ay utanma bak ben utandım asıl şimdi :S
ama uyarmak için söyledim yani :)) bundan sonra dikkat edersin daha iyi olur diye :) aynen bana da
bütün yorumları yapabilirsiniz hatta azarlayabilirsiniz de beni anca azar paklıyo o konu da ama çok şükür şu 2 haftadır güzel tutuyorum ağzımı bence evde bi sürü şey pişio yememen gereken ama yemiyorum dışardan 2,5 tl ye akdeniz salata alıyorum en büyük kurtarıcım içinde peynir fln da olduğundan çok lezzetli bence :) sebzeleri sevmeyi öğrendim onun sayesinde :)
evet daha kötü olmuş bence benim dediğimi yapmalıydın tost makinesinde pişince de tadı kızarmış a benziyo bana diyetisyenim önermişti çok canın istediğinde böyle yap demişti ama tabi her canın istediğinde de değil demişti :)) arada diyet psikolojisinden kurtulmak için yani :))
örnek1: ailem örnek2:arkadaşlarım örnek3
kulumdaki herkes (bazı hocalar dahil!
)
valla ya nasıl bitiridm ben o kocaman şeyi hayret
çayın yanında büyüklüğünü farketmemiş olmalıyım
haha
dün doğumgününü kutladığımız arkadaş aynı bu şekilde azarlamıştı beni ne diyeti boşver ya bi kere geliyoruz hayata ye gitsin gibilerinden (kendisi 36 beden tabi yese de kilo almıyo
)
bi bozuldu mu bi daha çok zor o psikolojiye girmek... o yüzden ben bu sefer sonuna kadar pes etmicem hep öyle oldu çünkü 1 gün diye bozdum ertesi günde devam edemedim sürekli yarın başlıcam yarın başlıcam deyip durdum şu an tam başlamış ilk kilomu da vermişken hayatta bozmam! Sizinde desteğiniz çok büyük kızlarr çok saolunnn
bende duymuştum bu yöntemi işe yarıyo ama
şu an müzik dinliyorum mesela
onu da zayıflat bi şekilde yoksa çok kıskanır senii zayıflayınca
aynen
poğaça simit fln özellikle ucundan tadına bakıcam diye ağzıma sürmiyim yani! biparça daha bi parça daha derken bi bakarım ki tadımlık kalmış gerisini yemişim
en iiysi hiç tadına bakmamak hatta kilolar gidene kadar tadını unutmaaakkk
nightwinglover! ne pizzasıı! kilo alamaya çalışanlar topiğinde miyiz yoksa!!! bak bas bas bağırıyorum şuraya geldiğimden beri ben o 15 kiloyu 1 senede pizza yiyerek aldım diye!!! pizzanın küçücük bi diliminde bile günlük yağ ihtiyacımızdan fazlası var1!!!! çikolata yeseydin 2-3 parça daha iyidi pizzadann