazım 6 dilim ekmek ve patatestn değil...

gelelim bana...
263 kcal lık kahvaltımın üstüne
16.20 1 bardak sade kahve
18 e kadar spordaydım
18.30 akdeniz salata ve yeşil çay (salata yağlıydı bu sefer nar ekşili yağlı fln çok zor yedim ama değiştirtemedim de :S ) yağsız olanı 129 olduğuna göre bu da en fazla 200 kcaldır
19.30 büyük boy hanımeller paketinin içinde küçük küçük hanımeler bisküvilerinden bitane yedim tahminen 50 kcal dr en fazla ve de kremalı pastadan sadece 1 çatal tadına baktım o da 50 kcal dersek
toplam:563 kcal olur maksimum...

bu arada diyetisyenim istanbula seminere gitmiş başka bi tartıda tartıldım 70.8 geldim ama çizelgemi değiştimiyorum henüz tartıdan tartıya farkeder die salı günü görüşücem diyetisyenler o gün güncellerim =)

Bu da benim yediklerim

25 gr peynir 62.5
3 adet zeytin 18.63
3 dilim kepekli ekmek 165
20 gr kuşburnu marmelatı 51.4

makarna 300
10 gr bezelye salatası 44.5
5gr turşu 0.5

70gr yoğurt 56

TOPLAM yuvarlarsak 700

Biliyorum 1000 kalorinin altına inmemeye karar vermiştim bu gün yemek yiyecek vakit bulamadım aslında sevinem mi üzülem mi anlamadım :26:

Son düzenleme:
sana öneri : kalori miktarın ne kadar az olsa da toplamda 6 dilim ekmek yediğin bi gün patates püresi yersen gitmez o kilolar... patates püresi yedin madem günlük 2 dilim ekmeği geçmiceksin... yoksa k.h. yüzdesi fazla olduğundan yağ YAKAN değil YAPAN hormonların faaliyete geçer hele bi de yediklerinin hiçbiri negatif k.h. değil sebzeler ve elma dışında :KK43: karbonhidrat ihtiyacını bunlardan karşılaman lazım 6 dilim ekmek ve patatestn değil...

gelelim bana...
18 e kadar spordaydım
18.30 akdeniz salata ve yeşil çay (salata yağlıydı bu sefer nar ekşili yağlı fln çok zor yedim ama değiştirtemedim de :S ) yağsız olanı 129 olduğuna göre bu da en fazla 200 kcaldır
19.30 büyük boy hanımeller paketinin içinde küçük küçük hanımeler bisküvilerinden bitane yedim tahminen 50 kcal dr en fazla ve de kremalı pastadan sadece 1 çatal tadına baktım o da 50 kcal dersek

bu arada diyetisyenim istanbula seminere gitmiş başka bi tartıda tartıldım 70.8 geldim ama çizelgemi değiştimiyorum henüz tartıdan tartıya farkeder die salı günü görüşücem diyetisyenler o gün güncellerim =)

kıs ben sana daha ne kadar biraz daha çok ye dicem :KK56:
Tamam canım bekliyoruz hayırlı haberlerini:81:

bugünkü yediklerimmm
bir de elma yerim gece tamamdır..:KK34::KK54:

[1] Activia Sade 1 adet 74
[2] havuç 0.5 adet 13
[3] Domates 0.5 ADET 7
[4] Domates 1 ADET 14
[5] Zeytin Ezmesi 5 GRAM 14.65
[6] Uno Kepekli Ekmek 4 DİLİM 180
[7] Kırmızı Biber 5 GRAM 15.9
[8] Ayçiçek Yağı 3 YEMEK KAŞIĞI 252
[9] Yoğurt (tam yağlı) 200 GRAM 136
[10] Patates Püresi 150 gr 90
[11] Maydanoz 5 1 gr 2
[12] Salatalık (hıyar) 1 ADET 11
[13] Domates 1 ADET 14
[14] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[15] Uno Kepekli Ekmek 2 DİLİM 90
Toplam : 963.55 kal.

Aynı hatayı bende yapmıştım patates makarna ve ekmek...:KK59: 3 ünün bu kadar bir arada olmaması lazım canım

:KK70: ama baksana ya kalktığımdan beri 3 saate bir bişiler yedim daha napıyım ki çıkmıyo işte 1000 in üstüne :p ayrıca sen kendine bakkkkkk :KK70: :KK70: biraz önce de büyük bi elmanın yarısını yedim yine bi 60 kcal fln da onu say :p :KK70:

Bugünkü listem

♥ 1-2 parça pizza - 300 cal

♥ 1 kase köfteli çorba - 150 cal

♥ 1 tabak marul, göbek salata ve salatalıktan oluşan salata - 80 cal

♥ 4-5 çatal makarna - 80 cal

♥ 1 adet portakal - (büyüktü o yüzden 100 cal)

♥ 1 fincan 2 şekerli kahve - 40 cal
toplam: 750 cal

Kalorisi düşük olmasına rağmen yine de tam istediğim gibi bir menü olmadı :KK31:
Bugün de böyle geçti :KK55:

Bugünkü listem

♥ 1-2 parça pizza - 300 cal

♥ 1 kase köfteli çorba - 150 cal

♥ 1 tabak marul, göbek salata ve salatalıktan oluşan salata - 80 cal

♥ 4-5 çatal makarna - 80 cal

♥ 1 adet portakal - (büyüktü o yüzden 100 cal)

♥ 1 fincan 2 şekerli kahve - 40 cal
toplam: 750 cal

Kalorisi düşük olmasına rağmen yine de tam istediğim gibi bir menü olmadı :KK31:
Bugün de böyle geçti :KK55:

inanmıyoruuuuuummmm burda birisi pizza yemişşşşşş :KK57:

Son düzenleme:
inanmıyoruuuuuummmm burda birisi pizza yemişşşşşş :KK57:

Evde kendim yaptım, kepekli ince bir hamurun üzerine azıcık salça, biber, domates, peynir koydum.
Pizzanın diğer kısmında kaşar, salam, sucuk vs de vardı ama benimkinde yoktu :KK59:

gelelim bana...
18 e kadar spordaydım

ayy canım ya yorumundan sonra utandım
ama napim yaa hep eşim yüzünden
bunları yemeseydim patates kızartması yiyecektim
püreden de o yemedi hesini ben yemek zorunda kaldımmm :KK17:
ama yarın evde yok rahat rahat yaparım diyetimi
o varken olmuyor hep beni provake ediyorrr :KK37:
şimdi de bardak mısır yap dedi ben napim şimdiii :KK57:

Aynı hatayı bende yapmıştım patates makarna ve ekmek...:KK59: 3 ünün bu kadar bir arada olmaması lazım canım
evte bundan sonra dikkat edicem
eşim evdeyken ipin ucu kaçıyor iştee :26:

bu arada bana dilediğiniz yorumu yapabilirsiniz sayenizde diyet yapıyorum çünkü
nelere dikkat etmem gerektiğini de tam bilmiyorumm:KK50: önerileriniz için çoooook teşekkürler kızlarrrr:KK54:

Evde kendim yaptım, kepekli ince bir hamurun üzerine azıcık salça, biber, domates, peynir koydum.
Pizzanın diğer kısmında kaşar, salam, sucuk vs de vardı ama benimkinde yoktu :KK59:

offf kuzum eziyet gibi yaaa
ben yemiyosam kimseye yedirmem :KK37:
eşim patates kızartması istedi yapmadım mesela :63:
patates püresi yaptım hepsini ben yedim daha kötü oldu ama neyseee:kk77:

offf kuzum eziyet gibi yaaa
ben yemiyosam kimseye yedirmem :KK37:
eşim patates kızartması istedi yapmadım mesela :63:
patates püresi yaptım hepsini ben yedim daha kötü oldu ama neyseee:kk77:

Diyet yapan kişiye yardımcı olunması gerekiyor ama ben bugüne kadar yardım göremedim :KK52:
Ne zaman diyet yapsam birbirinden güzel yemekler yapılıyor off ya :KK31:

Diyet yapan kişiye yardımcı olunması gerekiyor ama ben bugüne kadar yardım göremedim :KK52:

evet yaa yazık ama
akşam yemeklerini annemde yiyoruz genelde eşim geç geldiği için
ona dedim artık hepimiz diyete başlıyoruz dikkat edelim dedim
ama nerdeee kendisi bolkepçe olduğu için dolduruyo da dolduruyo
pazartesiden itibaren o da dikkat edecek yemekleri diyetimize göre yapacak inş.

independent vuuuuuv ne çok yaa bir elma yedin kıs az yeeee dünya kadar elmayı nasıl yedin :86:

Son düzenleme:

wallahi katılıyorum yaaa yardımcı olmadıkları gibi ay ne diyeti boşver gitsin ye nolck diye de üstelemiyolar mı bir kaşık suda boğasım geliyo o söyleyenleri :KK4:

bu arada bana dilediğiniz yorumu yapabilirsiniz sayenizde diyet yapıyorum çünkü
nelere dikkat etmem gerektiğini de tam bilmiyorumm:KK50: önerileriniz için çoooook teşekkürler kızlarrrr:KK54:

Önemli değil beni de uyarıyorlar birbirimize destek oluyoruz bu çok güsel:13:

X